NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > DBA-Café 29 september 2017

DBA-Café 29 september 2017

Single Platform versus Multiplatform

Het DBA-Café van september staat in het teken van een actueel thema die op dit moment speelt in de ICT markt en in de databasewereld in het bijzonder. Daarnaast is dit onderwerp ook een hot topic op dit moment. Namelijk de sterker wordende trend van Multiplatform expertise. Waar 10 jaar geleden door de markt een hele sterke focus op 1 platform werd gevraagd (of je bent Oracle DBA of je bent MS SQL Server DBA) zijn bedrijven en overheden meer en meer met allerlei hybride vormen gaan opereren waar een mix van Oracle, MS SQL Server, open source en cloud systemen door elkaar toegepast worden.

Ook wij zien dat, worden ermee geconfronteerd en wij hebben een redelijk helder beeld hoe je dit zou kunnen aanvliegen. Onze DBA Consultants hebben het proces van single platform DBA naar multiplatform DBA geruime tijd ingezet. Zij zijn ook aanwezig en kunnen je na en tijdens de sessie uitleggen, delen en vertellen hoe zij deze transformatie ervaren en toepassen in hun dagelijkse werk als DBA. En vooral wat het hen tot nu toe gebracht heeft. Nieuwsgierig geworden? Kom dan naar het DBA-Café!

Wat is het DBA-Café?

Het DBA-Café is een maandelijks terugkerend event (de laatste vrijdag van de maand) waar je als DBA, developer of anderszijds als IT professional betrokken bij database management gewoon kan binnenlopen en collega's ontmoeten. Daarnaast zijn ook onze eigen consultants aanwezig. Onder het genot van een drankje kunnen kennis en ervaringen worden uitgewisseld en vraagstukken besproken. Op regelmatige basis zal er eveneens een korte presentatie worden geven over relevante ontwikkelingen in de markt of is er ruimte voor het samen bouwen van en experimenteren met een database omgeving, de zogenaamde Gameday.

Wanneer?
elke laatste vrijdag van de maand
Hoelaat?
tussen 16:00 en 1800 (vrije inloop, ook als je om 17:45 binnenkomt!)
Waar?
Rubberstraat 8, 1411 AL, Naarden
Kosten?
nul
Aanmelden?
informatie@optimadata.nl

Je bent van harte welkom in ons kantoor op de Rubberstraat 8 in Naarden. En natuurlijk staat de koffie (of iets anders...) klaar! Graag tot vrijdag 29 september 2017.

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.