NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > Open Source Summit Europe

Open Source Summit Europe 2023

19-21 september 2023

Open Source Summit Europe 2023

Van 19 tot en met 21 september organiseert de Linux Foundation het Open Source Summit Europe 2023, in Bilboa, Spanje.

Open Source Summit is 1 van de belangrijkste evenementen voor open source-ontwikkelaars, technologen en community leiders om samen te werken, informatie te delen, problemen op te lossen en kennis op te doen, open source-innovatie te bevorderen en te zorgen voor een duurzaam open source-ecosysteem. Het is de ontmoetingsplaats voor open-sourcecode en bijdragers aan de community.

 

Multi-event

Open Source Summit Europe, een overkoepeld event met een scala aan sub conferenties!

Open Source Summit is een overkoepelende conferentie die bestaat uit een verzameling evenementen over de belangrijkste technologieën, onderwerpen en kwesties die vandaag de dag van invloed zijn op open source.

Met 1 registratie heb je toegang tot alle evenementen:

CloudOpen

CloudOpen biedt waardevolle content over cloud native- en cloudinfrastructuurtechnologieën. Het is de plek waar cloudontwikkelaars, engineers en operationele teams nieuwe tools, projecten, platforms en technologieën voor cloud native en cloudinfrastructuur kunnen ontdekken.

ContainerCon

Containers zorgen voor een revolutie in de manier waarop workloads worden geautomatiseerd, ingezet en geschaald, en ContainerCon is de plek waar teams meer kunnen leren over waarom en hoe ze containerisatie kunnen toepassen om automatisering, portabiliteit en efficiëntie te bevorderen.

Diversity Empowerment Summit

Diversiteit en inclusie zijn hot topics als projecten concurreren om meer talent aan te trekken voor de huidige ontwikkelingsinspanningen, maar ook om hun gelederen op te bouwen om de projecten in de toekomst te dragen. De Diversity Empowerment Summit (DES) moedigt deelnemers aan om te onderzoeken hoe een verscheidenheid aan perspectieven en ervaringen kan leiden tot een rijkere open source community en sterkere open source code ontwikkeling.

Emerging OS Forum

Gericht op de toekomstige trends en opkomende technologieën die het open source ecosysteem raken, biedt het Emerging OS Forum een plek waar visionairs en vernieuwers die werken aan de OS-projecten en technologieën van morgen samenkomen om ideeën uit te wisselen en samen te werken.

LinuxCon

LinuxCon is een evenement voor beheerders, ontwikkelaars en projectleiders in de Linux-gemeenschap om samen te komen voor updates, educatie, samenwerking en het oplossen van problemen om het Linux-ecosysteem te bevorderen.

Open AI + Data Forum

Deze conferentie is voor de open AI en Data community, en biedt een forum om open source innovatie in de AI, ML, DL, en Data domeinen te stimuleren door samenwerking en leren onder de community mogelijk te maken. Dit evenement wordt georganiseerd door de LF AI + Data Foundation en The Linux Foundation.

OpenJS World

Op OpenJS World werken deelnemers samen, netwerken ze en leren ze hoe ze JavaScript en webtechnologieën kunnen gebruiken en eraan kunnen bijdragen. Van frontend tot backend, serverless tot IoT, er zijn veel mogelijkheden voor ontwikkelaars om hun vaardigheden te verbeteren. Het programma beslaat het brede spectrum van het JavaScript-ecosysteem, waaronder OpenJS Foundation-projecten en meer.

Open Source Leadership Summit

Open Source Leadership Summit stimuleert innovatie, groei en partnerschappen tussen de toonaangevende projecten en bedrijven die werken aan de ontwikkeling van open technologie. Het is een must voor zakelijke en technische leiders die open source-strategieën, -implementaties en -investeringen willen bevorderen.

Open Source On-Ramp

Open Source Fundamentals (Open Source On-Ramp) is de conferentie voor ontwikkelaars die nieuw zijn met open source. Dit evenement biedt fundamenteel onderwijs in Linux, Cloud en Embedded Administration en zal deelnemers helpen de vaardigheden en het begrip te verwerven die ze nodig hebben om hun carrière te bevorderen.

OSPOCon

Een evenement voor mensen die werken in open source program offices (OSPO's) in organisaties die vertrouwen op open source technologieën om te leren en best practices, ervaringen en tooling te delen om de uitdagingen waarmee ze geconfronteerd worden te overwinnen.

SupplyChain SecurityCon

Cybersecurity incidenten behoren tot de grootste bedreigingen waarmee organisaties tegenwoordig worden geconfronteerd. Dit evenement, dat wordt gehouden in samenwerking met OpenSSF en CNCF, brengt security experts, open source-ontwikkelaars en anderen die geïnteresseerd zijn in de beveiliging van de software supplychain samen om de beveiligingsrisico's voor de software supplychain te onderzoeken, best practices en mitigatietactieken te delen en kennis te vergroten over hoe open source-software het beste kan worden beveiligd.

SustainabilityCon

Ontdek de kracht van open innovatie voor een duurzamere toekomst op SustainabilityCon.
Sluit je aan bij de community van ontwikkelaars, technologen, duurzaamheids experts en iedereen die werkt aan technologische oplossingen om de wereldeconomie koolstofvrij te maken, de gevolgen van klimaatverandering te beperken en aan te pakken en een duurzamere toekomst op te bouwen. SustainabilityCon biedt een forum voor het stimuleren van open source innovatie in energie-efficiëntie en interoperabiliteit en schone ontwikkelingspraktijken binnen industrieën variërend van productie tot landbouw en daarbuiten door middel van samenwerking en leren binnen de community.

Event locatie en livestreams!

Het event zal fysiek plaatsvinden in het Euskalduna Conference Centre te Bilbao in Spanje.

Daarnaast is het ook mogelijk de gehele conferentie via livestreams te bezoeken.

Alle Keynote- en Breakout-sessies op Open Source Summit Europe worden tijdens het evenement rechtstreeks live gestreamd naar het Linux Foundation YouTube-kanaal.

Een virtuele registratie is niet vereist om toegang te krijgen tot de livestream van het evenement. Om deel te nemen aan een specifieke sessie, klik je gewoon op de betreffende sessie in de agenda, waarna je een gele knop 'Video Stream' ziet die je naar de livestream leidt. Alle sessies worden live gestreamd op de geplande tijden. Mocht je een sessie missen, maak je dan geen zorgen; opnames worden binnen twee weken na het evenement beschikbaar gesteld op het Linux Foundation YouTube-kanaal.

Registreren

Wil je het event bezoeken dan kun je hier registreren.

Virtueel event bezoek en de livestreams volgen is gratis.

Open Source Summit Europe 2023
  • 19 - 21 september
  • Livestreams en fysiek Event
  • 12 sub events

Registreren

Contact

 

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.