NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > Edco Wallet genomineerd Recruiter van het jaar 2018!

Edco Wallet genomineerd voor recruiter van het jaar 2018

Een mooi compliment

Edco Wallet (Manager Staffing & Recruitment) is door freelance.nl genomineerd tot Recruiter van het jaar in de categorie Software Architectuur & Ontwikkeling.

Deze maand heeft OptimaData het bericht ontvangen dat onze Manager Staffing & Recruitment Edco Wallet door freelance.nl is genomineerd tot Recruiter van het jaar 2018 in de categorie Software Architectuur & Ontwikkeling (waar o.a. databases en data-analytics onder vallen).

Een mooi compliment om tot de genomineerden te behoren. Een waardevolle eer voor de inspanningen van het eerste jaar OptimaData.

Anno 2018 is recruitment topsport. Door het organiseren van een verkiezing en bijbehorend event onderstreept freelance.nl het belang van de expertise van de recruiter, voor de match tussen freelancer en opdracht.

Recruiter zijn is al decennia een specialisme binnen de wereld van de HR. De afgelopen jaren zien we dat de recruiterwereld verder specialiseert op een aantal vakgebieden. Oorzaken zijn de steeds snellere technologische ontwikkelingen, de hoge eisen die organisaties stellen aan professionals en de snelheid waarmee recruiters kandidaten dienen aan te leveren. Goede recruiters presteren het om in deze veeleisende omgeving toch op duurzame wijze relaties te leggen met professionals en organisaties en op het juiste moment de juiste partijen aan elkaar te koppelen.

Goede recruiters geven op duurzame wijze voldoende aandacht aan al hun stakeholders. Zij stellen de juiste vragen, zijn altijd scherp en blijven voortdurend werken aan het verbreden van hun netwerk en het verdiepen van hun vakkennis. Een goede recruiter gaat effectief om met zijn eigen tijd. Maar ook met die van professionals en zijn klanten. Een goede recruiter weet wat er speelt in zijn vakgebied en binnen de organisatie, is to-the-point en altijd relevant.

Over Edco Wallet en OptimaData

Edco heeft zijn kennis en expertise van de afgelopen 20 jaar ten volle weten uit te nutten om het Staffing & Recruitment onderdeel van OptimaData het eerste jaar op de kaart te zetten. Naast het succesvol werven van senior Multi-platform Database Consultants voor het eigen Consultancy team ook vele freelancers ingezet op tijdelijke (Database) opdrachten voor OptimaData en haar eindklanten. Verder heeft hij een grote bijdage geleverd aan de branding en social media strategie van OptimaData.

Stemmen

Het lijkt ons dan ook wel een leuke actie om Edco Wallet op het podium te krijgen en deze award naar binnen te trekken, voor zijn inspanningen en eervolle vermelding van OptimaData.

Wil jij ook stemmen op onze topper? Via bijgevoegde link / banner kun je je stem uitbrengen en is onze dank overweldigend. Het zou prachtig zijn als we dankzij jouw stem Edco het podium op kunnen duwen!
 

Edco Wallet is genomineerd voor Recruiter van het jaar 2018! in de categorie Software Architectuur & Ontwikkeling
Teaser 9
Subkop

Wij adviseren en ondersteunen onze klanten van het maken van de juiste keuzes tot en met het inrichten en overnemen van het dagelijks beheer van uw database. Wij optimaliseren en lossen problemen op. Dat doen wij snel en vakkundig want een optimale performance van uw database is cruciaal voor uw business.

Neem direct contact op

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.