NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > DBA-Café 24 november 2017!

Van en voor DBA's

Het DBA-Café van november staat in het teken van een actueel thema die op dit moment speelt in de ICT markt en in de databasewereld in het bijzonder. Daarnaast is dit onderwerp ook een hot topic op dit moment. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het DBA-Café!

Wat is het DBA-Café?

Het DBA-Café is een maandelijks terugkerend event (de laatste vrijdag van de maand) waar je als DBA, developer of anderszijds als IT professional betrokken bij database management gewoon kan binnenlopen en collega's ontmoeten. Daarnaast zijn ook onze eigen consultants aanwezig. Onder het genot van een drankje kunnen kennis en ervaringen worden uitgewisseld en vraagstukken besproken. Op regelmatige basis zal er eveneens een korte presentatie worden geven over relevante ontwikkelingen in de markt of is er ruimte voor het samen bouwen van en experimenteren met een database omgeving, de zogenaamde Gameday.

Wanneer?
elke laatste vrijdag van de maand
Hoelaat?
tussen 16:00 en 1800 (vrije inloop, ook als je om 17:45 binnenkomt!)
Waar?
Rubberstraat 8, 1411 AL, Naarden
Kosten?
nul
Aanmelden?
informatie@optimadata.nl


Je bent van harte welkom in ons kantoor op de Rubberstraat 8 in Naarden. En natuurlijk staat de koffie (of iets anders...) klaar! Graag tot vrijdag 24 november 2017.


Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.