NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Staffing

Staffing

Staffing & Recruitment

OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener, gespecialiseerd in open source database management systemen. Wij zijn geen recruiters. Wij zijn ook geen detacheringsbureau. Wij zijn IT ondernemers en database experts. Vakmannen. En wij willen ook graag ons netwerk van vakmensen inzetten voor onze klanten en relaties, middels Staffing.

Staffing doen we omdat we dat gewoon leuk vinden. Prachtige opdrachten voor onze kernploeg zelfstandige IT-professionals verzorgen en voor klanten juist net die ene vakman. Technisch inhoudelijke kennis van vakmensen gecombineerd met Staffing door vakmensen betekent voor klanten en opdrachtgevers naast inhoudelijke (database) consultancy ook het regelen van precies die specialist voor uw team, project of vacature.

Op de pagina referentieprojecten kunt u zien welke projecten en rollen wij inmiddels uitvoerd en ingevuld hebben.

Bekijk alle vacatures

Kijk via onderstaande tabbladen wat wij voor u en met onze kernploeg kunnen betekenen.

OptimaData Staffing is de data(base) recruitmentspecialist van Nederland. Middels onze jarenlange ervaring en expertise met data(bases) en ICT-recruitment kunnen wij onze klanten en opdrachtgevers volledige ontzorging bieden. Kandidaten, ZZP'ers en medewe

Staffing diensten

Personele capaciteitsvraagstukken vereisen maatwerk, is onze visie. Een uitdaging in uw team- of projectbezetting is in veel gevallen niet op te lossen door simpelweg een vacature of opdracht uit te zetten en een IT-professional fulltime in het team te plaatsen. Ten diepste gaat het om de continuïteit van uw IT-systemen en inhoudelijke expertise van uw IT-afdeling of team. Een professional leveren zoals detachering- of wervingbureau's alleen kunnen doen is nog geen garantie op een daadwerkelijke oplossing van uw uitdaging.

Er zijn veel meer mogelijkheden om tot een capaciteitsoplossing te komen. Wij willen u daar graag bij helpen.
Meer over Staffing diensten

Ten diepste gaat het om de continuïteit van uw IT-systemen en inhoudelijke expertise van uw IT-afdeling of team.

Werken bij

Werken bij OptimaData geeft een nieuwe dimensie aan je carrière. Wij zijn een full-service multi-platform data(base)dienstverlener. In feite zijn dat onze consultants. Wij streven naar maximaal haalbare kwaliteitsnormen en stellen hoge eisen aan het expertiseniveau van de consultants die met, voor en bij ons werken.

Multi-platform nemen wij letterlijk. Elke DBA-consultant bij OptimaData heeft kennis, expertise en ervaring op minimaal 3 databaseplatformen. Bovendien hebben de consultants op elk van die platformen hands-on ervaring met Ontwerpen, Optimaliseren, Oplossen en Beheren. Dat vergt commitment, leergierigheid en passie.

Werken bij de DBA werkgever

Werken bij OptimaData geeft een nieuwe dimensie aan je carrière. Wij zijn een full-service multi-platform data(base)dienstverlener.

ZZP-inhuur

Voor opdrachtgevers
Zorgeloos ZZP'ers inhuren kan via OptimaData. Ons ZZP-netwerk voorziet in alle data(base)expertises en is op voorhand al door ons gezien en gekend. Wij garanderen 100% risicovrij inhuren en vrijwaren u van fiscale naheffingen. Bovendien zijn wij 100% compliant.

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, Infrastructuur of Software Development kunnen wij onze recruitmentkracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project: snel, goed en transparant.

ZZP-inhuur

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, Infrastructuur of Software Development kunnen wij onze recruitmentkracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project: snel, goed en transparant.

Voor ZZP-ers

Werken als ZZP'er voor OptimaData betekent vrijheid in verbondenheid. Wij willen je graag zien en kennen voordat wij je bemiddelen en inzetten voor een opdracht. Samen kijken wij naar je entiteit als ZZP'er en op welke wijze je met OptimaData wilt samenwerken - Persoonlijk contact en een situationele aanpak.

We zijn benaderbaar en willen je graag helpen bij het vinden van uitdagende projecten en je ondersteunen als je op een project aan het werk bent. Daarnaast kennen we een interessant Partnerprogramma voor ZZP'ers. Meer weten?

Voor ZZP-ers

Werken als ZZP'er voor OptimaData betekent vrijheid in verbondenheid.

Behoefte aan een DBA of Data Professional ter ondersteuning van uw team?

Direct een aanvraag of zoekopdracht doorgeven

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Neem zelf contact op

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.