NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Projectleider implementatie BI-Datawarehouse

Nieuw

Wat ga je doen als Projectleider implementatie BI-Datawarehouse?

Voor onze eindklant, Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken, zoeken wij een Projectleider implementatie BI-Datawarehouse.

De opdracht

Start opdracht zsm (uiterlijk 01-09-2021)
Duur opdracht tot 31-03-2022 met optie op verlenging
Uren per week 32
Locatie Utrecht / Thuis
Tarief € 90 - € 112

Jouw rol als Projectleider implementatie BI-Datawarehouse

De projectleider van BVO NL heeft een cruciale rol bij het welslagen van de implementatie van BI oplossingen voor gebruikers. Hij of zij moet bij de herstart het project stevig neerzetten: de juiste mensen betrekken; afspraken maken over taken/verantwoordelijkheden, de onderlinge communicatie en de manier van werken; een planning opleveren waarbij zowel oplevermomenten, sprints en contactmomenten gedefinieerd zijn. Ook verwachten we een scherpe houding ten aanzien van gedefinieerde/te definiëren eindproducten, acceptatiecriteria en de manier van toetsen bij oplevering.

De projectleider is een leider die het team mee kan krijgen en kan enthousiasmeren. Hij of zij moet boven het project staan en goed overzicht kunnen houden. Daarnaast moet de projectleider de leverancier scherp houden op voortgang, opleveringen en urenbesteding. Hierbij is ook afstemming met de afdeling contractmanagement en control essentieel. De projectleider legt verantwoording af aan en informeert wekelijks de stuurgroep.

Over FSB

De bevolkingsonderzoeken borstkanker, baarmoederhalskanker en darmkanker worden in Nederland uitgevoerd en gecoördineerd door vijf screeningsorganisaties. De Facilitaire Samenwerking Bevolkingsonderzoeken (FSB) is een coöperatie die activiteiten ontplooit op het gebied van informatietechnologie, informatiemanagement, contractbeheer en gezamenlijke inkooptrajecten ten behoeve van de vijf screeningsorganisaties. Belangrijke taken van de FSB zijn het beheer en de (her)ontwikkeling van op maat gemaakte IT-systemen ter ondersteuning van de bevolkingsonderzoeken en het realiseren of verbeteren van de data-uitwisseling met ketenpartners van de screeningsorganisaties. De FSB ziet zichzelf als trotse partner bij de opsporing van kanker. In het dagelijks handelen is de FSB herkenbaar door 4 kernwaarden; betrokken, taakvolwassen, duurzaam en betrouwbaar.

Wat breng je mee als Projectleider implementatie BI-Datawarehouse?

Eisen

  • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal wo niveau
  • Je bent succesvol geweest in de begeleiding van implementatie van Business Intelligence oplossingen, met afdoende inhoudelijke kennis om projectleiderschap in te kunnen vullen in een soortgelijke organisatie
  • Eindverantwoordelijkheid voor ICT en/of projecten (bij voorkeur met projecten waarin sprake is van een (Europese) aanbesteding)
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als eindverantwoordelijk projectleider of lijnfunctionaris voor omvangrijke verandertrajecten, fusies of overnames

Wensen

  • Je afgeronde WO opleiding is in de richting van IT en/of projectmanagement (20 punten)
  • Je hebt succesvolle resultaten behaald in de implementatie van Business Intelligence oplossingen (30 punten)
  • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar als eindverantwoordelijke in een ICT-functie of als projectleider van complexe projecten (25 punten)
  • Je hebt aantoonbare ervaring met organisaties met een complexe positie in de zorgketen, hoge volumes en/of uitvoeringsorganisaties (10 punten)
  • Je hebt ervaring met contracten in het kader van Europese aanbesteding (beschrijf dit duidelijk in een voorbeeld) (5 punten)
  • Je hebt kennis en ervaring met Agile-Scrum-werken (10 punten)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag maandag 12 juli om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 12 juli voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op maandagmiddag 12 juli (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij FSB woensdag 14 juli om 09.00 uur
Interviews bij FSB vinden plaats op 19 juli tussen 09.00 en 12.00 uur, 2e gesprek op woensdag 28 juli tussen 13.00 en 17.00 uur

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Projectleider implementatie BI-Datawarehouse bij het FSB en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Locatie

Utrecht

Publicatiedatum

05.07.2021

Contactpersoon

Edco Wallet

Meer details
Adres
Godebaldkwartier 435, 3511 DT Utrecht
Match criteria
Arbeidsrelatie
  • Freelance / Interim
  • Detachering
Gewenst aantal uren
  • 24 - 32 uur
Werkervaring
  • Senior
  • Medior
Expertise
  • DWH
  • ETL
  • Datalake
  • Datamodellering
  • Dataplatform
  • Agile
  • scrum
Regio
  • Utrecht