NLEN
Technical support?
Home > Jobs & projects > Vacatures dummy (NIET VERWIJDEREN)

Vacature Sr SAS Viya dashboard Ontwikkelaar

Nieuw

Job description

Voor onze eindklant, Gelre Ziekenhuizen, zoeken wij een Sr SAS Viya dashboard Ontwikkelaar

De opdracht

Start opdracht 10-01-2022
Duur opdracht 31-03-2022 met optie op verlenging
Uren per week 40
Locatie Apeldoorn / Thuis
Tarief € 75 - € 85

Jouw rol als Sr SAS Viya dashboard Ontwikkelaar

In de rol van dashboard ontwikkelaar bouw je aan het datafundament van onze eindklant in een uitdagende tijd waarin we toewerken van naar een data gedreven organisatie met een Data Integratie Platform (DIP) gebouwd op SAS Viya. Het DIP is de grondstof voor dashboards/rapportages, analyses en aanleveringen naar externe partijen. Datavisualisatie helpt Gelre bij het verwerven van waardevolle inzichten en het maken van data-gedreven beslissingen. Je bent in eerste instantie verantwoordelijk voor het creëren van een standaard template waarmee de dashboards/rapportages in SAS Visual Analytics uniformiteit uitstralen voor eindgebruikers. Ook ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen van dashboards en rapportages op het DIP. Je vertaalt een functioneel ontwerp naar gebruiksvriendelijke informatieproducten conform de ontwerpstandaarden.

Je hebt een eigen visie op datavisualisatie en bent in staat andere mee te nemen in je zienswijzen op dit gebied. Kwaliteit staat bij jou hoog in het vaandel. Je komt tot je recht in een Agile/Scrum team en werkt nauw samen met de informatie analisten, eindgebruikers en collega ontwikkelaars en data engineers van het DIP.

Requirements

Je bent een echte vakman met passie voor het bouwen van intuïtieve en informatieve rapportages en dashboards. Je bent zelfstartend, nauwkeurig, creatief en communicatief vaardig. Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen in SAS VA op Azure en hebt dit in meerdere opdrachten laten zien. Met je kennis van BI omgevingen, opgedaan in eerdere werkervaringen, speel je een rol van betekenis in de opbouw en professionalisering van het data gedreven werken binnen Gelre.

Eisen

 • Je hebt ruime ervaring met het ontwikkelen in SAS VA op Azure en heeft dit in meerdere opdrachten laten zien
 • Je hebt kennis van BI omgevingen, opgedaan in eerdere werkervaringen

Toelichting op de eisen en wensen

Bij niet voldoen aan 1 van de eisen, kan er geen definitieve offerte worden ingestuurd, er is sprake van een digitale en geautomatiseerde selectie. De wensen worden beoordeeld met een puntensysteem. Hoe meer punten hoe groter de kans op een interview. CV's en offertes indienen langs geautomatiseerde aankoopsystemen kost veel tijd, kan lastig zijn en vergt enige skills om de selectiecriteria te doorgronden. Wij helpen je met een scorende offerte!

Benefits

Sluiting aanvraag donderdag 30 december om 10.00 uur
Geselecteerde CV's/reacties worden benaderd door OptimaData uiterlijk 30 december voor 12.00 uur
Gezamenlijk offerte samenstellen op donderdagmiddag 30 december (houd deze middag alvast vrij!)
Deadline indienen offerte bij Gelre Ziekenhuizen maandag 3 januari om 10:00
Interviews met Gelre Ziekenhuizen zsm na beoordeling offerte

Reageren

Heb je interesse in deze rol als Sr SAS Viya dashboard Ontwikkelaar bij Gelre Ziekenhuizen en deze opdracht samen met Multi-platform (open source) Database dienstverlener OptimaData aan te vliegen? Reageer dan met je CV in Word, uurtarief in euro's en een korte gerichte motivatie in het Nederlands, kortom een onderbouwd en niet te ontwijken voorstel! Let goed op de eisen in de vraag, wij kunnen zonder voldoen aan alle eisen NIET indienen, wees daarvan bewust.

Als wij je hebben geselecteerd gaan we je benaderen en samen de definitieve aanbieding voorbereiden. Zo zullen we ook samen het eindtarief bepalen in volledige transparantie.

Heb je vragen over deze opdracht of over OptimaData, aarzel niet en stuur een reactie via deze site.

Location

Apeldoorn

Publication date

24.12.2021

Contact person

Edco Wallet

Other details
Address
Albert Schweitzerlaan 31, 7334 DZ Apeldoorn
Match criteria
Type of contract
 • Freelance/Interim
 • Secondment
Hours per week
 • 36 - 40 hours
Workexperience
 • Medior
 • Senior
Expertise
 • DWH
 • SAS
 • Datamodellering
 • Dataplatform
 • Azure
Region
 • Gelderland