NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Senior DevOps Engineer

2 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een DevOps Engineer met kennis van MySQL, PostgreSQL, Kubernetes, CI/CD en algemene DevOps tooling? Kun jij een cloud Dataplatform opzetten in "common ground"? Kijk snel verder!
Referentie nr:#PAEW00684

Cloud DevOps Engineer

2 dagen geleden
Apeldoorn
Ben jij sterk in Azure cloud producten? Gewend om als DevOps te opereren in Docker/Kubernetes opgebouwde omgeving met PostgreSQL en MongoDB? Mooie opdracht met zichtbaar resultaat!
Referentie nr:#PAEW00683

Open Source Cloud Engineer

2 dagen geleden
Naarden
Heb je kennis van cloud providers, database platformen ontwerpen, opzetten en geautomatiseerd deployen? bekend met PostgreSQL of MariaDB of MySQL? Nieuwe functie in een nieuwe rol: de DBA van 2021!
Referentie nr:#PAEW00175

Database Reliability Engineer

2 dagen geleden
Naarden
Heb jij passie voor databases? Op zoek naar "the next level" of de transformatie waar de markt om vraagt? Als Database Reliability Engineer bij OptimaData kun je je hart en hard ophalen!
Referentie nr:#PAEW00176

PostgreSQL DBRE

2 dagen geleden
Naarden
Zie jij ook de sterke groei van PostgreSQL? Zou je willen investeren in je kennis en mooie projecten doen bij de marktleider in PostgreSQL dienstverlening in NL? 
Referentie nr:#PAEW00254

Senior MySQL MariaDB Specialist

2 dagen geleden
Landelijk
Ben jij al geruime tijd als DBA of Developer bezig met MySQL / MariaDB? En zou je je willen specialiseren als MySQL / MariaDB Specialist? Prachtige uitdaging om je in vast te bijten!
Referentie nr:#PAEW00021

Kwartiermaker Datamanagement

4 dagen geleden
Hardenberg
Ben jij een Datamanagement Evangelist? Kun jij een organisatie meetrekken in een data gedreven missie? Mooie rol met een breed perspectief in datamanagement en prachtige deelprojecten!
Referentie nr:#PAEW00682

Solution Architect Infrastructuur & Cloud

4 dagen geleden
Amsterdam
Ben jij een open-minded Solutions Architect? Brede kennis van het Azure platform en haar mogelijkheden? Zoekt verbinding en ontwerpt future-proof (cloud-)infrastructuur. Mooie sturende rol!
Referentie nr:#PAEW00662
Zoekcriteria