NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Over ons

Over ons

Expertise in Databases

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij leveren alle diensten rondom databasemanagement zoals database beheer, consultancy, automation, (cloud) migratie, managed services, remote DBA, training en staffing.

De database consultants, database reliability engineers en DBA's van OptimaData zijn zeer ervaren en gewend om in complexe on-premise en cloud omgevingen te opereren. Ze beschikken standaard over kennis en ervaring van verschillende DBMS platformen zoals MS SQL Server, MySQL, MariaDB, MongoDB, NoSQL en PostgreSQL.

Wij staan voor u klaar om u te ondersteunen bij uw database management!

Visie

De ontwikkelingen rondom data en databasetechnologie gaan snel. Data wordt steeds belangrijker voor alle bedrijfsprocessen en dat leidt tot een continue vraag aan up-to-date kennis en ervaring met data en databases.

Daarnaast ontwikkelt technologie zich snel. De niet te stoppen migratie naar de cloud, hybride infrastructuren, automated deployment, nieuwe business requirements, dynamische workloads en drive voor cost efficiency zorgen ervoor dat bedrijven in toenemende mate hun huidige database omgeving moeten onderhouden en verbeteren. Maar ook de toenemende migratie naar open source database management systemen vraagt kennis en know how.

OptimaData wil juist op deze ontwikkelingen haar klanten ondersteunen, met kennis, expertise en de juiste mensen op de juiste plek op het juiste moment!.

Lees meer over onze visie

Ons team

Wij zijn trots op ons OptimaData team, dat bestaat uit zeer ervaren consultants, database reliability engineers, DBA's, database beheerders en ondernemers. De OptimaData DBA consultants zijn gewend om te opereren in complexe on-premise en cloud omgevingen en hebben standaard senior kennis van tenminste 3 database platformen. Hun kennis en expertise wordt naast Database Consultancy en Database Beheer bij en voor onze klanten ook ingezet voor trainingen, workshops. En ondersteuning van recruiters in wervingsprocedures door het afnemen van technische interviews, testen en database gerelateerde cases.

Hieronder stellen wij graag het complete team aan u voor:

Maak kennis met ons team

Werken bij

Werken bij OptimaData is een nieuwe dimensie in je carrière. Wij zijn een full-service multi-platform Data(base) dienstverlener. En dat zijn in feite onze Consultants. Wij streven naar maximaal haalbare kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan het expertise niveau van de Consultants die met, voor en bij ons werken.

Multi-platform nemen wij letterlijk. Elke DBA Consultant bij OptimaData heeft kennis, expertise en ervaring met minimaal 3 Database platformen. En op elk platform handson ervaring met Ontwerpen, Optimaliseren, Oplossen en Beheren. Dat vergt commitment, leergierigheid en passie van de Database Consultant. Benieuwd hoe jouw leercurve eruit komt te zien bij OptimaData?

Werken bij OptimaData

Partners

Om onze klanten een zo volledig mogelijk database diensten en producten portfolio te kunnen bieden, werken wij nauw samen met een aantal partners. Partners waarmee wij onze kennis en expertise rond database platformen bundelen met hun producten en/of diensten om samen nog beter de klant te bedienen, onze recruitment & staffing kracht inzetten of partners waarvoor wij trainingen verzorgen. Wij geloven dat samenwerking uiteindelijk leidt tot de beste resultaten voor de klant.

Wie zijn onze partners

Eens vrijblijvend met ons praten over onze dienstverlening of partnership?

Laat een telefoonnummer achter en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of liever zelf contact opnemen.

Zelf contact opnemen

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.