NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Azure Cloud Specialist

Nieuw

Wat ga je doen als Azure Cloud Specialist?

Voor onze eindklant, Gemeente Westland, zoeken wij een Azure Cloud Specialist.

Jij bent het 1e aanspreekpunt op het gebied van Azure migraties en vindt het een uitdaging om samen met de collega’s de kwaliteit van de ICT dienstverlening in zo'n dynamische omgeving hoog te houden.

De opdracht

Start opdracht zsm (als het lukt in december)
Duur opdracht 6 maanden met optie op verlenging
Uren per week 32
Locatie Naaldwijk / Remote
Tarief € 90 - € 107

Jouw rol als Azure cloud specialist

Als onderdeel van het programma Eigentijdse ICT ben je de Azure Engineer die ons begeleid met BIO compliant maken en inrichten van Azure. Je maakt de inrichting van de landing zones en de applicaties die hierop gaan draaien.

Jij bent het 1e aanspreekpunt op het gebied van Azure migraties en vindt het een uitdaging om samen met de collega’s de kwaliteit van de ICT dienstverlening in zo'n dynamische omgeving hoog te houden.

De Baseline Informatiebeveiliging Overheid (BIO) beschrijft het basisniveau voor informatiebeveiliging.

Over de klant

Bouw mee met de gemeente Westland. De gemeente Westland is met bijna 110.000 inwoners één van de dertig grootste gemeenten in Nederland. Met haar duurzame en innovatieve glastuinbouwcluster is de gemeente Westland een belangrijke economische motor. Op een inspirerende manier biedt de gemeente Westland haar inwoner ruimte, rust, groen en woonomgevingen met aantrekkelijke recreatiemogelijkheden en voorzieningen. Een vitale economie en een bloeiend verenigingsleven zorgen voor een dynamische en actieve gemeente. Slagkracht, ambitie, innovatie en professionaliteit, dat zijn de kernbegrippen waar het in Westland om draait!

Gemeente Westland is een uitdagende en eigentijdse werkgever, die continu in ontwikkeling is. We zijn een actieve organisatie met een prettige, informele werksfeer en volop ontwikkelingsmogelijkheden. We werken opdrachtgericht en sturen op resultaten waarbij het tonen van eigen initiatief wordt gewaardeerd. Gemeente Westland is onderverdeeld in vier clusters: Dienstverlening, Beleid, Ruimte en Bedrijfsvoering, met daarnaast een unit Concern control en eenheid Bureau gemeentesecretaris.

Cluster
De collega's die werkzaam zijn binnen dit cluster zorgen voor solide bedrijfsvoering. Het cluster voorziet hiertoe in de informatiebehoefte, advisering, kaderstelling en ondersteuning van de andere clusters op alle taakvelden van bedrijfsvoering (personeel, financiën, informatievoorziening, automatisering, belastingen, juridische en facilitaire zaken). Met de klantvraag centraal werken zij aan integrale oplossingen.

Team
Het taakveld I&A bestaat uit Informatievoorziening en Automatisering (I&A) en Applicatiemanagement (AM). I&A werkt vanuit deze invalshoeken aan het opzetten, adviseren en uitvoeren van digitale informatievoorziening, automatisering en applicatiemanagement.

Een van de onderdelen binnen I&A is de Servicedesk. Daar kunnen collega’s terecht met vragen en problemen over hun werkplek en de automatisering. De complexere automatiseringsvragen en –problemen pakt de backoffice op. De backoffice beheert en verbetert ook de ICT-infrastructuur. Applicatiemanagement beheert een groot aantal applicaties binnen de organisatie en werkt aan het opzetten van een modern applicatiemanagementbeleid. Het informatiebeleid en –management binnen de organisatie wordt ontwikkeld en bewaakt door onze informatie-, proces- en DIV-adviseurs, de ICT-architect en de project portfoliomanager. I&A werkt vanuit het gemeentekantoor in Naaldwijk waarin het Eigentijds Werken, een flexibele en effectieve manier is om onze opdrachten tot een succes te maken.

Naast de ICT voor de gemeente Westland verzorgt team I&A ook de ICT voor de gemeente Midden Delfland. De gemeenten hebben hun eigen ICT-omgeving welke in de toekomst zoveel mogelijk geconsolideerd zal worden.

Wat breng je mee als Azure Cloud Specialist?

Eisen

 • Je hebt een afgeronde opleiding op minimaal HBO bachelor niveau in de richting van ICT/IT
 • Je hebt werkervaring in de afgelopen 3 jaar met het inrichten van Azure platformen (IaaS i.c.m. Azure policies en de BIO)
 • Je bent, waar nodig, ook buiten de reguliere kantoortijden bereikbaar en bereid om te werken indien dit nodig is
 • Beschikbaar om te starten in december 2023

Wensen

 • Je hebt werkervaring de afgelopen 3 jaar en met Azure inrichting op basis van het Microsoft Cloud Adoption Framework (25 punten);
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met het opstellen van security kaders ten behoeve van Azure (20 punten);
 • Je hebt minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als IT consultant binnen een overheidsorganisatie (25 punten);
 • Je hebt minimaal 2 jaar aantoonbare werkervaring met opleiden en trainen van medewerkers (15 punten);
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Fortigate Cloud (15 punten)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag dinsdag 12 december om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 12 december voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen uiterlijk op dinsdagmiddag 12 december (online)
Deadline indienen offerte bij de gemeente Westland woensdag 13 december om 09.00 uur
Interviews met de gemeente Westland vinden plaats op 14 december van 08.00 tot 11.00 uur

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Azure Cloud Specialist bij de gemeente Westland en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust. Bij twijfel, bel ons!

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Naaldwijk

Date de publication

08.12.2023

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Verdilaan 7, 2671 VW Naaldwijk
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • 32 - 36 uur
Expérience
 • Medior
 • Senior
Database platform
 • Azure DBaaS
 • SQL Server
Expertise
 • Terraform
 • Git
 • Dataplatform
 • Azure
 • Azure DevOps
 • Azure Services
 • Agile
 • DevOps
Regio
 • Zuid-Holland