NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Sr Machine Learning Engineer

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant, Havenbedrijf Rotterdam, zoeken wij een Sr. Machine Learning Engineer.

Kunstmatige intelligentie is één van de technieken die wordt ingezet om de ambitie van slimste haven ter wereld te realiseren. De Asset Management afdeling ambieert een deel van de inspectietaken te automatiseren middels Machine Learning om zo de kans op “high (potential) impact incidents” te reduceren, datakwaliteit te verbeteren en kosten reduceren.

De opdracht

Start opdracht 21-08-2023
Duur opdracht 20-10-2023, indien project uitloopt of wordt uitgebreid is verlenging mogelijk
Uren per week 40
Locatie Rotterdam / Thuis
Tarief € 85 - € 107

Jouw rol als Sr. Machine Learning Engineer

 • Als lead ML-engineer ben je eindverantwoordelijk voor het datascience deel binnen het project
 • Als lead ML engineer ben jij de linking pin naar de dataengineers en eindverantwoordelijke voor het functioneren van de pipeline. Daadwerkelijke data-engineertaken liggen bij een andere afdeling, waarover jij vanuit het MLI-project de coördinatie voert.
 • Als lead ML engineer neem jij andere datascientisten binnen het project (+/-4 personen) mee in het proces en lever je een bijdrage aan hun opleiding op het gebied van datascience en computer vision.

Over het team

De hoofdafdeling Asset Management (AM) heeft als doelstelling het realiseren van een bereikbaar haven- en industriecomplex voor bedrijven en vervoersstromen door middel van integraal assetmanagement. Centraal hierbij staat het creëren van toegevoegde waarde van de assets voor de klant en de stakeholders van het Havenbedrijf Rotterdam (HbR) en voor het HbR zelf.

Het Havenbedrijf Rotterdam is actief voor heel de haven. Het Havenbedrijf Rotterdam werkt aan het versterken van de concurrentiepositie van de Rotterdamse haven. De haven van vandaag én morgen. Alle (inter)nationale ondernemingen die hier actief zijn, hebben het allergrootste belang bij een bereikbare en duurzame ‘Port of Rotterdam’, die kan blijven groeien. Het Havenbedrijf biedt klanten daarom alles wat nodig is voor de vlotte en veilige doorvoer en bewerking van grondstoffen en goederen. Ook heeft het oog voor de werk- en leefomgeving in de haven én investeert het doorlopend in bestaand en nieuw havengebied.

Requirements

Eisen

 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring in een vergelijkbare rol
 • Je hebt ruime aantoonbare ervaring met Computervision
 • Je hebt ervaring met de programmeertaal Python, inclusief kennis van TensorFlow en/of PyTorch
 • Je hebt ervaring met deployen van DS/ML applicaties naar de cloud

Wensen

 • Je hebt een afgeronde WO opleiding in computer science, econometrie, wiskunde of een aanverwante (beta) studierichting
 • Je hebt ervaring met Kubernetes, Terraform, CUDA, Argo Workflows en/of PostgreSQL
 • Je bent beschikbaar voor een kennismakingsgesprek op donderdag 20 juli in de middag

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie bij de eindklant. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag donderdag 13 juli om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 13 juli voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen uiterlijk op donderdagmiddag 10 juli (online)
Deadline indienen offerte bij Waternet vrijdag 14 juli om 14.00 uur
Interview met het Havenbedrijf Rotterdam op 20 juli in de middag

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Sr. Machine Learning Engineer bij Havenbedrijf Rotterdam en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Rotterdam

Publication date

04.07.2023

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Wilhelminakade 909, 3072 AP Rotterdam
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
 • Secondment
Hours per week
 • 36 - 40 hours
Workexperience
 • Senior
Database platform
 • PostgreSQL
Expertise
 • Python
 • Kubernetes
 • Terraform
Region
 • Zuid-Holland