NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures & opdrachten

Zoekresultaten

PowerBI Ontwikkelaar

3 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een ervaren PowerBI Ontwikkelaar, in staat om de organisatie op sleeptouw te nemen? Je zal als kartrekker worden ingezet, men is in opstartfase. Prachtige rol voor sterke PowerBI expert!
Referentie nr:#PAEW00581

Domein Data Engineer

3 dagen geleden
Zeist
Ben jij bekend met Data traceability en Data lineage? Dit uitwerken en vastleggen in Collibra? Heb jij kennis van datamodellen en datastromen om hierin een heldere positie in te nemen? 
Referentie nr:#PAEW00580

Junior DevOps Engineer

4 dagen geleden
Rotterdam
Ben jij een leergierige Junior DevOps Engineer? Wil je meedraaien in de uitrol en het beheer van een nieuw CRM platform? Handson ervaring opdoen in een team en leren! Mooie opstap als ZZP!
Referentie nr:#PAEW00579

Medewerker Informatiebeheer

4 dagen geleden
Utrecht
Ben jij sterk in informatie- en documentmanagement? Je adviseert over het gebruik, de wijze van ordening en de inrichting van de fileshare, voorbereiden en uitvoeren van de migratie. Mooie...
Referentie nr:#PAEW00578

Dataplatformcoördinator / Product Owner

5 dagen geleden
Lelystad
Ben jij een ervaren Azure dataplatform specialist of consultant? Kun je als centrale spil fungeren en alle zaken regelen en opduwen aangaande het Azure Dataplatform? Mooie sturende rol!
Referentie nr:#PAEW00577

Senior PowerBI Consultant

13-10-2021
Kinderdijk
Ben jij een sterke en communicatieve PowerBI Consultant? Handson oplossingen uitwerken en implementeren maar ook de Developers trainen en documentatie opbouwen!
Referentie nr:#PAEW00576

SQL-Server Database Administrator

30-09-2021
Utrecht
Werk je graag als SQL Server DBA met nieuwe software en technologieën? Dan ben je hier op de juiste plek. We onderzoeken momenteel ook wat OpenShift voor onze databases kan betekenen. Mooie rol!
Referentie nr:#PAEW00570

Oracle Database Administrator

30-09-2021
Utrecht
Prachtige vaste job voor een Oracle DBA die meer wil dan alleen databases! Middleware, automation, scripting, deployment en doorontwikkeling van de omgeving. Mooie rol voor een DBA+
Referentie nr:#PAEW00569
Zoekcriteria
Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.