NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Zoekresultaten

Data Scientist

2 dagen geleden
Zeist
Zoek je een analytisch uitdagende opdracht die er ook maatschappelijk toe doet? Vind je het prettig om aan eigen modellen te bouwen en big data te onderzoeken met nieuwe technologieën...
Referentie nr:#PAEW01872

ETL Specialist GEO data

3 dagen geleden
Zoetermeer
Ben jij een handige ETL Specialist in het GEO domein? Kennis van Infrastructure as Code, Pentaho, PostgreSQL en FME? Mooie rol om kennis uit te dragen en in te zetten om versnelling te brengen!
Referentie nr:#PAEW01871

Technical Lead DBA / Architect

4 dagen geleden
Bilthoven
Als Technical Lead fungeer je als inhoudelijk aanspreekpunt / technisch coördinator bij specifieke wijzigingen / projecten voor het DBA Linux Team.
Referentie nr:#PAEW01870

Senior DWH Ontwikkelaar

4 dagen geleden
Rotterdam
Ben jij een sterke DWH ontwikkelaar rond Oracle? Dimensionele datamodellen, ETL, Data Vault, Data Marts is gesneden koek? Mooie lange opdracht in omvangrijk publiek project!
Referentie nr:#PAEW01869

Senior DevOps Engineer

4 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een DevOps Engineer met kennis van MySQL, PostgreSQL, Kubernetes, CI/CD en algemene DevOps tooling? Kun jij een cloud Dataplatform opzetten in "common ground"? Kijk snel verder!
Referentie nr:#PAEW00684

Multi-platform DBA

25-04-2023
Naarden
Nog niet eerder gehoord van een Multiplatform DBA? Dat kan kloppen, want dat ga jij worden als je uit je comfortzone durft te stappen en de uitdaging aangaat om met ons te groeien!...
Referentie nr:#PAEW00196

Database Reliability Engineer

25-04-2023
Naarden
Heb jij passie voor databases? Op zoek naar "the next level" of de transformatie waar de markt om vraagt? Als Database Reliability Engineer bij OptimaData kun je je hart en hard ophalen!
Referentie nr:#PAEW00176

PostgreSQL DBRE

25-04-2023
Naarden
Zie jij ook de sterke groei van PostgreSQL? Zou je willen investeren in je kennis en mooie projecten doen bij de marktleider in PostgreSQL dienstverlening in NL? 
Referentie nr:#PAEW00254
Zoekcriteria