NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > DBA-Cafe 29 maart 2018

DBA-Café 29 maart 2018

Databases en nog meer Databases

Het DBA-Cafe is een open en toegankelijk event van en voor DBA's.

Op 29 maart vanaf 16.00 uur - 18.00 uur wordt het maandelijkse DBA-café weer georganiseerd, waarin database professionals onder het genot van een drankje en een hapje kennis en ervaring kunnen uitwisselen en thema's kunnen uitdiepen.

Wat is het DBA-Café?

Het DBA-Café is een maandelijks terugkerend event (de laatste vrijdag of donderdag van de maand) waar je als DBA, developer of anderszijds als IT professional betrokken bij database management gewoon kan binnenlopen en collega's ontmoeten. Daarnaast zijn ook onze eigen consultants aanwezig. Onder het genot van een drankje kunnen kennis en ervaringen worden uitgewisseld en vraagstukken besproken. Op regelmatige basis zal er eveneens een korte presentatie worden geven over relevante ontwikkelingen in de markt of is er ruimte voor het samen bouwen van en experimenteren met een database omgeving, de zogenaamde Gameday.

Wanneer?
elke laatste vrijdag (of donderdag) van de maand
Hoelaat?
tussen 16:00 en 1800 (vrije inloop, ook als je om 17:45 binnenkomt!)
Waar?
Rubberstraat 8, 1411 AL, Naarden
Kosten?
nul
Aanmelden?
informatie@optimadata.nl

 

Teaser 9
Subkop

Wij adviseren en ondersteunen onze klanten van het maken van de juiste keuzes tot en met het inrichten en overnemen van het dagelijks beheer van uw database. Wij optimaliseren en lossen problemen op. Dat doen wij snel en vakkundig want een optimale performance van uw database is cruciaal voor uw business.

Neem direct contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.