NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Over ons > Events > Events publiceren > PGConfEU 2020 PostgreSQL Conference

PGConfEU 2020 te Berlijn

- cancelled - PGConfEU 2020 Berlijn - cancelled -

Gecancelled

De organisatie van PGConfEU heeft besloten de conferentie te cancellen wegens de huidige beperkingen rond het coronavirus.

Er zal GEEN online PGConfEU plaatsvinden. Het bestuur van PGConfEU is zich aan het beraden op een algemeen online alternatief. Hierover zal t.z.t. bericht volgen.

Wij betreuren deze beslissing maar hebben uiteraard het volste begrip voor dit besluit. Houd onze website in de gaten voor meer Postgres nieuws en alternatieve online events!

OptimaData sponsor PostgreSQL Conferentie PGConfEU 2020 Berlijn

PG Conf EU proud to be associated with these fine sponsors like OptimaData

Van 20 tot 23 oktober 2020 vind het jaarlijks terugkerend event PG Conf EU plaats, in Berlijn deze editie. OptimaData is voor de vierde keer op rij sponsor van deze grootste PostgreSQL conferentie op het Europese vaste land. "Omdat wij het belangrijk vinden dat PostgreSQL in de volle breedte sterker wordt als platform maar ook als community willen we dit event graag ondersteunen", aldus Gerard Zuidweg, Managing Partner bij OptimaData.

PostgreSQL Is inmiddels jaar op jaar het sterkst groeiende open source database platform. Met een aktieve wereldwijde community is Postgres een serieus alternatief voor de gevestigde orde als Oracle en Microsoft SQL Server.

Juist in deze onzekere tijden is ondersteuning van de community essentieel. Zonder sponsoring kunnen deze grootschalige events niet plaatsvinden. Door als eerste sponsor op te staan geven wij een signaal van vertrouwen aan de community en hopen wij dat ook andere partijen ons zullen volgen. Of PGConfEU 2020 daadwerkelijk zal plaatsvinden zoals voorgaande jaren zullen we uiteraard over informeren!

PostgreSQL en OptimaData

OptimaData de eerste sponsor voor PGConfEU 2020Voor OptimaData als open source database consultancy en managed services dienstverlener is PostgreSQL een belangrijk platform. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 60% van de CTO's in Nederland concreet overweegt om te besparen op (Oracle) licentiekosten. "PostgreSQL kan daarvoor een goed en betrouwbaar alternatief zijn. Aan kennis en knowhow in Nederland en Europa aangaande dit platform is een groeiende behoefte. Mede vanuit die gedachte organiseren wij in samenwerking met de PostgreSQL Usergroup NL 4x per jaar een meetup". In juni 2019 hebben we alweer de 10e editie van deze meetup mogen organiseren. en dit jaar hopen we toch ondanks de corona-richtlijnen de 14e editie live te brengen voor de Nederlandse Postgres community. "Voor iedere open source geinteresseerde DBA of developer is de PG Conf EU een must", volgens Martijn Wallet, Manager Consultancy bij OptimaData en PostgreSQL Expert. "De conferentie geeft je de mogelijkheid kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met experts uit de community en andere Postgres collega's". Gerard Zuidweg: "Voor OptimaData als organisatie geeft de conferentie ons een mogelijkheid te netwerken, onze zichtbaarheid in de community te vergroten en voor onze klanten waardevolle input mee terug te nemen".

Wil je meer weten over de PG Conf EU 2020? Neem dan eens vrijblijvend contact op en we kunnen je er alles over vertellen!

Wat is PGConfEU?

De PG Conf EU is de grootste Postgres conferentie op het Europese vasteland. Het vindt altijd in het najaar plaats, vlak voordat de nieuwe PostgreSQL release met major changes wordt gelanceerd. Tijdens deze belangrijke conferentie, met major contributors als Magnus Hagander, Bruce Momjian en Devrim Gunduz, krijg je al een sneak peak van deze nieuwe release in verschillende "Whats new" sessies. Daarnaast zijn er diepgaande talks met belangrijkste wijzigingen en toepassingsmogelijkheden. OptimaData is voor de vierde keer op rij sponsor van dit open source database event en zal met een grote groep DBA's aanwezig zijn. Een absolute aanrader voor elke PostgreSQL DBA of Developer.

Call for Papers is out!

De "call for Papers" is out! Dat wil zeggen, wil je een presentatie geven over PostgreSQL, heb je een interessante case, studie of succesvol project wat je wilt delen of wil je ervaringen delen rond het deployment, onderhoud, tuning, migreren, etc van Postgres, dan kun je via deze link je presentatie aanmelden! https://2020.pgconf.eu/call-for-papers/

Meer informatie

Als er meer informatie is te melden over de PG ConfEU 2020 te berlijn dan zullen we dat op deze pagina vermelden. Ook de agenda en het programma zodra dit bekend is. Aan de rechterkant vind je nog wat relevante links.
Meer PostgreSQL

Naast de sponsoring van PG Conf EU 2020 zijn wij ook aktief met andere Events en promoties van Postgres. 

PGConfEU 2020 website

POSTGRESQL USERGROUP NL

PostgreSQL algemeen

POSTGRESQL CONSULTANCY

Contact

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.
Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.