NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Technisch Projectleider (4x)

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant, Nationale Politie, zoeken wij een Technisch Projectleider.

Het InfraBedrijf is onderdeel van de Dienst ICT en levert hoogwaardige ICT-diensten aan de organisatie met een daarbij horende service en ondersteuning. Team Support valt binnen het InfraBedrijf en bestaat uit de productlijn Beheertooling en het Team Planning, Coördinatie en Ctrl IT. Binnen dit team zijn wij op zoek naar 4 Technisch Projectleiders.

De opdracht

Start opdracht 06-03-2023 (ivm screening van 8-10 weken)
Duur opdracht tot 29-02-2024 met optie op verlenging
Uren per week 36
Locatie Driebergen (incidenteel andere locaties)
Tarief € 85 - € 92
Relatie met de eindklant: Er werken inmiddels 16 IT professionals via OptimaData bij de Politie organisatie, wij ondersteunen de Politie met database consultancy en leveren enterprise licenties van bijv MongoDB

Jouw rol als Technisch Projectleider

Het uitvoeren van de taken die nodig zijn om het beoogde resultaat van het project te bereiken: het plannen, organiseren en besturen van alle werkzaamheden die deel uitmaken van het project en het leidinggeven aan en motiveren van alle bij het project betrokken personen. Dit beoogde resulytaat zal tijdens het verificatiegesprek meer specifiek worden toegelicht.

Verantwoordelijkheden

 • Deelprojectleider van een Technisch Project waarbij project- en/of programmamanager de opdrachtgever is.
 • Projectleider van een Technisch Project waarbij de opdrachtgever een lijnverantwoordelijke binnen het InfraBedrijf is.
 • Draagt mede zorg voor de implementatie van de oplossingen.
 • Het oppakken van trajecten waarin door een samenwerking met techneuten en architecten een functionele vraag wordt omgezet in een technische oplossing.

De Dienst Informatie en Communicatie Technologie (ICT) is onderdeel van het Politiedienstencentrum (PDC) en is de organisatie voor de totstandkoming en continuïteit van de ICT. Zij zorgt voor de beschikbaarheid van de Informatievoorziening (IV) (waar nodig 24/7) en de gebruikersondersteuning. Tevens ontwikkelt de dienst nieuwe functionaliteit en is verantwoordelijk voor doorontwikkeling en het onderhoud van de bestaande IV-applicaties.

De standplaats is Driebergen. De werkzaamheden kunnen plaatsvinden op verschillende locaties; het reizen tussen verschillende locaties kan deel uitmaken van de opdracht. Incidenteel kan het voorkomen dat er wordt gevraagd om te werken in de avonduren of in het weekend.

Requirements

Eisen

 • Je hebt in de afgelopen 8 jaar, minimaal 5 jaar relevante ervaring als projectleider binnen een IV gestuurde omgeving
 • Je hebt in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring met de implementatie van IV oplossingen zoals vernieuwingen, beheer, softwareontwikkeling, enz.

Wensen

 • Je hebt in de afgelopen 6 jaar, minimaal 3 jaar aantoonbare werkervaring als technisch projectleider binnen een datacenter (30 pt)
 • Je hebt ervaring met Agile en Scrum werken en bij voorkeur aangevuld met een behaalde Scrummaster certificering (25 pt)
 • Je hebt ervaring met het opstellen van migratiedraaiboeken inclusief migratiescenario en teststrategie (25 pt)
 • Je hebt een behaalde projectmanagement certificering (zoals IPMA, P3O, PMI of PMP) (20 pt)

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag donderdag 1 december om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 1 december voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op donderdagmiddag 1 december (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij de Politie maandag 5 december om 08.00 uur
Interviews bij de Politie vinden plaats zsm na 6 december

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Technisch Projectleider bij de Politie en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Driebergen-Rijsenburg

Publication date

21.11.2022

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Odijkerweg 25, 3972 NE Driebergen-Rijsenburg
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
 • Secondment
Hours per week
 • 32 - 36 hours
Workexperience
 • Medior
 • Senior
Expertise
 • IPMA
 • scrum
 • DevOps
 • Dataplatform
Region
 • Utrecht