NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Database beheerder vacatures & interim opdrachten | OptimaData

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Allround BI Specialist

gisteren
Dronten
Ontwerpen, opzetten, invullen en onderhouden van een datawarehouse (DWH) en datamanagementplatform- (DMP), Business Intelligence- (BI) en Extract Transform Load- (ETL) tooling
Referentie nr:#PAEW01946

Azure SAP Integratiespecialist

2 dagen geleden
Rotterdam
Je zal een sleutelrol spelen in het verzekeren van de naadloze integratie tussen SAP S/4 HANA en het cloudgebaseerde integratieplatform (Azure).
Referentie nr:#PAEW01945

BI Specialist PowerBI

5 dagen geleden
Den Haag
Je werkt binnen een Power BI omgeving waarbij de informatie op een gebruikersvriendelijke en professionele manier zal worden aangeboden.
Referentie nr:#PAEW01944

Data Scientist

5 dagen geleden
Amsterdam
Je laat data tot leven komen in dataproducten die de organisatie voorzien van de juiste informatie en inzichten. De passie voor data vertaalt zich in producten met een wow effect.
Referentie nr:#PAEW01943

Cloud Solutions Architect

15-02-2024
Apeldoorn
Ben jij een ervaren Cloud Solutions Architect? Maken en onderhouden van veel gebruikte Cloud patterns en blauwdrukken, verhogen van de automatiseringsgraad en inrichten van een (multi-) cloud...
Referentie nr:#PAEW01942

Open Source Database Specialist

04-12-2023
Naarden
You are a technical expert available to support our clients at both operational and tactical levels with open source database issues, both in and outside the cloud, and play a prominent role in...
Referentie nr:#PAEW01921

Data Engineer

18-10-2023
Naarden
Werken met ervaren data experts en moderne technologieën om data inzichtelijk te maken? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons team? Kijk dan snel verder!
Referentie nr:#PAEW01874

Open Source Database Specialist

09-10-2023
Landelijk
Ben jij al geruime tijd als DBA of Developer bezig met open source databases? En zou je je willen specialiseren als Open Source Database Specialist? Prachtige uitdaging om je in vast te bijten!
Referentie nr:#PAEW01901
Zoekcriteria