NLEN
Technical support?
Home >

Vacature Backend Applicatiemigratie Specialist / Coördinator

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant zijn wij op zoek naar een Backend Applicatiemigratie Specialist / Coördinator

De opdracht

Start opdracht zsm (01-01-2022)
Opdracht duur 6 maanden met optie op verlenging
Uren per week 36
Locatie Utrecht / Remote

Jouw rol als Backend Applicatiemigratie Specialist / Coördinator

We werken nu nog vanuit een on premise oplossing met UCS blades, Vmware virtualistaie en Netapp storage welke we nog ondersteunen, maar de komende tijd gaan we een beweging richting de public cloud maken. Wij willen vooroplopen in innovatie. De voorzieningen Hosting, Connectivity en Werkplek zullen snel grote sprongen maken op gebied van cloud computing, waaronder de introductie van Docker Containers, Netwerkvirtualisatie en cloud desktop. Wij zijn klantgericht en gemotiveerd om de beste IT te leveren aan onze organisatie en daarmee aan onze stad. Wij gaan respectvol met elkaar om en staan samen voor de diensten die wij als team leveren.

Domstad IT is medio 2019 ontstaan na de samenvoeging van de I&A afdelingen Informatie Voorzieningen en Automatisering. De afdeling werkt zoveel mogelijk volgens een Demand-Supply structuur en is Agile opgezet. De inhoudelijk teams zijn gebundeld in voorzieningen.

Je komt te werken in de Voorziening Hosting, binnen het team Applicatie Cloud Transitie.

Over het team en de omgeving

DomstadIT ontwikkelt, levert, installeert en beheert alles wat nodig is voor de automatisering, de digitalisering en het digitaal werken van de gemeentelijke organisatie. We zorgen voor een stabiele en optimaal beschikbare ICT infrastructuur. We werken aan kantoorautomatisering, telefonie, organiseren hosting, dataopslag en virtualisatie. We voeren selfservice in en we automatiseren en standaardiseren waar mogelijk beheertaken. Bij dit alles zoeken we naar vernieuwende en besparende werkwijzen en producten. Zo dragen wij ons steentje bij aan een goede bedrijfsvoering.

Requirements

Eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring in complexe en omvangrijke migratie trajecten van bedrijfs- en applicatiesystemen. Deze systemen omvatten; één of meerdere database servers, applicatie servers, webservers of een combinatie van deze
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring met het werken met BlueDolphin als platform voor Applicatie Portfolio Management / Migratie Tooling, waaronder het visualiseren van het IT landschap, applicatie migratie chunks en onderlinge relaties, alsmede het maken van rapportages aan Project Manager middels PowerBI
 • Je hebt aantoonbare ervaring met het coördineren van een migratieteam bestaande uit een combinatie van Backend Applicatiemigratie Specialisten en Frontend Intakers / packagers. (uit een ander team)
 • Je hebt inhoudelijke en aantoonbare kennis van het Microsoft Windows Server platform en bijbehorende applicatieservers

Wensen

 • Je hebt ervaring in het werken bij de overheid (max 60 pt)
 • Je bent full-time (36 uur per week) beschikbaar tot het einde van de inhuur periode en bereid om 5 dagen in de week vanuit het Stadskantoor te Utrecht te werken (30 pt)

Toelichting bij de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag maandag 22 november om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 22 november voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op maandagmiddag 22 november (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij de gemeente Utrecht 23 november 12.45
Interviews bij de gemeente vinden plaats op 26 november (houd rekening met een gesprek)

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Backend Applicatiemigratie Specialist / Coördinator bij de gemeente Utrecht en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Utrecht

Publication date

18.11.2021

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Stadsplateau 1, 3521 AZ Utrecht
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
 • Secondment
Hours per week
 • 32 - 36 hours
Workexperience
 • Medior
Database platform
 • SQL Server
Expertise
 • SQL
 • Windows Server
 • PowerBI
 • Dataplatform
Region
 • Utrecht