NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Database beheerder vacatures & interim opdrachten | OptimaData

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Senior Applicatiebeheerder (Cognos)

2 dagen geleden
Zevenaar
Als Applicatiebeheerder voer je werkzaamheden (met een belangrijk Cognos element) uit in het kader van de Participatiewet en aanverwante wetgeving.
Referentie nr:#PAEW01973

Database Ontwikkelaar Oracle

17-05-2024
Zeist
De databases van het GMS zijn een rijke bron van informatie maar het voornamelijk regionale beheer van de gegevens kan veel efficiënter en effectiever.
Referentie nr:#PAEW01972

Senior DataOps Engineer

15-05-2024
Apeldoorn
Binnen de dienst zijn er momenteel veel puntoplossing en per oplossing is er één DevOps pipeline, doel is om over te stappen op ons MAP platform, maar ook generieke DevOps pipelines...
Referentie nr:#PAEW01971

Open Source Database Specialist

04-04-2024
Landelijk
Ben jij al geruime tijd als DBA of Developer bezig met open source databases? En zou je je willen specialiseren als Open Source Database Specialist? Prachtige uitdaging om je in vast te bijten!
Referentie nr:#PAEW01901

Database Engineer

04-04-2024
Naarden
Werken met ervaren database experts en moderne technologieën om databases te bouwen en nog beter te laten presteren? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons...
Referentie nr:#PAEW01875

Data Engineer

04-04-2024
Naarden
Werken met ervaren data experts en moderne technologieën om data inzichtelijk te maken? Mooie projecten, je skills optimaal inzetten en onderdeel zijn van ons team? Kijk dan snel verder!
Referentie nr:#PAEW01874

Multi-platform DBA

04-04-2024
Naarden
Nog niet eerder gehoord van een Multiplatform DBA? Dat kan kloppen, want dat ga jij worden als je uit je comfortzone durft te stappen en de uitdaging aangaat om met ons te groeien!...
Referentie nr:#PAEW00196

Database Reliability Engineer

04-04-2024
Naarden
Heb jij passie voor databases? Op zoek naar "the next level" of de transformatie waar de markt om vraagt? Als Database Reliability Engineer bij OptimaData kun je je hart en hard ophalen!
Referentie nr:#PAEW00176
Zoekcriteria