NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures & opdrachten

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

ETL Ontwikkelaar

5 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een ETL specialist met ervaring als (BI) Analist en PSPO certificering als Product Owner? Mooie rol in het samenbrengen van data uit talloze verschillende bronnen! Opdracht met directe...
Referentie nr:#PAEW00594

Database Specialist Oracle

5 dagen geleden
Delft
Ben jij een ervaren Oracle DBA met kennis van Weblogic, en OCP gecertificeerd? Kun je goed aarden in een DevOps omgeving, Ansible, Docker en Kubernetes? Leuke klus om te moderniseren!
Referentie nr:#PAEW00593

Ops Engineer Linux - PostgreSQL

25-11-2021
Odijk
Ben jij een gedreven Ops Engineer of Technisch Applicatiebeheerder met goede PostgreSQL kennis? Ervaring met Ansible, webservices en Linux? Mooie opdracht met innovatieve oplossingen!
Referentie nr:#PAEW00572

Product Owner Data Services

22-11-2021
Amsterdam
De kans om jouw visie te realiseren op het API- en integratieplatform en dit te vertalen in een roadmap. Vanuit deze rol volg je ontwikkelingen in de markt en maak je de vertaling voor de klant.
Referentie nr:#PAEW00592

System Engineer Oracle

11-11-2021
Weert
Ben jij de infrastructuur professional of Oracle database techneut die wij zoeken, en wil jij deel gaan uitmaken van het remote support team van onze klant? Moderne en nieuwe technologieën...
Referentie nr:#PAEW00587

SQL-Server Database Administrator

30-09-2021
Utrecht
Werk je graag als SQL Server DBA met nieuwe software en technologieën? Dan ben je hier op de juiste plek. We onderzoeken momenteel ook wat OpenShift voor onze databases kan betekenen. Mooie rol!
Referentie nr:#PAEW00570

Oracle Database Administrator

30-09-2021
Utrecht
Prachtige vaste job voor een Oracle DBA die meer wil dan alleen databases! Middleware, automation, scripting, deployment en doorontwikkeling van de omgeving. Mooie rol voor een DBA+
Referentie nr:#PAEW00569

Container Platform Engineer

30-09-2021
Utrecht
Een uitdagende omgeving voor een sterke Container Platform Engineer! Je werkt met OpenShift, werkt aan een innovatief cloudplatform, serverless en met NoSQL. Leuke rol die voor de troepen uitloopt!
Referentie nr:#PAEW00568
Zoekcriteria
Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.