NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

DevOps Applicatiebeheerder Sybase

2 dagen geleden
Rotterdam
Ben jij een sterke Sybase DBA en heb je ook kennis of interesse in PostgreSQL? Mooie opdracht met combinatie legacy uitfasering en implementatie open source!
Referentie nr:#PAEW00265

Data Scientist

2 dagen geleden
Rotterdam
Ben jij een ster in Access, VBA en ken je nieuwe talen en tooling als R, Phyton, algoritmes? Mooie inhoudelijk gecombineerde rol met oude en nieuwe technologie! 
Referentie nr:#PAEW00266

Partnership Manager Data-Innovatie

18-03-2019
Amsterdam
Ben jij een sterke Data professional en een geboren verbinder? Heb je ervaring in data allianties tussen overheden en bedrijven? Prachtige opdracht met sterke invloed op de toekomst van Data...
Referentie nr:#PAEW00264

PostgreSQL Database Reliability Engineer

25-02-2019
Breda
Ben jij een sterke en communicatieve spin in het web als DBA? Provider steering en 3e lijns ondersteuning met technische consultancy op PostgreSQL in DBaaS oplossing. Grote, complexe en langdurige...
Referentie nr:#PAEW00253

Multi-platform DBA

04-10-2018
Naarden
Nog niet eerder gehoord van een Multiplatform DBA? Dat kan kloppen, want dat ga jij worden als je uit je comfortzone durft te stappen en de uitdaging aangaat om met ons te groeien!...
Referentie nr:#PAEW00196

Oracle DBA

04-10-2018
Naarden
Ben je een ervaren Oracle DBA en toe aan iets totaal nieuws? Benieuwd hoe jij je senioriteit kunt inzetten zonder nog bezig te zijn met Oracle? Kom dan eens praten!
Referentie nr:#PAEW00198

DevOps Engineer

04-10-2018
Naarden
Heb jij een passie voor innovatie en wil je dit toepassen in IaC oplossingen? Ervaring met CI/CD, relationele en NoSQL databases? En ken je de weg in AWS, Google en Azure? Toffe job!
Referentie nr:#PAEW00199

Open Source Cloud DBA

21-08-2018
Naarden
Heb je kennis van cloud providers, database platformen ontwerpen, opzetten en geautomatiseerd deployen? bekend met PostgreSQL of MariaDB of MySQL? Nieuwe functie in een nieuwe rol: de DBA van 2020!
Referentie nr:#PAEW00175
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.