NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Trainingen

Training

OptimaData biedt toegesneden trainingen voor zowel beginnende als ervaren DBA’s en andere database professionals. Naast theorie wordt veel aandacht en tijd gereserveerd voor het hands-on uitvoeren van praktijkgerichte opdrachten. De trainers zijn ervaren en zelf actief als database consultant. Na afronding van de training ontvangt de deelnemer een OptimaData certificering. De trainingen staan open voor individuele deelnemers of bedrijven. Tevens kan maatwerk worden verzorgd voor bedrijven en instellingen. 

OptimaData biedt trainingen voor ieder niveau van kennis en ervaring en zijn beschikbaar voor PostgreSQL, PostgresPure, MariaDB, MySQL, Microsoft SQL Server en MongoDB.
 

Optimadata biedt trainingen voor ieder niveau van kennis en ervaring en zijn beschikbaar voor PostgreSQL, PostgresPure, MariaDB, MySQL, Microsoft SQL Server en MongoDB.

DBA Standard

Voor goed beheer en onderhoud aan de database en bijbehorende applicaties is een gedegen basis kennis nodig. De training DBA Standard is gericht op het introduceren van de basis beginselen en best practices.

Meer over database training Standard

De training DBA Standard is gericht op het introduceren van de basis beginselen en best practices. Beschikbaar voor PostgreSQL, MariaDB, MySQL, MS SQL Server en op aanvraag overige DBMS.

DBA Advanced

Bij deze training voor gevorderden wordt de deelnemer met de meer diepgaande aspecten van database beheer vertrouwd gemaakt. Zoals de finesses van database performance en tuning, integratie met andere systemen, query optimalisatie, locking problemen en geavanceerde clustering.

Meer over database training DBA Advanced

Finesses van database performance en tuning, integratie met andere systemen, query optimalisatie, locking problemen en geavanceerde clustering.

Developer

De Developer training heeft tot doel cursisten te voorzien van vaardigheden en kennis om als softwareontwikkelaar aan de slag te gaan met de database. De training is gericht op het introduceren van de basis beginselen en definieren van objecten in de database (Data Definition Language).

Meer over database training voor Developers

De training is gericht op het introduceren van de basis beginselen en definieren van objecten in de database (Data Definition Language). Beschikbaar voor PostgreSQL, MariaDB, MySQL, Galera, SQL Server.

Maatwerk Training

Iedere omgeving is anders. Optimadata verzorgt daarom tevens (bedrijfs)trainingen op geheel opmaat. Een training specifiek op uw wensen of een combinatie van ons trainingsaanbod. Er is veel mogelijk. Wilt u een training op maat aanvragen of meer informatie over de mogelijkheden, neem dan contact met ons op.

Ik wil graag meer weten over de database trainingen van OptimaData

Een maatwerk training, basis training of advanced training voorstel ontvangen?

Wij kunnen uw DBA's en database developers maar ook Systeembeheerder alles leren over databases. In een training, workshop of break-out sessie. Benieuwd?

Vul hier uw telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Neem zelf contact op

Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.