NLEN
Direct technisch advies?
Home > landingspagina's databases > Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server Consultancy en beheer

Microsoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het ondersteunt een dialect van SQL, de meest gebruikte databasetaal.

OptimaData levert consultancy, training en beheer diensten voor Microsoft SQL Server database platformen.

Microsoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het ondersteunt een dialect van SQL, de meest gebruikte databasetaal. Het wordt algemeen gebruikt door organisaties voor kleine tot middelgrote databases.

Neem contact op

Oorsprong Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server is een doorontwikkeling van Sybase en is Microsofts product in de markt voor enterprise databases. MS SQL Server concurreert in deze markt met producten van bedrijven als Oracle, IBM en Sybase.

Database onderhoud en best practices

Voor het optimaal functioneren van een SQL Server zullen een aantal Best Practices toegepast moeten worden. Enerzijds tijdens de ontwerp fase, maar ook om het systeem te optimaliseren en goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan disk lay-out, database onderhoud en index strategie.

Microsoft Gold Partner Data Platform

OptimaData is door Microsoft benoemd tot Gold Partner Data Platform

Microsoft heeft OptimaData benoemd tot Gold Partner Data Platform. Microsoft benadrukt met dit partnership het hoge kennisniveau van OptimaData op het gebied van SQL Server databases. In samenwerking met Microsoft zorgen wij voor optimale SQL Server implementaties en databaseontwerpen, en ondersteunen wij bij het optimaal gebruik en beheer van de data.

Het Microsoft Gold Partner-predicaat is de erkenning van onze diepgaande kennis en expertise en daar zijn we trots op!

Voordelen voor de klant

Wanneer u kiest voor een ICT partner met een Microsoft Gold of Silver status, kiest u voor een professionele en oplossingsgerichte partner die verder kijkt dan puur technische oplossingen. Zo biedt een Gold of Silver status ook u als klant voordelen op gebied van efficiency en kostenbeheersing.

Met de toekenning van de Gold Partner-status benadrukt Microsoft niet alleen het hoge kennisniveau van de partner, maar geeft zij tevens toegang tot exclusieve kennis en updates. Daarmee zijn klanten van OptimaData verzekerd van de meest up-to-date en efficiƫnte oplossingen.

Microsoft SQL Server database beheer

Welke voorzieningen kunnen het best worden genomen om het systeem beschikbaar te houden? En dan niet alleen tijdens onfortuinlijke gebeurtenissen, maar ook tijdens upgrades, software releases en andere wijzigingen in de database omgeving? De beschikbare mogelijkheden veranderen in een snel tempo en de consultants van OptimaData kunnen een advies geven passend bij uw situatie en wensen aangaande het database beheer.

Een QuickScan voor een goed beeld van uw omgeving met een set aanbevelingen voor optimale performance van uw huidige en toekomstbestendige database omgeving. Toepassen van best practices en performance tuning om het maximale rendement uit uw configuratie te halen. Regelmatige HealthChecks om een vinger aan de pols te houden in relatie tot vervuiling, groei van de database of hernieuwde datamodellering. Met database beheer middels de diensten Managed Consultancy of Managed Services bent u verzekerd van business continuity, database onderhoud en 24/7 support bij verstoringen of incidenten.

Ik wil graag informatie over Microsoft SQL Server database consultancy en beheer

 

Klik hieronder voor onze verschillende diensten op Microsoft SQL Server. Wij bieden consultancy, trainingen en staffing diensten op dit platform.

Microsoft Gold Partner Dataplatform

MS SQL Server Consultancy

MS SQL Server Beheer

MS SQL QuickScan

Referentieprojecten

MS SQL vacatures

 

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.