NLEN
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > MongoDB.live 2021

MongoDB.live 2021

 

MongDB.live 2021 op 13 en 14 juli. Tijdens deze tweedaagse, volledig digitale conferentie kun je deelnemen aan virtuele technische sessies en tutorials onder leiding van MongoDB-engineers, klanten die complexe implementaties beheren en thought leaders uit de industrie over onderwerpen zoals app modernisering, beveiliging, cloud- en clustertopologie├źn en nog veel meer.

Wat is MongoDB.live

MongoDB.live is de toonaangevende conferentie voor het dataplatform dat is gebouwd door - en voor - ontwikkelaars. Dit tweedaagse evenement biedt een deep dive in de toekomst van data, en beschikt over interactieve workshops, verkenningen van de nieuwste trends en producten op het gebied van data, Ask Me Anything panels met de knapste koppen in data, en nog veel meer.

Wat kun je verwachten

Van ontwikkelaars tot data scientists, CTO tot DevOps, er is voor elk wat wils tijdens MongoDB.live.

Het maakt niet uit waar je bent in de wereld, je kan online deelnemen met de andere aanwezigen en het global MongoDB-team in twee dagen van leerzame sessies, live Q & A, "Brain Break" activiteiten, en nog veel meer.

Ask the Expert panels

Krijg antwoord op uw vragen, deel ideeën en los problemen live op met een panel van MongoDB-ingenieurs en productexperts.

Breakout Sessions

Live en on-demand educatieve presentaties geleid door MongoDB deskundigen, leden van de community, en klanten, over 8 tracks verspreid over twee dagen. Bekijk de volledige sessie agenda voor meer informatie.

MongoDB Product showcase

Krijg toegang tot tientallen product- en feature-demo's in deze one-stop-shop voor alles wat met MongoDB 5.0 te maken heeft.

Deep-dive tutorials

Leer door te doen tijdens deze lange klassikale sessies over het nieuwste en beste met MongoDB. Stel live vragen aan de leiders van de tutorial, terwijl u hands-on met MongoDB-producten en functies leert werken.

Brain-breaks

Alleen werken en niet spelen? Niet hier. Neem een paar minuten de tijd om uw cognitieve belasting te verlichten in onze "Breinpauze" track. Wil je een lach, een snelle workout, of gewoon een moment van zen, je vindt het in de "extracurriculaire programmering".

Live Q&A

Laat geen vraag onbeantwoord en neem deel aan de live Q&A sessies met sprekers aan het einde van elke breakout sessie. Geplande Q&A sessies met MongoDB executives en experts zullen ook gedurende het evenement te zien zijn.

Partner Pavilion

Ontdek waarom MongoDB van haar partnernetwerk houdt! Kom meer te weten over de fantastische sponsors en profiteer van alle resources die elk deelnemend bedrijf voor je beschikbaar stelt in het Partner Pavilion.

Keynotes

Mis niet de Keynote op dag 1, die gaat over de nieuwste productaankondigingen en spannende nieuwe functies in MongoDB 5.0 - de volgende generatie van 's werelds meest gewilde database. Voeg je vervolgens bij MongoDB power-users voor een rondetafelgesprek op dag 2 en leer hoe MongoDB voldoet aan de "Need for Speed"

Win Swag

Verdien punten door sessies te bekijken, sprekers te beoordelen, de sponsors te bezoeken, en meer. Hoe meer je deelneemt, hoe hoger je op het leaderboard komt - exclusieve MongoDB swag kits gaan naar de winnaars na het evenement!

Registeren

Registreer je hier om je in te schrijven voor MongoDB.live - online conferentie op 13 en 14 juli

Inschrijven

MongoDB.live 2021

Wanneer?

13 en 14 juli

vanaf 0500 PM CET

  • Live Q&A
  • Keynotes
  • Breakout sessions
  • Tutorials
  • Brainbreaks
  • Sponsors

Registreren

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.