NLEN
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > Postgres Build 2020

Het allereerste virtuele en online PostgreSQL event in Europa

Spannende tijd voor PostgreSQL

Postgres Build 2020. Het allereerste virtuele PostgreSQL event in Europa

De tijd is gekomen om het allereerste virtuele evenement voor PostgreSQL in Europa aan te kondigen "Postgres Build 2020" is hier!

Dit is een zeer spannende tijd voor EDB & partners & de PostgreSQL wereld, waar we met elkaar experts in het speelveld zullen brengen om twee dagen het beste te leveren van wat nieuw is in de wereld van PostgreSQL. Er zal een mix van technische en boeiende inhoud zijn waar je de community kunt proeven en de praktijk kunt ervaren.

We hopen dat je je bij ons aansluit en dat je kunt afstemmen op de inhoud van je keuze en op wellnesssessies om je geest en ziel nieuw leven in te blazen.

Wat is Postgres Build?

Postgres Build 2020 is de eerste virtuele PostgreSQL conferentie in Europa om het engagement met PostgreSQL gebruikers en de community te stimuleren. Het doel is om een 2 daags evenement te leveren dat boeiend en toch technisch is.

EDB wil met de aanwezigen delen wat er nieuw is in PostgreSQL, wat er in de praktijk gebeurt en mooi klantenverhalen en technische sessies. De deelnemers zullen zich kunnen verdiepen in de inhoud van hun keuze, samen met het revitaliseren van live streams, inclusief wellness sessies om de gezondheid te helpen bevorderen en beeldschermmoeheid te bestrijden.

Registreren

Save the date voor de Postgres Build 2020 Virtuele Conferentie, die plaatsvindt op 8-9 december 2020. Je kunt je hier registreren en vandaag je plaats reserveren voor dit spannende virtuele evenement.

Dit evenement zal het nieuwste in PostgreSQL brengen, en verhalen over hoe PostgreSQL bedrijven helpt. Er zullen meer dan 25+ lezingen zijn gedurende twee dagen, samen met wellness sessies om te revitaliseren.
Postgres Build 2020

Het eerste virtuele PostgreSQL event in Europa!

8-9 december

het nieuwste in PostgreSQL

25+ sessies

Wellness sessies

Register

EDB partnership

Meer PostgreSQL

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.