Direct technisch advies?
035 369 0304
Home > Staffing

Staffing

Staffing & Recruitment

OptimaData Staffing is de Data(base) recruitment specialist van Nederland. Middels onze jarenlange ervaring en expertise met Data(bases) en ICT recruitment kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers volledige ontzorging bieden. Kandidaten, ZZP-ers en medewerkers bieden wij een open en breed kenniscentrum waar onze betrokkenheid veel verder gaat dan enkel de bemiddeling van werk naar werk of nieuwe opdracht. Technisch inhoudelijke kennis gecombineerd met recruitment betekend voor klanten en opdrachtgevers ontsluiting van de arbeidsmarkt en maatwerk oplossingen bij tijdelijke en/of permanente personele capaciteitsvraagstukken.

Bekijk alle vacatures

Kijk via onderstaande tabbladen wat wij voor u als opdrachtgever of als kandidaat, ZZP-er kunnen betekenen.

Staffing diensten

Personele capaciteitsvraagstukken vereisen maatwerk, is onze visie. Een uitdaging in uw team- of projectbezetting is in veel gevallen niet enkel op te lossen door een vacature of opdracht uit te zetten en een IT professional fulltime in het team te plaatsen. In de basis gaat het om de continuïteit van uw IT-systemen en inhoudelijke expertise van uw IT afdeling of team. Een professional leveren zoals detachering- of wervingbureau's alleen kunnen doen is nog geen garantie op de daadwerkelijke oplossing van uw uitdaging.

Er zijn veel meer mogelijkheden om tot een capaciteitsoplossing te komen. Daar willen wij u graag bij helpen.
Lees hier wat we kunnen betekenen

Werken bij

Werken bij OptimaData is een nieuwe dimensie in je carrière. Wij zijn een full-service multiplatform Data(base) dienstverlener. En dat zijn in feite onze Consultants. Wij streven naar maximaal haalbare kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan het expertise niveau van de Consultants die met, voor en bij ons werken.

Multiplatform nemen wij letterlijk. Elke DBA Consultant bij OptimaData heeft kennis, expertise en ervaring op minimaal 3 Database platformen. En op elk platform handson ervaring met Ontwerpen, Optimaliseren, Oplossen en Beheren. Dat vergt commitment, leergierigheid en passie van de Consultants.

Lees meer

ZZP-inhuur

Voor opdrachtgevers
Zorgeloos ZZP inhuren kan via OptimaData. Ons ZZP-netwerk voorziet in alle Data(base) expertises en is op voorhand al door ons gezien en gekend. Wij garanderen 100% risicovrij inhuren en vrijwaren u van fiscale naheffingen. En 100% compliant.

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, Infrastructuur of Software Development kunnen wij onze recruitment kracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project. Snel, goed en transparant.

ZZP-inhuur

Voor ZZP-ers

Werken als ZZP-er voor OptimaData betekend vrijheid in verbondenheid. Wij willen je graag zien en kennen voordat wij je bemiddelen en inzetten voor een opdracht. Samen kijken wij naar je entiteit als ZZP-er en op welke wijze je met OptimaData wilt samenwerken. Persoonlijk contact en een situationele aanpak. We zijn benaderbaar en willen je graag helpen bij het vinden van uitdagende projecten en ondersteunen als je op een project aan het werk bent. Daarnaast kennen we een interessant Partnerprogramma voor ZZP-ers. Meer weten?

Voor ZZP-ers