NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Hosting Infrastructuur Linux Specialist

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant, zoeken wij een Linux Specialist voor Hosting Infrastructuur.

(Dit is een herhaalde vraag van 11 juli. Nog geen geschikte kandidaat gevonden. Werkervaringseis is komen te vervallen.)

De omgeving kenmerkt zich door een hoge mate van complexiteit veroorzaakt door de hoge eisen op het gebied van op kwaliteit, beschikbaarheid, betrouwbaarheid, voorspelbaarheid en beveiliging. Het hosting team zoekt een Linux beheerder die gewend is te werken in een omgeving waar beschikbaarheid en data-integriteit cruciaal is.

De functie valt binnen de productlijn Oracle & Linux. De productlijn ondersteunt het werk van de collega’s met een professionele instelling en een 24x7 dienstverlening.

de opdracht

Start opdracht 31-10-2022 (of zo snel mogelijk daarna)
Duur opdracht tot 23-10-2023 met optie op verlenging
Uren per week 36
Locatie Driebergen / Thuis
Tarief € 85 - € 92

Jouw rol als Linux Specialist

De Infrastructuur Linux Specialist houdt zich primair bezig met het (door)ontwikkelen van de Linux infrastructuur. Secundair de operationele zaken die betrekking hebben tot technisch serverbeheer, interactie met de applicaties en onderhouden. Bijdragen in ontwikkelingen met een OpenSource uitgangspunt.

Er wordt van je verwacht dat alle activiteiten rondom het Linux infrastructuur ontwikkeling je eigen zijn. Hierbinnen neem de deel in een (agile) team welke verantwoordelijk is voor de (door)ontwikkeling van onze Hostingproducten.

We werken devops, dus ook regulier beheer hoort bij je verantwoordelijkheden. Daar werken we ook met itil processen (oa. incident, change en problem). We participeren binnen projecten, adviseren technisch applicatiebeheer en nemen deel (per tourbeurt) aan consignatiediensten. Je werkt in een team van Linux hosting-ontwikkelaars en beheerders en je kunt goed samenwerken met je teamgenoten.

Verantwoordelijkheden

Ondersteuning en uitvoeren van het dagelijkse beheer op systemen, incidenten oplossen, het maken van impactanalyses, het uitvoeren van changes, het analyseren van problems en het meedraaien in piketdiensten. Adviseren aan projecten, (infrastructuur-) ontwerpen en ontwikkelaars.

Achtergrond afdeling

Hosting heeft zes productlijnen voor het leveren van ICT-diensten en levert servers, platformen en software conform een IaaS-, PaaS- en SaaS-model. Ook innoveert, ontwikkelt (life-cycle) en beheert het team de soft- en hardware gericht op infrastructuur, datacenter en cloud-technologieën.

Requirements

Eisen

 • Je hebt minimaal een MBO diploma
 • Je bent Red Hat Certified Engineer (RHCE) gecertificeerd

Wensen

 • Je hebt in de afgelopen 5 jaar, minimaal 3 jaar werkervaring met Puppet v 5 of hoger (15 pt)
 • Je hebt in de afgelopen 3 jaar, bij voorkeur minimaal 2 jaar werkervaring met Ansible (15 pt)
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met scripting (bash en Python) (15 pt)
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met Red Hat Enterprise Linux (een beetje 6) 7 en 8 (15 pt)
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met Red Hat Satellite Server versie 6 (15 pt)
 • Je hebt minimaal 1 jaar recente werkervaring met OpenLDAP, RedHat IDM (free IPA) (15 pt)
 • Je opleiding (MBO is eis) is bij voorkeur op minimaal HBO niveau en in de richting van beheer, informatica of technische bedrijfskunde, of vergelijkbaar (5 pt)
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring als senior systeembeheerder of vergelijkbaar, binnen grote (1000+) politiek gevoelige organisaties (5 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag woensdag 24 augustus om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 24 augustus voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op woensdagmiddag 24 augustus (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij de Politie vrijdag 26 augustus om 23.59 uur
Interviews bij de Politie vinden plaats zsm na 29 augustus

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Linux Specialist bij de Politie en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Driebergen

Publication date

11.08.2022

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Hoofdstraat 54, 3972 LB Driebergen
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
Hours per week
 • 32 - 36 hours
 • 36 - 40 hours
Workexperience
 • Medior
 • Senior
Database platform
 • Oracle
Expertise
 • Python
 • Puppet
 • Ansible
Region
 • Utrecht