NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > OptimaData wordt exclusief Training Partner van SplendidData in de Benelux

OptimaData wordt exclusief Training Partner van SplendidData in de Benelux

PostgreSQL trainingen

---Persbericht---

Naarden, 26 januari 2017 


Vanaf januari 2017 verzorgt OptimaData B.V., de database specialist uit Naarden, alle database trainingen in de Benelux voor Splendid Data B.V. Splendid Data is ontwikkelaar van een 100% open source alternatief voor Oracle databases: PostgresPURE. Het trainingspartnership vloeit voort uit de overeenkomst die beide partijen onlangs hebben gesloten. De eerste trainingen voor PostgreSQL en Postgres PURE hebben reeds plaatsgevonden.

OptimaData en Splendid Data werken al langer samen op het gebied van trainingen. Naar aanleiding van de goede ervaringen hebben beide partijen besloten om deze samenwerking verder te formaliseren en uit te bouwen.

Martijn Wallet, manager consultancy & training van OptimaData, is blij met de overeenkomst. ‘In de praktijk wordt veel gekozen voor PostgreSQL als open source database en daaruit volgt automatisch de vraag naar training. Als consultant en expert in open source databases vind ik het prachtig om mijn kennis te delen, zeker als het gaat om PostgreSQL en PostgresPURE van Splendid Data".

Ook Coen Hamers, Commercieel Directeur van Splendid Data, is eveneens content met de samenwerking. “Wij leveren met PostgresPURE een 100% open source alternatief voor het Oracle databaseplatform en dat kan niet zonder ook een sterk trainingsaanbod. OptimaData heeft de kennis en de juiste trainers aan boord om dat aanbod inhoud te geven. De trainingen die reeds gegeven zijn, werden stuk voor stuk hoog beoordeeld door de deelnemers”.


Over OptimaData BV
OptimaData is een full-service, Multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database management systemen. OptimaData levert alle diensten rondom databasemanagement zoals consultancy, beheer, onderhoud, monitoring en training. Daarnaast voorziet OptimaData in staffing ten behoeve van tijdelijke en permanente personele ICT-capaciteit.


Over Splendid Data BV
Splendid Data ontwikkelt en levert PostgresPURE, een database management systeem dat een 100% open source alternatief voor Oracle biedt. PostgresPURE verrijkt de basiscomponent - PostgreSQL-met alle extra functionaliteiten die nodig zijn om een ​​volledige databaseomgeving in te richten die geschikt is voor grote complexe organisaties. PostgresPURE stelt zo organisaties in staat om een volledige op open standaarden gebaseerde omgeving te implementeren met voordelen zoals kostenbesparingen, gebruiksgemak en veiligheid. Splendid Data en OptimaData bieden naast migratie consultancy alle noodzakelijke technische support, release management en training rondom PostgresPURE.Meer informatie
OptimaData B.V.
www.optimadata.nl
informatie@optimadata.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.