NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature BI Specialist

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant, Veiligheidsregio Utrecht, zoeken wij een BI Specialist

De opdracht

Start project zsm (10 oktober)
Projectduur 3 maanden met optie tot verlenging
Uren per week 16-24
Locatie Utrecht /Thuis
Tarief € 85 - € 100

Jouw rol als BI Specialist

Voor een optimale sturing binnen de financiële administratie zijn wij op zoek naar een Business Intelligence Specialist die verschillende rapportages/dashboards kan ontwikkelen voor Veiligheidsregio Utrecht. Denk hierbij aan management dashboard (op het gebied van Finance en HR), alsmede projectoverzichten, spendanalyse’s, BTW overzichten, IV3 en overige nader te bepalen rapportages. Deze rapportages worden in (goed) overleg met het BI-team en de afdeling Finance vorm gegeven.

Over de eindklant

Veiligheidsregio Utrecht is een samenwerkingsverband van en voor de 26 Utrechtse gemeenten. Wij zorgen elke dag voor de veiligheid van alle mensen die in de regio wonen en verblijven. Dat doen wij met onze centralisten op de 112-meldkamer, onze brandweermensen en onze collega’s va risicobeheersing, crisisbeheersing en de geneeskundige hulpverleningsorganisatie in de regio.

Wij zijn er voor de mensen in de samenleving, die rekenen op onze professionaliteit. Onze ambitie is om dat met onze partners steeds beter te doen.

De afdeling Informatiemanagement & Informatie- en communicatietechnologie (I&I) is verantwoordelijk voor de ondersteuning van alle onderdelen van de VRU en het zijn van de IT innovatie partner op de gebieden van informatievoorziening en -techniek. I&I bestaat uit twee teams, namelijk: team Informatievoorziening en team ICT-Beheer.

Requirements

Eisen

 • Je hebt minimaal een afgeronde opleiding op HBO bachelor niveau
 • Je hebt aantoonbare kennis van het ontwikkelen van rapportages/dashboards binnen Power BI
 • Je hebt aantoonbare kennis- van en werkervaring met Afas

Wensen

 • Je hebt werkervaring als Controller of Finance Professional (50 punten)
 • Je hebt minimaal 5 jaar aantoonbare werkervaring in de afgelopen 10 jaar met het ontwikkelen van rapportages en dashboards binnen Power BI (50 punten)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag maandag 26 september om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 26 september voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op maandagmiddag 26 september (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij de Veiligheidsregio dinsdag 27 september om 09.00 uur
Interviews bij de Veiligheidsregio vinden online plaats op 29 september tussen 0900 - 1200 uur

Reageren

Heb je interesse in deze rol als BI Specialist bij de Veiligheidsregio Utrecht en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust. Bij twijfel, bel ons!

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Utrecht

Publication date

20.09.2022

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Archimedeslaan 6, 3584 BA Utrecht
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
 • Secondment
Hours per week
 • < 20 hours
 • 20 - 24 hours
Workexperience
 • Medior
Database platform
 • SQL Server
 • Azure DBaaS
Expertise
 • PowerBI
 • Azure
Region
 • Utrecht