NLEN
 • sluit
 • Accueil
 • Nieuw item
  Nieuw item
  Nieuw item
Home > Over ons > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Technisch Applicatiebeheerder / DevOps

Meerdere functies beschikbaar

Wat ga je doen als Technisch Applicatiebeheerder / DevOps?

Voor onze eindklant, de Nationale Politie, zoeken wij een Technisch Applicatiebeheerder / DevOps. (2x)

Het realiseren van de migratie van de biometrievoorziening van DJI en DRM naar deze nieuwe voorziening GBV. Van de Technisch Applicatie Beheerder die wij zoeken verwachten wij een devops-mindset met T-shaped skills. Voor deze opdracht worden in totaal 2 extra externen aangetrokken.

De opdracht

Start opdracht 01-09-2023 (ivm screeningprocedure van 8-10 weken)
Duur opdracht tot 31-08-2026
Uren per week 36
Locatie Odijk / Thuis
Tarief € 80 - € 87

Relatie met de eindklant

Wij doen ruim 6 jaar succesvol zaken met onze opdrachtgever en hebben veel inzetten en projecten mogen invullen. Op dit moment zijn er 16 professionals actief via OptimaData. Daarnaast ondersteunen wij de Politie met specifieke database dienstverlening op MariaDB en met MongoDB licenties.

Jouw rol als Technisch Applicatiebeheerder / DevOps

Je bent verantwoordelijk voor de applicatie en infrastructuur, van ontwikkelen tot beheer en van testen tot inrichting van de monitoring. Je bent ook verantwoordelijk voor het configureren van de buildstraat en de deployment van de applicatie.

Achtergrond opdracht

Bij deze aanvraag gaat het om een werkrelatie op basis van een resultaatgerichte opdrachtdefinitie. De uitvoering vindt plaats vanuit van de vakinhoudelijke professionaliteit, zelfstandigheid, kennis en vaardigheden (expertise) van de kandidaat. Er is geen sprake van inzet op basis een arbeidsverhouding en dient ook niet als zodanig te worden aangemerkt. De opdracht start op het moment dat de kandidaat start en de opdracht stopt op het moment dat het resultaat door de politie goedgekeurd is (decharge). Tussentijds evaluatie zal periodiek en in afstemming plaatsvinden.

Politie Dienst ICT Dienstverlening Partners (D-ICT / DP) is verantwoordelijk voor het ontwikkelen, beheren en innoveren van diverse keten brede voorzieningen binnen de Strafrecht- en Vreemdelingenketen.

Deze voorzieningen maken deel uit van de Directie Regie Migratieketen (DRM) (welke onderdeel is van het Directoraat-Generaal Migratie (DGM).

Daarnaast verzorgt DP ook de dienstverlening voor het Directoraat-Generaal Rechtspleging en Rechtshandhaving (DGRR) en voor de Dienst Justitiële Inrichtingen (DJI).

Een van de applicaties die voor deze drie partijen gezamenlijk wordt beheerd is de Gezamenlijke Biometrie Voorziening.

De Gezamenlijke Biometrievoorziening (GBV ook wel kort geduid als de biometrievoorziening) is een verzameling componenten ten behoeve van de ondersteuning van het primaire proces waarbij vreemdelingen, justitiabelen, verdachten, veroordeelden, getuigen en/of slachtoffers geïdentificeerd en/of geverifieerd kunnen worden.

Wat breng je mee als Technisch Applicatiebeheerder / DevOps?

Eisen

 • Je bent in het bezit van een geldig en volledig HBO diploma
 • Je hebt minimaal 4 jaar relevante werkervaring met Linux (Redhat Enterprise Linux 8)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met de installatie en configuratie van applicatieservers

Wensen

 • Je hebt aantoonbare werkervaring met installatie en configuratie van relationele databases (Oracle en/of PostgreSQL) (15 pt)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring van Reverse Proxies en Load Balancers (F5) (15 pt)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring in een Agile/Scrum Devops omgeving (20 pt)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met Ansible en het inrichten en configureren van CICD pipelines (20 pt)
 • Je hebt aantoonbare werkervaring met communicatie via webservices (Soap en REST) en XML en aantoonbare werkervaring met Elastic Stack (10 pt)
 • Je hebt een HBO diploma (eis) in een informatica-gerelateerde studie. Denk hierbij aan HBO ICT, technische informatica of informatica (15 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Details selectieprocedure

Sluiting aanvraag maandag 17 juli om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 17 juni voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen uiterlijk maandagmiddag 17 juni (online)
Deadline indienen offerte bij de Politie dinsdag 18 juli om 23.59 uur
Interviews bij de Politie vinden plaats zsm na beoordeling offertes

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Technisch Applicatiebeheerder / DevOps bij de Politie en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word (volledig Nederlands of Engels), uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands of Engels, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Lieu

Odijk

Date de publication

04.07.2023

Personne à contacter

Edco Wallet

Autres détails
Adresse
Zeisterweg 1, 3984 NH Odijk
Critères de matching
Type de contrat
 • Interim
 • Detachering
Heures par semaines
 • 32 - 36 uur
Expérience
 • Medior
 • Senior
Database platform
 • Oracle
 • PostgreSQL
Expertise
 • CI/CD
 • linux
 • DevOps
 • Agile
Regio
 • Utrecht