NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Data Architect

Nieuw

Wat ga je doen als Data Architect?

Voor onze eindklant zoeken wij een Data Architect.

Het is een relatief nieuw gebied dat snel moet groeien in volwassenheid. Als architect ga je daar een belangrijke rol in spelen. Je brengt vraag en aanbod bij elkaar vanuit je vakinhoudelijke expertise en geldt als een autoriteit op je vakgebied.

De opdracht

Start opdracht 01-06-2022
Duur opdracht 31-12-2022 met optie op verlenging
Uren per week 32-40
Locatie Apeldoorn / Thuis
Tarief € 90 - € 110

Jouw rol als Data Architect

Als data architect binnen het CIO office heb je een ziekenhuis-brede verantwoordelijk voor de data- & integratiearchitectuur. Data is een belangrijk bedrijfsmiddel voor het ziekenhuis. Het ontwikkelen van een toekomst vast platform is daarom belangrijk. Omdat we data niet alleen in het ziekenhuis gebruiken maar ook in de keten en bij het betrekken van onze patiënten bij de zorg is ook data integratie een belangrijk onderwerp binnen de architectuur.

Jij bepaald samen met artsen, verpleegkundigen en bedrijfskundig analisten continu de huidige en toekomstige mogelijkheden van het gebruik van data voor het ziekenhuis stelt de ontwikkel richting vast.

Binnen projecten zorg je dat de ontwikkelrichting wordt gevolgd en dat er een toekomst vast platform wordt neergezet. Soms zoom je uit en ben je de helikopter die het overzicht heeft, soms coach je de ontwerpers om de juiste ontwerpkeuzes te kunnen maken.

Samen met collega-architecten ben je verantwoordelijk voor het inrichten en uitvoeren van een architectuurproces, waarin je samen de samenhang van de informatiearchitectuur met de business, applicatie en infrastructuurarchitectuur borgt.

Wat breng je mee als Data Architect?

 • Je hebt academisch werk- en denkniveau en 1 of meerdere relevante opleidingen in je vakgebied succesvol afgerond;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring als (data-) architect in een complexe omgeving. Ervaring binnen de gezondheidszorg is een pré;
 • Je weet wat data gedreven werken is en wat er voor nodig is om dat goed te implementeren binnen een complexe omgeving.
 • Je hebt een scherpe blik op de zich snel ontwikkelende wereld rond data en analytics, maakt hierin duidelijke, op toegevoegde waarde gebaseerde keuzes en helpt bij de opzet en realisatie van data en analytics projecten.
 • Om goed te kunnen functioneren in de complexe ziekenhuisorganisatie ga je van nature op zoek naar het gezamenlijk belang en ben je in staat draagvlak te creëren. Je krijgt energie van het onderhouden van contacten met een veelheid aan in- en externe stakeholders. Eenmaal een koers bepaald ben je standvastig en kun je keuzes verdedigen.
 • Uiteraard heb je ruime kennis van en ervaring met alle aspecten rond data, analytics en dataintegratie (analytics en BI, datamanagement en -governance en data processing).
 • Je beschikt over goede contactuele eigenschappen, verantwoordelijkheidsgevoel, ben je doortastend en resultaatgericht.

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag woensdag 11 mei om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 11 mei voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op woensdagmiddag 11 mei (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij Gelre Ziekenhuizen vrijdag 13 mei om 16.00 uur
Interviews met Gelre Ziekenhuizen zsm na beoordeling offerte

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Data Architect bij Gelre Ziekenhuizen en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Apeldoorn

Date de publication

03.05.2022

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • 36 - 40 uur
 • 32 - 36 uur
Expérience
 • Senior
Regio
 • Gelderland