NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Database beheerder vacatures & interim opdrachten | OptimaData

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Data Analist

gisteren
Bergen op Zoom
Met name zal het jouw uitdaging zijn om een tiental kernapplicaties onder te brengen in een datawarehouse, een datamodel te ontwikkelen waarmee en de kwaliteit van data te helpen verbeteren.
Referentie nr:#PAEW01877

Programmamanager Intelligence, Compliance en ICT

3 dagen geleden
Driebergen-Rijsenburg
Wil je leidinggeven aan de programmalijn voor de realisatie en implementatie van het veilige samenwerkingsplatform voor het primaire proces? Prachtige opdracht in sterk sturende rol!
Referentie nr:#PAEW01876

Specialist Datahuishouding (mobiliteit)

3 dagen geleden
Amsterdam
Heb jij sterke kennis van en ervaring met Data huishouding? Digitaliseren van mobiliteitsdata en data ontsluiten om aan te leveren bij bestaande landelijke platforms. Mooie verbindende rol!
Referentie nr:#PAEW00656

Database Engineer

4 dagen geleden
Naarden
Werken met ervaren database experts en moderne technologieën om databases te bouwen en nog beter te laten presteren? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons...
Referentie nr:#PAEW01875

Data Engineer

5 dagen geleden
Naarden
Werken met ervaren data experts en moderne technologieën om data inzichtelijk te maken? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons team? Kijk dan snel verder!
Referentie nr:#PAEW01874

Gegevensarchitect

5 dagen geleden
Odijk
Als gegevensarchitect ga je meewerken aan het programma Open op Orde. Verbinden, beheren en besturen van gegevens in verschillende systemen en toepassingen inclusief Arcitectuur Ontwikkeling.
Referentie nr:#PAEW01873

ETL Specialist GEO data

01-06-2023
Zoetermeer
Ben jij een handige ETL Specialist in het GEO domein? Kennis van Infrastructure as Code, Pentaho, PostgreSQL en FME? Mooie rol om kennis uit te dragen en in te zetten om versnelling te brengen!
Referentie nr:#PAEW01871

Multi-platform DBA

25-04-2023
Naarden
Nog niet eerder gehoord van een Multiplatform DBA? Dat kan kloppen, want dat ga jij worden als je uit je comfortzone durft te stappen en de uitdaging aangaat om met ons te groeien!...
Referentie nr:#PAEW00196
Zoekcriteria