NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Zoekresultaten

Hosting Oracle DBA

gisteren
Driebergen-Rijsenburg
Heb jij veel ervaring in omvangrijke complexe Linux Hosting omgevingen als Oracle DBA? Mooie opdracht in gedreven Hosting team met ruimte voor ontwikkeling met OpenSource uitgangspunt. 
Referentie nr:#PAEW00309

Manager Data en Informatie

4 dagen geleden
Amsterdam
Ben jij een leider in Data en Informatie management? Kennis van tools en technologie data platforms? Deze opdracht geeft je een sleutelrol in de realisatie van de ambities van een nieuwe...
Referentie nr:#PAEW00352

Lead Mendix Developer

03-02-2020
Den Haag
Je bent Mendix Developer? Jij wilt pionieren, innoveren en jouw kennis op het gebied van Mendix inzetten voor de business? Mooie vaste baan bij prachtige organisatie!
Referentie nr:#PAEW00350

Full Stack Typescript Developer

29-01-2020
Utrecht
Jij zal de nieuwe ontwikkelstraat verder uitbouwen en uitdragen. Typescript (Angular, node.js) en GraphQL zijn echt jouw ding! Mooie rol in prachtige productieomgeving!
Referentie nr:#PAEW00349

Azure Data Engineer (Cloud DBA)

27-01-2020
Rotterdam
Ben jij een ervaren SQL Server DBA? en heb je ook ervaring met Azure? Heb je gevoel bij Datalakes, IoT, stored procedures en ETL? Mooie rol in een prettig en dynamisch werkklimaat!
Referentie nr:#PAEW00345

Technisch Applicatiebeheerder

27-01-2020
Rotterdam
Ben jij een sterke Applicatiebeheerder en bekend met Azure als centrale Cloudomgeving? Kun je knutselen met WebApps, Blob storage en logicApps? Een mooie rol met invloed op de IT-omgeving!
Referentie nr:#PAEW00347

Business Intelligent Specialist

27-01-2020
Rotterdam
Ben jij een ervaren Microsoft BI Specialist? Bekend met SSRS, PowerBI en T-SQL? Rapportages vanuit ERP Microsoft Dynamics? Mooie rol in een prettig en dynamisch werkklimaat!
Referentie nr:#PAEW00346

Software Engineer

20-01-2020
Petten
Durf jij jezelf een gestructureerde Software Engineer te noemen? Een held in PHP maar je schuwt C, C++ of VB ook niet? Bekend met Docker en DBMS? Mooie rol in een unieke setting en dito werkveld!
Referentie nr:#PAEW00342
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.