NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > DBA-Cafe 26 januari 2018

DBA-Cafe 26 januari 2018

Van en voor DBA's

Op 26 januari vanaf 16.00 uur - 18.00 uur wordt het maandelijkse DBA-cafe weer georganiseerd, waarin database professionals onder het genot van een drankje en een hapje kennis en ervaring kunnen uitwisselen en thema's kunnen uitdiepen. Deze keer staat PostgreSQL centraal. PostgreSQL is onlangs verkozen tot DBMS van het jaar 2017. Alle reden dus om aandacht te besteden aan deze krachtige open source database.

Als speciale gast ontvangen wij op 26 januari vanaf 16.00 uur Coen Hamers –Directeur van SplendidData.

Coen zal in een korte sessie jullie meenemen in de wereld van PostgresPURE.

Met PostgresPURE levert Splendid Data ‘s werelds enige echte 100% Open Source Enterprise level alternatief voor Oracle. PostgresPURE biedt 24×7 SLA-based support en release management op de PostgreSQL database zelf en op alle benodigde tools.

Coen zal natuurlijk ingaan op PostgresPURE zelf maar ook op de wijze waarop PostgresPURE in de praktijk wordt ingezet en Oracle gemigreerd kan worden. Uiteraard is er alle gelegenheid om met Coen in gesprek te gaan en met elkaar na te praten.

Wat is het DBA-Café?

Het DBA-Café is een maandelijks terugkerend event (de laatste vrijdag van de maand) waar je als DBA, developer of anderszijds als IT professional betrokken bij database management gewoon kan binnenlopen en collega's ontmoeten. Daarnaast zijn ook onze eigen consultants aanwezig. Onder het genot van een drankje kunnen kennis en ervaringen worden uitgewisseld en vraagstukken besproken. Op regelmatige basis zal er eveneens een korte presentatie worden geven over relevante ontwikkelingen in de markt of is er ruimte voor het samen bouwen van en experimenteren met een database omgeving, de zogenaamde Gameday.

Wanneer?
elke laatste vrijdag van de maand
Hoelaat?
tussen 16:00 en 1800 (vrije inloop, ook als je om 17:45 binnenkomt!)
Waar?
Rubberstraat 8, 1411 AL, Naarden
Kosten?
nul
Aanmelden?
informatie@optimadata.nl

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.