NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Data Solutions Architect

Meerdere functies beschikbaar

Wat ga je doen als Data Solutions Architect?

Voor onze eindklant, Gelre Ziekenhuizen, zoeken wij een Data Solutions Architect.

In de rol van data solution architect bouw je aan het datafundament van de Gelre Ziekenhuizen waarin we toewerken naar een nieuw Data Integratie Platform (DIP) gebouwd op SAS Viya. Dit doe je in een uitdagende tijd waarin het huidige EPD binnenkort wordt vervangen door Chipsoft HiX. Gegevens uit het EPD worden in vele informatieproducten verwerkt en het EPD is één van de belangrijkste bronnen voor het DIP. Om de aansluiting van Chipsoft HiX op het nieuwe dataplatform soepel te laten verlopen en daarmee de continuïteit van de huidige informatieproducten te waarborgen na de implementatie van HiX, zoeken we een ervaren data solution architect.

De opdracht

Start opdracht 01-02-2022
Duur opdracht 30-06-2022 met optie op verlenging
Uren per week 40
Locatie Apeldoorn / Thuis
Tarief € 90 - € 110

Jouw rol als Data Solutions Architect

Als data solution architect ben je verantwoordelijk voor het ontwerp van de dataverwerking van HiX vanaf ontvangst op het DIP tot informatieproducten volgens de architectuurprincipes van het DIP. Je maakt dataprocessen en werkstromen inzichtelijk en vertaalt deze in heldere documenten en presentaties zodat deze gerealiseerd kunnen worden. Je voert deze werkzaamheden uit conform het Gelre architectuurproces. Samen met onze informatieanalisten en ontwikkelaars zorg je ervoor dat dashboards/rapportages en aanleveringen naar externe partijen ook na de overgang naar Chipsoft HiX goed functioneren. Nauwe samenwerking met zowel de business, collega architecten als ons ontwikkelteam is hierbij cruciaal.

Wat breng je mee als Data Solutions Architect?

Je bent een echte vakman met sterke analytische kwaliteiten. Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief zeer vaardig. Kennis van processen binnen de zorg en ervaring met begrippen als data architectuur, data integratie en data modelling zijn een must en je hebt dit in meerdere opdrachten laten zien. Ervaring met SAS, de basis van ons DIP,en/of Chipsoft HiX, is een grote pré. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel; wat jij levert “klopt”. Je komt tot je recht in een Agile/Scrum team en werkt makkelijk samen met eindgebruikers, collega architecten, informatie analisten en de ontwikkelaars van het DIP.

Eisen

 • Je hebt kennis van processen binnen de zorg en ervaring met begrippen als data architectuur, data integratie en data modelling zijn een must en je hebt dit in meerdere opdrachten laten zien
 • Je hebt ervaring met SAS, de basis van ons DIP, en/of Chipsoft HiX

Wensen

 • Je bent een echte vakman met sterke analytische kwaliteiten (5 pt)
 • Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief zeer vaardig (5 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag maandag 24 januari om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 24 januari voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op maandagmiddag 24 januari (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij Gelre Ziekenhuizen dinsdag 25 januari om 09:00
Interviews bij Gelre Ziekenhuizen zsm na beoordeling offerte

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Data Solutions Architect bij Gelre Ziekenhuizen en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Apeldoorn

Date de publication

21.01.2022

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • 36 - 40 uur
Expérience
 • Medior
 • Senior
Expertise
 • Agile
 • scrum
 • Dataplatform
 • Datamodellering
 • Datalake
Regio
 • Gelderland