NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Zoekresultaten

Oracle APEX ontwikkelaar

gisteren
Utrecht
Conversie van een ingewikkelde Oracle Forms applicatie naar Oracle APEX. Op termijn mogelijk aansturen tweede ontwikkelaar.
Referentie nr:#PAEW01953

BI Specialist (T-Shaped)

gisteren
Rotterdam
Jij bent van de doorontwikkeling van Business Intelligence en daarmee het opleveren van stukken welke bijdragen aan de doorontwikkeling van de applicatie Cognos. 
Referentie nr:#PAEW01939

Projectmanager implementatie Dataplatform

4 dagen geleden
Amersfoort
Je gaat starten met de stapsgewijze (agile) implementatie van een dataplatform zodat de opdrachtgever haar dienstverlening kan verbeteren. Het dataplatform bestaat uit een combinatie van oplossingen.
Referentie nr:#PAEW01952

BI Consultant

5 dagen geleden
Leiden
Je richt je voornamelijk op de uitbreiding, doorontwikkeling en het beheer van het datawarehouse, inclusief het beheer en onderhoud van SSAS-datamodellen
Referentie nr:#PAEW01951

Open Source Database Specialist

04-12-2023
Naarden
You are a technical expert available to support our clients at both operational and tactical levels with open source database issues, both in and outside the cloud, and play a prominent role in...
Referentie nr:#PAEW01921

Data Engineer

18-10-2023
Naarden
Werken met ervaren data experts en moderne technologieën om data inzichtelijk te maken? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons team? Kijk dan snel verder!
Referentie nr:#PAEW01874

Open Source Database Specialist

09-10-2023
Landelijk
Ben jij al geruime tijd als DBA of Developer bezig met open source databases? En zou je je willen specialiseren als Open Source Database Specialist? Prachtige uitdaging om je in vast te bijten!
Referentie nr:#PAEW01901

Database Engineer

09-10-2023
Naarden
Werken met ervaren database experts en moderne technologieën om databases te bouwen en nog beter te laten presteren? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons...
Referentie nr:#PAEW01875
Zoekcriteria