NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Hosting Oracle DBA

4 dagen geleden
Driebergen-Rijsenburg
Heb jij veel ervaring in omvangrijke complexe Linux Hosting omgevingen als Oracle DBA? Mooie opdracht in gedreven Hosting team met ruimte voor ontwikkeling met OpenSource uitgangspunt. 
Referentie nr:#PAEW00309

ETL Consultant

10-07-2019
Woerden
Held in ETL? Inregelen van de technische inrichting op de Data Integratie laag, transleren en distribueren en gecontroleerd SSIS scripts maken volgens logica in huidige QlikView. Mooie...
Referentie nr:#PAEW00308

Projectleider Data-Lab

10-07-2019
Rotterdam
Maatschappelijk betrokken rol combineren met je Data en Platform kennis? Het verbinden van de data-wereld en het leven in een woonwijk. Nieuw concept, pioniersrol!
Referentie nr:#PAEW00307

Senior Multi-platform DBA

09-07-2019
Arnhem
Bij jij een ervaren DBA op meerdere platformen? Oracle, SQL Server en PostgreSQL? Prachtige veelzijdige spin-in-het-web rol met ruimte voor inbrengen eigen tooling en scripts!
Referentie nr:#PAEW00306

Multi-platform DBA

04-10-2018
Naarden
Nog niet eerder gehoord van een Multiplatform DBA? Dat kan kloppen, want dat ga jij worden als je uit je comfortzone durft te stappen en de uitdaging aangaat om met ons te groeien!...
Referentie nr:#PAEW00196

SQL Server Specialist

04-10-2018
Naarden
Ben je een leergierige IT-er? Enige jaren ervaring als DBA of Systeembeheerder? Kennis van Windows en bij voorkeur SQL Server? Kom bij ons je specialisatie versterken!
Referentie nr:#PAEW00197

Oracle DBA

04-10-2018
Naarden
Ben je een ervaren Oracle DBA en toe aan iets totaal nieuws? Benieuwd hoe jij je senioriteit kunt inzetten zonder nog bezig te zijn met Oracle? Kom dan eens praten!
Referentie nr:#PAEW00198

DevOps Engineer

04-10-2018
Naarden
Heb jij een passie voor innovatie en wil je dit toepassen in IaC oplossingen? Ervaring met CI/CD, relationele en NoSQL databases? En ken je de weg in AWS, Google en Azure? Toffe job!
Referentie nr:#PAEW00199
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.