Direct technisch advies?
035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Over ons > Partners

Onze Partners

gerard.optima

Splendid Data ontwikkelt en OptimaData levert PostgresPURE, een gestandaardiseerd relationeel database management systeem op basis van het bekende open source platform PostgreSQL. Splendid Data heeft daaraan componenten toegevoegd voor bijvoorbeeld beheer, replicatie, etc. waardoor naast standaardisatie ook een brede functionaliteit worden geboden. Daarmee is PostgresPURE een zeer interessant alternatief voor enterprise omgevingen die wel functionaliteit en zekerheid willen maar tegen lage kosten.

OptimaData is partner van Splendid Data voor levering en support van PostgresPURE en is in Nederland officieel trainingspartner  

 

Severalnines ontwikkelt en OptimaData levert geautomatiseerde management software for database clusters. Severalnines helpt met haar Cluster Control databases in te zetten in elke omgeving en vervolgens alle operationele aspecten te monitoren en te managen om een zo hoog mogelijke beschikbaarheid te bereiken. Met Cluster Control kan gemakkelijk deployments worden herhaald, omvat pro-actieve monitoren functionaliteit en past zich makkelijk aan aan dynamische omgevingen. Cluster Control is beschikbaar voor MySQL, PostgreSQL en MONGO DB.

OptimaData is partner en reseller van Severalnines en adviseert graag over de inzet van Cluster Control.

New Relic biedt heldere gepresenteerde en direct toepasbare inzicht in de performance van websites, webshops en applicaties. Waar zitten de bottlenecks? En wat is het verschil na verbeteringen? Daarnaast biedt New Relic een complete range van producten om alle relevante KPI 's te monitoren zoals de server infrastructuur, de database servers, de paginalaadtijd etc. New Relic is beschikbaar voor zowel hosted, public en private cloud omgevingen.

OptimaData is partner van New Relic en adviseert graag om de prestaties van uw website te monitoren en te verbeteren.

Partner worden?

Wij geloven in samen sterker voor de klant. Bent u actief op het gebied van database, recruitment of training en geinteresseerd om met ons samen te werken? Wij staan open voor business!

Neem contact met ons op