NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Lead Mendix Developer

03-02-2020
Den Haag
Je bent Mendix Developer? Jij wilt pionieren, innoveren en jouw kennis op het gebied van Mendix inzetten voor de business? Mooie vaste baan bij prachtige organisatie!
Referentie nr:#PAEW00350

Full Stack Typescript Developer

29-01-2020
Utrecht
Jij zal de nieuwe ontwikkelstraat verder uitbouwen en uitdragen. Typescript (Angular, node.js) en GraphQL zijn echt jouw ding! Mooie rol in prachtige productieomgeving!
Referentie nr:#PAEW00349

Azure Data Engineer (Cloud DBA)

27-01-2020
Rotterdam
Ben jij een ervaren SQL Server DBA? en heb je ook ervaring met Azure? Heb je gevoel bij Datalakes, IoT, stored procedures en ETL? Mooie rol in een prettig en dynamisch werkklimaat!
Referentie nr:#PAEW00345

Technisch Applicatiebeheerder

27-01-2020
Rotterdam
Ben jij een sterke Applicatiebeheerder en bekend met Azure als centrale Cloudomgeving? Kun je knutselen met WebApps, Blob storage en logicApps? Een mooie rol met invloed op de IT-omgeving!
Referentie nr:#PAEW00347

Business Intelligent Specialist

27-01-2020
Rotterdam
Ben jij een ervaren Microsoft BI Specialist? Bekend met SSRS, PowerBI en T-SQL? Rapportages vanuit ERP Microsoft Dynamics? Mooie rol in een prettig en dynamisch werkklimaat!
Referentie nr:#PAEW00346

Software Engineer

20-01-2020
Petten
Durf jij jezelf een gestructureerde Software Engineer te noemen? Een held in PHP maar je schuwt C, C++ of VB ook niet? Bekend met Docker en DBMS? Mooie rol in een unieke setting en dito werkveld!
Referentie nr:#PAEW00342

Senior Data Engineer - Python "hoodie"

15-01-2020
Amersfoort
Kun jij jezelf typeren als een Python hoodie? Ben je data gedreven en ken je de weg in serverless cloud omgevingen, tooling, scripting? Meebouwen als kartrekker aan de datalake van de toekomst!
Referentie nr:#PAEW00340

Data Engineer - Python "hoodie"

15-01-2020
Amersfoort
Kun jij jezelf typeren als een Python hoodie? Ben je data gedreven en ken je de weg in serverless cloud omgevingen met tooling en scripting? Meebouwen aan de datalake van de toekomst!
Referentie nr:#PAEW00339
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.