Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Over ons > Referenties

Referenties

Marcel Oudmaijer

Ik heb onlangs één van de consultants van OptimaData ingehuurd voor een hardnekkig probleem in onze SQL Server omgeving. Dit probleem had een behoorlijke impact had op onze gebruikers. OptimaData heeft snel en effectief gereageerd. Ik durf te stellen dat door hun inbreng de performance van de database omgeving sterk is verbeterd. Mijn ervaring met OptimaData is dan ook positief. De consultants van OptimaData zijn prettig in de omgang en flexibel. Ik zou het zeker aanraden om OptimaData voor opdrachten in te huren.

Edwin Wassink

gerard.optimaIk heb de consultants leren kennen als een zeer deskundige partij die Sandd al een aantal keren uit de brand heeft geholpen met hun veelzijdige, gespecialiseerde kennis van diverse database platformen. Hun inbreng heeft bijgedragen aan het verbeteren van de architectuur en performance van diverse databases. De consultants van OptimaData zijn prettig in de omgang en flexibel inzetbaar. Ik zou het zeker aanraden om OptimaData voor opdrachten in te huren.

ing. A.N.J. Jessurun

OptimaData (vh DBA on Call) heeft ons op professionele wijze geadviseerd en begeleid voorafgaand aan en tijdens de migratie naar een SQL Server Cluster high availability omgeving. Dankzij hen zijn wij up-to-date om de veiligheid en continuïteit van onze klinische database processen te kunnen blijven waarborgen.

Arjen de Ruiter

The database consultant works hard and is flexible. He communicates very clear on progress of work and explains technically complex stuff in an easy way. I would definitely hire him again.