Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Over ons > Referenties

Referenties

Freek van der Kroon - Infoland

Freek van der Kroon - Infoland. Advies database ontwerp High Availability groups en alwayson.Infoland is een nieuwe infrastructuur aan het bouwen ten behoeve van haar SaaS oplossing. De ontwikkeling daarvan is in testfase en wij wilden graag een objectief advies over de configuratie van Microsoft SQL Server 2017 (Enterprise editie). Zaken als AlwaysOn en High Availability Groups zijn daarin onder andere van belang. Wij hebben OptimaData benaderd en waren direct onder de indruk van de snelle, adequate en pragmatische aanpak van onze case. Binnen een dag is de doelstelling en opdrachtomschrijving helder. Er heeft een analyse door de DBA Consultant van OptimaData plaatsgevonden. Een week later heeft OptimaData in een verhelderende conference-call met alle stakeholders binnen het project ons kunnen adviseren over de richting en configuratie mogelijkheden voor een toekomstbestendige SQL Server omgeving die past bij onze infrastructuur, applicaties en SAAS oplossing. We zullen OptimaData zeker opnieuw inzetten voor objectief advies, performance tips of sparringsmomenten als onze situatie daarom vraagt. Wij zijn erg content met de samenwerking.

Marcel Oudmaijer - Kadant

Marcel Oudmaijer - Kadant. Database performance tuning.Ik heb onlangs één van de consultants van OptimaData ingehuurd voor een hardnekkig probleem in onze SQL Server omgeving. Dit probleem had een behoorlijke impact had op onze gebruikers. OptimaData heeft snel en effectief gereageerd. Ik durf te stellen dat door hun inbreng de performance van de database omgeving sterk is verbeterd. Mijn ervaring met OptimaData is dan ook positief. De consultants van OptimaData zijn prettig in de omgang en flexibel. Ik zou het zeker aanraden om OptimaData voor opdrachten in te huren.

Edwin Wassink - Sandd

Edwin Wassink - Sandd. Database Consultancy. Multi-platform database advies architectuur.Ik heb OptimaData leren kennen als een zeer deskundige partij die Sandd al een aantal keren uit de brand heeft geholpen met hun veelzijdige, gespecialiseerde kennis van diverse database platformen. Hun inbreng heeft bijgedragen aan het verbeteren van de architectuur en performance van diverse databases. De consultants van OptimaData zijn prettig in de omgang en flexibel inzetbaar. Ik zou het zeker aanraden om OptimaData voor opdrachten in te huren.

ing. A.N.J. Jessurun - NKI

ing. A.N.J. Jessurun - NKI. Database beheer en consultancy, advies en tuning.OptimaData (vh DBA on Call) heeft ons op professionele wijze geadviseerd en begeleid voorafgaand aan en tijdens de migratie naar een SQL Server Cluster high availability omgeving. Dankzij hen zijn wij up-to-date om de veiligheid en continuïteit van onze klinische database processen te kunnen blijven waarborgen.

Arjen de Ruiter - Coosto

Arjen de Ruiter - Coosto. Database consultancy en performance tuning.The database consultant works hard and is flexible. He communicates very clear on progress of work and explains technically complex stuff in an easy way. I would definitely hire him again.