NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Senior Multi-platform DBA

5 dagen geleden
Arnhem
Bij jij een ervaren DBA op meerdere platformen? Oracle, SQL Server en PostgreSQL? Prachtige veelzijdige spin-in-het-web rol met ruimte voor inbrengen eigen tooling en scripts!
Referentie nr:#PAEW00306

Senior Python Ontwikkelaar

5 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een ervaren Python Ontwikkelaar? Ruime kennis van datalakes en backend interfaces? Ervaring met Microservices, Docker, GIT en ElasticSearch? Mooie rol met lange duur!
Referentie nr:#PAEW00341

Senior Data Engineer - Python "hoodie"

5 dagen geleden
Amersfoort
Kun jij jezelf typeren als een Python hoodie? Ben je data gedreven en ken je de weg in serverless cloud omgevingen, tooling, scripting? Meebouwen als kartrekker aan de datalake van de toekomst!
Referentie nr:#PAEW00340

Data Engineer - Python "hoodie"

5 dagen geleden
Amersfoort
Kun jij jezelf typeren als een Python hoodie? Ben je data gedreven en ken je de weg in serverless cloud omgevingen met tooling en scripting? Meebouwen aan de datalake van de toekomst!
Referentie nr:#PAEW00339

Data Engineer

13-01-2020
Montfoort
Is data je passie? Ben je kwaliteitsbewust en kun je goed data samenstellen uit meerdere bronnen en toch het overzicht bewaren om tot een hoog data kwaliteits niveau te komen? Mooie rol in moderne...
Referentie nr:#PAEW00338

Applicatiemanager

13-01-2020
Montfoort
Ben jij gewend om de spil te zijn tussen databases, SaaS applicatie en klantomgevingen? Interfacing organiseren en naadloos aansluiten van klantsystemen? Mooie dynamische rol in een complex geheel!
Referentie nr:#PAEW00337

Medior SQL Server DBA

13-01-2020
Montfoort
Ben jij een stabiele en doortastende DBA? SQL Server kent geen geheimen voor je en je kan goed uit de voeten met T-SQL en SSRS?  Mooie job bij een prachtig bedrijf in een fijn team!
Referentie nr:#PAEW00336

Senior MySQL/MariaDB Specialist

02-10-2019
Landelijk
Ben jij al geruime tijd als DBA of Developer bezig met MySQL / MariaDB? En zou je je willen specialiseren als MySQL / MariaDB Specialist? Prachtige uitdaging om je in vast te bijten!
Referentie nr:#PAEW00021
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.