NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie

Nieuw

Wat ga je doen als Adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie?

Voor onze eindklant, de Nationale Politie, zoeken wij een Adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie

Adviseren en begeleiden van de sponsorgroep en het voorbereidingsteam in het vormgeven van de veranderaanpak Digitale Transformatie, in het bijzonder het aspect van organisatie ontwikkeling en leiderschap.

De opdracht

Start opdracht 04-12-2023 (ivm screeningprocedure van 10-16 weken)
Duur opdracht tot 03-12-2026
Uren per week 16
Locatie Nieuwegein / Thuis
Tarief € 95 - € 112

Relatie met de eindklant

Wij doen ruim 6 jaar succesvol zaken met onze opdrachtgever en hebben veel inzetten en projecten mogen invullen. Op dit moment zijn er 16 professionals actief via OptimaData. Daarnaast ondersteunen wij de Politie met specifieke database dienstverlening op MariaDB en met MongoDB licenties.

Jouw rol als Adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie

De politie wil voor de komende vijf jaar (2024 t/m 2028) komen tot een landelijke samenhangende aanpak voor al haar initiatieven, die inspelen op de digitaal transformeren de samenleving. Dat gaat om een breed scala aan ontwikkelingen (zoals aanpak cybercrime, digitalisering van de dienstverlening of de rol van de wijkagent in het digitaal domein) die in alle eenheden en het PDC plaatsvinden. Doelstelling van de inzet van de adviseur Digitale Transformatie is om te zorgen dat in deze landelijke aanpak ook de veranderkundige en leiderschapsaspecten goed worden meegenomen en een bijdrage te leveren aan een community gebaseerde veranderaanpak en beweging.

Het te behalen resultaat zal met regelmaat worden besproken in een resultatenoverleg en indien nodig zal het doel worden aangepast.

Verantwoordelijkheden

De adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie is verantwoordelijk voor het ontwerp en de totstandkoming van het veranderkundige deel van de landelijke aanpak Digitale Transformatie. Door diens uitgebreide netwerk, ervaring en kennis werkt de adviseur daarin professioneel zelfstandig, en tegelijk in nauwe samenwerking met de interne werkgroepen.

De adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie werkt intensief samen met de interne werkgroepen, die richting eind 2023 tot een landelijke, samenhangende aanpak moeten komen. De adviseur begeeft zich in een breed netwerk van o.a. Eenheidsvertegenwoordigers Digitale Transformatie en de community van (oud) deelnemers aan het leiderschapsprogramma.

Waar kom je terecht?

Eisen

 • Je hebt minimaal een erkende en volledig afgeronde volwaardig HBO opleiding
 • Je hebt in de afgelopen 7 jaar, minimaal 5 jaar werkervaring met het vormgeven van een veranderaanpak bij Digitale Transformatie binnen grote (1000+) organisaties
 • Je beschikt over minimaal drie jaar aantoonbare ervaring in het ontwikkelen van verschillende soorten leerprogramma's (zoals e-learning en workshops) ter bevordering van verandering binnen grote organisaties (met meer dan 1000 medewerkers)
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring als (gast)/docent op het gebied van digitale transformaties binnen grote organisaties (met meer dan 1000 medewerkers)

Wensen

 • Je hebt ervaring met het vormgeven van een veranderaanpak bij Digitale Transformatie binnen de rijksoverheid, bij voorkeur bij de politie (25 pt)
 • Je hebt leerprogramma's ontwikkeld ter bevordering van verandering specifiek binnen de rijksoverheid (25 pt)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring als (gast)docent op het gebied van digitale transformaties ervaring opgedaan binnen de rijksoverheid (25 pt)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met het opzetten van actieve (leer)communities binnen de rijksoverheid (15 pt)
 • Je hebt ervaring binnen de politie organisatie (10 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag woensdag 13 september om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 13 september voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen uiterlijk woensdagmiddag 13 september (online)
Deadline indienen offerte bij de Politie donderdag 14 september om 23.59 uur
Interviews bij de Politie vinden plaats zsm na beoordeling offertes

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Adviseur veranderaanpak Digitale Transformatie bij de Politie en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word (volledig Nederlands of Engels), uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands of Engels, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Nieuwegein

Date de publication

07.09.2023

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Schakelstede 75, 3431 HC Nieuwegein
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • < 20 uur
Expérience
 • Senior
Regio
 • Utrecht