Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Oracle

Oracle Consultancy en beheer

 

OptimaData levert consultancy, training en beheer diensten op Oracle database platformen.

Oracle Database is een database management systeem (RDBMS) en vlaggenschip van Oracle. Oracle RDBMS was de eerste database gebaseerd op het System R-model van IBM en de eerste relationele database die gebruikmaakt van SQL. Er is ondersteuning voor een groot aantal besturingssystemen

Oracle heeft in de loop der tijd een 'eigen' ERP-lijn opgebouwd welke bekend is onder de naam Oracle E-Business Suite. Met deze standaardsoftware kunnen de ondersteunende processen in organisaties worden beheerd.

Zoals elk ander database platform vraagt een Oracle database om specifieke expertise, voor de inrichting, tuning en het beheer. Een goede backup en recovery strategie (RMAN) verzekert u ervan dat u ten allen tijde kunt terugvallen op een backup mocht er iets mis gaan. Door regelmatig een HealthCheck uit te laten voeren kan uw database optimaal presteren. Door een juiste configuratie van Oracle Enterprise Manager kunt u er van verzekerd zijn dat problemen in de database omgeving tijdig gesignaleerd worden.

Klik hieronder voor onze verschillende diensten op Oracle. Wij bieden consultancy, trainingen en staffing diensten op dit platform.

Oracle vacatures

Oracle trainingen

Oracle services

Oracle quickscan