NLEN
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > OptimaData SilverSponsor PGConfEU 2019

OptimaData Silversponsor van PG Conf EU 2019 in Milaan

Over de PostgreSQL conferentie

OptimaData SilverSponsor PG Conf EU 2019

Van 15 tot 18 oktober 2019 vind het jaarlijks terugkerend event PG Conf EU plaats, in Milaan deze editie. OptimaData is voor de derde keer op rij sponsor van deze grootste PostgreSQL conferentie op het Europese vasteland.

PostgreSQL Is inmiddels jaar op jaar het sterkst groeiende open source database platform. Met een aktieve wereldwijde community is Postgres een serieus alternatief voor de gevestigde orde als Oracle en Microsoft SQL Server.

Voor OptimaData als open source database consultancy en managed services dienstverlener een belangrijk platform. "Omdat wij het belangrijk vinden dat PostgreSQL in de volle breedte sterker wordt als platform maar ook als community willen we dit event graag ondersteunen", aldus Gerard Zuidweg, Managing Partner bij OptimaData. Uit onderzoek is gebleken dat ruim 60% van de CTO's in Nederland concreet overweegt om te besparen op (Oracle) licentiekosten. "PostgreSQL kan daarvoor een goed en betrouwbaar alternatief zijn. Aan kennis en knowhow in Nederland en Europa aangaande dit platform is een groeiende behoefte. Mede vanuit die gedachte organiseren wij in samenwerking met de PostgreSQL Usergroup NL 4x per jaar een meetup". In juni 2019 zal alweer de 10e editie van deze meetup plaatsvinden. "Voor iedere open source geinteresseerde DBA of developer is de PG Conf EU een must", volgens Martijn Wallet, Manager Consultancy bij OptimaData en PostgreSQL Expert. "De conferentie geeft je de mogelijkheid kennis te delen en ervaringen uit te wisselen met experts uit de community en andere Postgres collega's". Gerard Zuidweg: "Voor OptimaData als organisatie geeft de conferentie ons een mogelijkheid te netwerken, onze zichtbaarheid in de community te vergroten en voor onze klanten waardevolle input mee terug te nemen".

Wil je meer weten over de PG Conf EU 2019? Neem dan eens vijblijvend contact op en we kunnen je er alles over vertellen!

Wat is de PG Conf EU?

PG Conf EU 2019 Milaan

De PG Conf EU is de grootste Postgres conferentie op het Europese vasteland. Het vindt altijd in het najaar plaats, vlak voordat de nieuwe PostgreSQL release met major changes wordt gelanceerd. Tijdens deze belangrijke conferentie, met major contributors als Magnus Hagander, Bruce Momjian en Devrim Gunduz, krijg je al een sneak peak van deze nieuwe release in verschillende "Whats new" sessies. Daarnaast zijn er diepgaande talks met belangrijkste wijzigingen en toepassingsmogelijkheden. OptimaData is voor de derde keer op rij sponsor van dit open source database event en zal met een grote groep DBA's aanwezig zijn. Een absolute aanrader voor elke PostgreSQL DBA of Developer.

Call for Papers

De "call for Papers" is out! Dat wil zeggen, wil je een presentatie geven over PostgreSQL, heb je een interessante case, studie of succesvol project wat je wilt delen of wil je ervaringen delen rond het deployment, onderhoud, tuning, migreren, etc van Postgres, dan kun je via deze link je presentatie aanmelden! https://2019.pgconf.eu/callforpapers/

PostgreSQL Zomeractie

OptimaData geeft een gratis ticket weg naar deze PGConfEU 2019 in Milaan. Lees via onderstaande knop meer over deze actie en doe mee!

PostgreSQL Zomeractie

Meer PostgreSQL

Naast de sponsoring van PG Conf EU 2019 zijn wij ook aktief met andere Events en promoties van Postgres.

PostgreSQL Zomeractie

Top 8 Database Events 2019

PostgreSQL Usergroup NL

PostgreSQL Consultancy

 

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.