NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home >

Vacature Teammanager Informatievoorziening

Nieuw

Wat ga je doen als Teammanager Informatievoorziening?

Voor onze eindklant, VGGM, zoeken wij een Teammanager Informatievoorziening.

Binnen de sector bedrijfsvoering is afdeling informatievoorziening en ICT (I&I) verantwoordelijk voor de informatievoorziening. De afdeling bestaat uit 2 teams. Team ICT en team informatievoorziening (IV). In verband met additionele werkzaamheden door o.a. Corona-ontwikkelingen zoekt onze eindklant voor het team IV een tijdelijke teammanager.

De opdracht

Start opdracht 24-03-2021 (uiterlijk 6 april)
Duur opdracht 31-12-2021 met optie op verlenging
Uren per week 32-36
Locatie Arnhem
Tarief € 85 - € 110

Jouw rol als Teammanager Informatievoorziening

Doelstellingen van afdeling I&I voor 2021 zijn: het beschikbaar stellen van (geïntegreerde) managementinformatie, het professionaliseren van functioneel beheer, het vorm geven van informatiebeheer (archief) en het vervangen van de servicemanagement applicatie. De afdeling bereidt zich voor op het beheren van Office365 met MS Teams en sharepoint.

Als Teammanager ben je verantwoordelijk voor de aansturing van de professionals en bewaak je de kwaliteit van de dienstverlening. In samenwerking met onze klanten help je de dienstverlening te verbeteren en onze (interne) processen efficiënter te maken. Samen met de ICT-manager en de afdelingsmanager vorm je het Managementteam van I&I. Jouw team bestaat uit bijna 20 medewerkers waarvan een deel extern (inhuur) en ook nieuwe medewerkers die bevlogen zijn om de doelstellingen te bereiken. Je rapporteert aan de afdelingsmanager I&I.

 • Je bent verantwoordelijk voor de dagelijkse aansturing van de professionals binnen de afdeling;
 • Je vertaalt de doelstellingen naar de activiteiten en organiseert de juiste prioriteitstelling. Je stuurt op voortgang;
 • Je signaleert mogelijke risico's en/of knelpunten en schakelt tijdig met de juiste collega's;
 • Je denkt mee bij het verder inrichten en professionaliseren van de afdeling. Je ontwikkelt en implementeert verbetervoorstellen uit het inrichtingsplan;
 • Je draagt zorg dat de ad-hoc aanvragen op het gebied van Corona op een juiste wijze binnen het team worden uitgezet.

Achtergrond

Veiligheids- en Gezondheidsregio Gelderland-Midden (VGGM) werkt 24 uur per dag, 7 dagen per week aan publieke veiligheid en gezondheid. Wij zijn de Brandweer, GGD, Ambulancezorg, GHOR en Veilig Thuis in de regio Gelderland Midden en staan 24/7 klaar voor onze ruim 660.000 inwoners uit de 15 gemeenten. Op dit moment is de organisatie uitgebreid met de projectorganisatie Corona die zorgt draagt voor het testen, traceren en vaccineren in de regio.

Wat breng je mee als Teammanager Informatievoorziening?

Eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO-opleiding op het gebied van informatiemanagement (of vergelijkbaar)
 • Je beschikt aantoonbaar over bedrijfsmatig inzicht en hebt recent (2016 - heden) minimaal 3 jaar leiding gegeven aan een team van minimaal 10 professionals binnen een afdeling informatievoorziening. Onder professionals verstaan we onder andere: functioneel beheerders, technisch applicatiebeheerders, BI-specialisten, data engineers, medewerkers DIV en adviseur informatiebeheer
 • Je hebt recente, in de periode 2016-heden, ervaring met het inrichten en/of professionaliseren van een team ICT-professionals. Het inrichten en professionaliseren moet betrekking hebben op het ontwerpen en borgen van werkprocessen en het werken onder architectuur
 • Je hebt recent, in de periode 2016-heden, bijgedragen aan het ontwikkelen van beleid op het gebied van informatievoorziening en de realisatie hiervan. Je bent gewend om te schakelen tussen strategisch, tactisch en operationeel niveau

Wensen

 • Je hebt een coachende en verbindende manier van leidinggeven. De gemeenschappelijke waarden binnen afdeling I&I zijn samenwerking, ondernemerschap en een positieve, lerende houding. Je geeft ruimte maar ook richting wanneer omstandigheden daar om vragen. Je neemt de professionals mee in de veelheid aan ontwikkelingen en creëert/bewaakt draagvlak. Externe heeft oog voor potentieel van professionals en geeft passende uitdagingen om te binden en boeien. Externe beschrijft hoe hij/zij invulling geeft aan deze manier van leidinggeven. Aan te tonen met praktijkvoorbeelden (geef aan wat concreet is gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost) (30 pt)
 • VGGM bereidt zich voor op de implementatie van MS365 met MS Teams, SharePoint, Debble en OneGov. Daarnaast loopt er ook project voor het ontsluiten van managementinformatie, het ontwikkelen van een datawarehouse. Na afronding van deze projecten moet de omgeving worden beheerd en ook flexibel meebewegen met de wensen van de organisatie. Dit alles volgens onze architectuurrichtlijnen. Externe geeft aan wat de ervaring met dit soort type projecten is, wat is concreet gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost (30 pt)
 • Naast ervaring in dagelijkse aansturing van de afdeling, ben je thuis in project- en programma management. Je begrijpt heel goed dat je “over muurtjes heen” moet kijken en programma’s en projecten onderlinge afhankelijkheden hebben. Externe geeft aan wat de ervaring hiermee is, wat is concreet gedaan en welke uitdagingen zijn opgelost (20 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag donderdag 11 maart om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 11 maart voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op donderdagmiddag 11 maart (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij VGGM zondag 14 maart om 12:15
Interviews met VGGM via beeldbellen op 19 maart in de middag (houd rekening met een gesprek)

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Teammanager Informatievoorziening bij VGGM en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Arnhem

Date de publication

05.03.2021

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Eusebiusbuitensingel 43, 6828 HZ Arnhem
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • 32 - 36 uur
Expérience
 • Senior
Expertise
 • Agile
 • scrum
Regio
 • Gelderland