NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects

Search results

Aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Senior DevOps Engineer

2 days ago
Utrecht
Ben jij een DevOps Engineer met kennis van MySQL, PostgreSQL, Kubernetes, CI/CD en algemene DevOps tooling? Kun jij een cloud Dataplatform opzetten in "common ground"? Kijk snel verder!
Reference:#PAEW00684

Cloud DevOps Engineer

2 days ago
Apeldoorn
Ben jij sterk in Azure cloud producten? Gewend om als DevOps te opereren in Docker/Kubernetes opgebouwde omgeving met PostgreSQL en MongoDB? Mooie opdracht met zichtbaar resultaat!
Reference:#PAEW00683

Senior MySQL MariaDB Specialist

2 days ago
Landelijk
Ben jij al geruime tijd als DBA of Developer bezig met MySQL / MariaDB? En zou je je willen specialiseren als MySQL / MariaDB Specialist? Prachtige uitdaging om je in vast te bijten!
Reference:#PAEW00021

PostgreSQL DBRE

2 days ago
Naarden
Zie jij ook de toename in PostgreSQL platformen? Zou jij je willen omscholen of specialiseren op Postgres en willen investeren in een boost van je kennis?
Reference:#PAEW00254

Database Reliability Engineer

2 days ago
Naarden
Heb jij passie voor databases? Op zoek naar "the next level" of de transformatie waar de markt om vraagt? Als Database Reliability Engineer bij OptimaData kun je je hart en hard ophalen!
Reference:#PAEW00176

Open Source Cloud Engineer

2 days ago
Naarden
Heb je kennis van cloud providers, database platformen ontwerpen, opzetten en geautomatiseerd deployen? bekend met PostgreSQL of MariaDB of MySQL? Nieuwe functie in een nieuwe rol: de DBA van 2021!
Reference:#PAEW00175

Kwartiermaker Datamanagement

4 days ago
Hardenberg
Ben jij een Datamanagement Evangelist? Kun jij een organisatie meetrekken in een data gedreven missie? Mooie rol met een breed perspectief in datamanagement en prachtige deelprojecten!
Reference:#PAEW00682

Solution Architect Infrastructuur & Cloud

4 days ago
Amsterdam
Ben jij een open-minded Solutions Architect? Brede kennis van het Azure platform en haar mogelijkheden? Zoekt verbinding en ontwerpt future-proof (cloud-)infrastructuur. Mooie sturende rol!
Reference:#PAEW00662
Match Criteria