NLEN
Direct technisch advies?
Home > Staffing

Staffing

Staffing & Recruitment

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij zijn geen recruiters. Wij zijn ook geen detacheringsbureau. Wij zijn IT ondernemers en database experts. Vakmannen. Wij willen ook graag ons netwerk van vakmensen rond het data werkveld inzetten voor onze klanten en relaties, middels OptimaData Interim.

Aanvullend op ons Managed Database Services en Database Consultancy team is OptimaData Interim specifiek voor het oplossen van IT-sourcing vraagstukken met een focus op het Data werkveld. Data Professionals dedicated verbinden aan 1 specifieke klant voor een bepaalde periode ter ondersteuning van hun capaciteitsbehoefte. OptimaData Interim is voor vakmensen door vakmensen. Wij werken volgens de RecruiterCode.

Op de pagina referentieprojecten kunt u zien welke projecten en rollen wij inmiddels uitgevoerd en ingevuld hebben.

Bekijk alle vacatures

Neem contact op

Kijk via onderstaande tabbladen wat wij voor u kunnen betekenen.

OptimaData Staffing is de data(base) recruitmentspecialist van Nederland. Middels onze jarenlange ervaring en expertise met data(bases) en ICT-recruitment kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers volledige ontzorging bieden. Kandidaten, ZZP'ers en medewe

Staffing diensten

De juiste man/vrouw op de juiste plaats vereist maatwerk, en vooral persoonlijk contact, is onze visie. Wij denken graag mee aan de best passende oplossing voor uw specifieke situatie. Door onze activiteiten binnen het database spectrum worden wij veel gevraagd voor aanpalende rollen zoals Data Analist, Informatie Analist, Data Engineer, Cloud Engineer, DevOps en Applicatie Beheer.

Wij willen en kunnen u daar graag bij helpen.
Meer over Staffing diensten

Ten diepste gaat het om de continuïteit van uw IT-systemen en inhoudelijke expertise van uw IT-afdeling of team.

Werken bij

Werken bij OptimaData zelf geeft een nieuwe dimensie aan je carrière. Wij zijn een full-service multi-platform data(base)dienstverlener. Wij streven naar maximaal haalbare kwaliteitsnormen en stellen daardoor hoge eisen aan het expertiseniveau van de consultants die met, voor en bij ons werken. Ons team speelt op Champions League niveau. Dat vergt commitment, leergierigheid en passie.

Complexe puzzels oplossen, uitdagende vraagstukken, ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en een hoop lol. We zeggen weleens: "het moet vooral niet teveel op werk gaan lijken". Spreekt dit je aan?

Werken bij de DBA werkgever

Werken bij OptimaData geeft een nieuwe dimensie aan je carrière. Wij zijn een full-service multi-platform data(base)dienstverlener.

ZZP-inhuur

Voor opdrachtgevers
Zorgeloos ZZP'ers inhuren kan via OptimaData. Ons ZZP-netwerk, onze kernploeg, voorziet in alle data(base)expertise en aanpalende rollen rond het database platform en is op voorhand al door ons gezien en gekend.Wij bewegen ons al jarenlang in de data(base)wereld en hebben daardoor een diep en breed netwerk opgebouwd.

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, (Cloud)Infrastructuur, DevOps of Software Development kunnen wij onze recruitmentkracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project: snel, goed en transparant.

ZZP-inhuur

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, Infrastructuur of Software Development kunnen wij onze recruitmentkracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project: snel, goed en transparant.

Voor ZZP-ers

Werken als ZZP'er voor OptimaData betekent vrijheid in verbondenheid. Door onze jarenlange ervaring en beweging binnen het database spectrum worden wij veel benaderd voor aanpalende rollen zoals Data Analist, Informatie Analist, Data Scientist, BI Specialist, Cloud Engineer, Data Engineer, DevOps etc. Wij nemen je graag op in onze kernploeg en staan voor persoonlijk contact en een situationele aanpak.

We zijn benaderbaar en willen je graag helpen bij het vinden van uitdagende projecten en je ondersteunen als je op een project aan het werk bent. Daarnaast kennen we een interessant Partnerprogramma voor ZZP'ers. Meer weten?

Voor ZZP-ers

Werken als ZZP'er voor OptimaData betekent vrijheid in verbondenheid.