NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Medewerker Master Data Team

Nieuw

Wat ga je doen als Medewerker Master Data Team?

Voor onze eindklant, de Nationale Politie, zoeken wij een medewerker Master Data Team.

In het project RABS is de Medewerker Master Data Team actief op het gebied van datamodellering en inventariseren van dataverzamelingen voor de diverse organisaties in het Openbare Orde en Veiligheidsdomein. Het deelgebied, waar de Medewerker Master Data Team zich op richt, is de vulling en het onderhouden van de Master Data List (MDL).

De opdracht

Start opdracht 24-01-2022 (ivm screening van 6-10 weken)
Duur opdracht tot 30-04-2022 met optie op verlenging
Uren per week 16
Locatie Driebergen / Remote
Tarief € 70 - € 77

Jouw rol als medewerker Master Data Team

In de genoemde MDL staan alle (landelijke) C2000 gebruikersdata (TETRA en Paging) van de verschillende disciplines (politie, brandweer, ambulancezorg en KMAR) voor operationeel gebruik. Denk hierbij aan alle mogelijke fleetmap data zoals talkgroups, radio’s, CAP codes (paging), prioriteiten en toekenning van deze gebruikersdata aan specifieke meldkamers en disciplines d.m.v. autorisatieprofielen. Belangrijkste basis hierbij is inrichting van deze data conform het Landelijk Kader Fleetmap (LKF).

Verantwoordelijkheden

 1. Organiseert zelfstandig en overlegt met stakeholders over de gewenste aanpassingen in de MDL, daarbij oog houdend voor de landelijke, centrale inrichting van het RABS (conform LKF).Communiceert proactief omtrent hun requirements en stemt deze met hen af.

 2. Stemt met leveranciers en de toekomstige beheerorganisatie de gewenste aanpassingen in de MDL af.

 3. Begeleidt/ondersteunt als vraagbaak de testwerkzaamheden, de migratie van data en de overdracht naar beheer. Hierbij lettend op data kwaliteit, volledigheid en integriteit.

Het resultaat is een bijgewerkte MDL als basis voor de migratie naar het nieuwe RABS, dit voor enerzijds het Test- en Referentiesysteem en anderzijds het Opleidingssysteem en Productiesysteem. Dit moet aansluiten bij de gehanteerde architectuur, standaarden, PVE (Programma van Eisen) en LKF (landelijk Kader Fleetmap).

Achtergrond afdeling

C2000 is het landelijk systeem dat de communicatie verzorgt tussen meldkamers en hulpverleningsdiensten in Nederland. Het systeem wordt 7x24 uur gebruikt door vooral politie, brandweer, ambulancediensten en bepaalde onderdelen van het ministerie van Defensie zoals de Koninklijke Marechaussee. Het netwerk wordt onderhouden door een commerciële organisatie. De overheid is eigenaar van het C2000 communicatiesysteem. Het ministerie heeft een aanbesteding uitgevoerd ten behoeve van de vernieuwing van het C2000-netwerk. Het programma Implementatie Vernieuwing C2000 (IVC) richt zich op het aansturen en coördineren van de oplossing die door de aanbestedingspartijen wordt gerealiseerd conform de uitvraag in de aanbesteding.

Binnen het programma IVC voert het project RABS (RAdioBedienSysteem) regie op het realiseren en in de meldkamers implementeren van de radiobedienoplossing, die door de externe leveranciers worden opgeleverd. Het project RABS geeft invulling aan leveranciersmanagement en kent een viertal deelprojecten (Techniek, Implementatie, Service en Ontmanteling) waar de leveranciers nauw bij zijn betrokken. Het sturen op samenwerking en kwalitatieve & tijdige oplevering van producten is een essentieel onderdeel van de IVC sturing. Daarnaast spelen kwaliteitsmanagement, risicomanagement en configuratiemanagement een belangrijke rol in het bewaken van de voortgang.

IVC is voor project RABS op zoek naar een Medewerker Master Data Team.

Wat breng je mee als Medewerker Master Data Team?

Eisen

 • Je hebt een afgeronde erkende opleiding HBO richting ICT of Technische Bedrijfskunde
 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar minimaal 2 jaar ervaring met werkprocessen in meldkamers (als beheerder, centralist of anderszins)

Wensen

 • Je hebt in de afgelopen 3 jaar aantoonbare ervaring opgedaan met het analyseren van datavraagstukken (35 pt)
 • Je hebt ervaring op het gebied van relationele databases (SQL skills); identificatie, conversie, controle van verschillende data bronnen (Excel, SQL, Access, Oracle) (25 pt)
 • Je hebt ervaring met het ondersteunen van het inrichten van Functioneel Beheer (als onderdeel van Informatiemanagement) (15 pt)
 • Je hebt aanvullende opleidingen op het gebied van ITIL (25 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag donderdag 11 november om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 11 november voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op donderdagmiddag 11 november (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij de Politie maandag 15 november om 12.00 uur
Interviews bij de Politie (online) vinden plaats zsm na 15 november.

Reageren

Heb je interesse in deze rol als medewerker Master Data Team bij de Politie en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Driebergen-Rijsenburg

Date de publication

03.11.2021

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Odijkerweg 25, 3972 NE Driebergen-Rijsenburg
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • < 20 uur
Expérience
 • Starter
 • Medior
Database platform
 • Oracle
 • SQL Server
Expertise
 • SQL
 • Itil
 • Datamodellering
Regio
 • Utrecht