NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home >

Vacature BI Analist

Nieuw

Wat ga je doen als BI Analist?

Voor onze eindklant, Gelre Ziekenhuizen, zoeken wij een Informatie Analist met focus op BI en Datawarehousing.

In de rol van BI analist bouw je aan het datafundament van de opdrachtgever waarin we toewerken naar een nieuw Data Integratie Platform (DIP) gebouwd op SAS Viya. Dit doe je in een uitdagende tijd waarin het huidige EPD binnenkort wordt vervangen door Chipsoft HiX. Gegevens uit het EPD worden in vele informatieproducten verwerkt en het EPD is één van de belangrijkste bronnen voor het DIP. Om de aansluiting van Chipsoft HiX op het nieuwe dataplatform soepel te laten verlopen en daarmee de continuïteit van de huidige informatieproducten te waarborgen na de implementatie van HiX, zoeken we een ervaren BI analist.

De opdracht

Start opdracht 21-02-2022
Duur opdracht 30-06-2022 met optie op verlenging
Uren per week 40
Locatie Apeldoorn / Thuis
Tarief € 80 - € 95

Jouw rol als BI Analist

Als BI analist ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van een functionele analyse om de impact te bepalen die het wijzigen van de brongegevens (SAP wordt vervangen voor HiX) op de verschillende informatieproducten met zich meebrengt. Vervolgens ben je verantwoordelijk voor de mapping van de dataverwerking van de HiX gegevens vanaf ontvangst op het data integratie platform tot aan de informatie in de huidige informatieproducten. Je voert deze werkzaamheden uit conform het Gelre ontwerpproces en ondersteunt tijdens het testen van de aangepaste informatiestromen. Samen met onze ontwikkelaars zorg je ervoor dat de bestaande dashboards/rapportages en aanleveringen naar externe partijen ook na de overgang naar Chipsoft HiX goed functioneren. Nauwe samenwerking met zowel de business als ons ontwikkelteam is hierbij cruciaal.

Wat breng je mee als BI Analist?

Je bent een echte vakman/vakvrouw met sterke analytische kwaliteiten. Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief zeer vaardig. Kennis van processen binnen de zorg en ervaring met BI- en datatoepassingen is een must en hebt dit in meerdere opdrachten laten zien. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel; wat jij levert “klopt”. Je komt tot je recht in een Agile/Scrum team en werkt makkelijk samen met eindgebruikers, de andere informatie analisten, ontwikkelaars en data engineers van het DIP. Met je kennis van BI omgevingen, opgedaan in eerdere werkervaringen, speel je een rol van betekenis in de opbouw en professionalisering van het data gedreven werken binnen Gelre Ziekenhuizen.

Eisen

 • Je hebt kennis van BI omgevingen (opgedaan in eerdere werkervaringen)
 • Je hebt kennis van processen binnen de zorg en ervaring met BI- en datatoepassingen en heeft dit in meerdere opdrachten laten zien
 • Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief zeer vaardig
 • Je bent een echte vakman/vakvrouw met sterke analytische kwaliteiten

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag maandag 14 februari om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 14 februari voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op maandagmiddag 14 februari (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij Gelre Ziekenhuizen dinsdag 15 februari om 11:00
Interviews met Gelre Ziekenhuizen zsm na beoordeling offerte

Reageren

Heb je interesse in deze rol als BI Analist bij Gelre Ziekenhuizen en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Apeldoorn

Date de publication

07.02.2022

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • 36 - 40 uur
Expérience
 • Medior
 • Senior
Expertise
 • DWH
 • Dataplatform
 • Agile
Regio
 • Gelderland