NLEN
Direct technisch advies?
Home > Vacatures & opdrachten

Database beheerder vacatures & interim opdrachten | OptimaData

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Datawarehouse Beheerder

5 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een ervaren DWH beheerder? Goede kennis van SQL maar ook van datamodelleren, Kimball, en kun je uit de voeten met databases, specifiek de bouw van datamarts? Mooie opdracht!
Referentie nr:#PAEW00718

Data Analist

5 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een ervaren data analist die zich prettig voelt in een zee aan data? Heb je een brede ervaring met dataverwerking; ETL, SQL, bron- en datawarehouse modellen en data-analyse? Mooie...
Referentie nr:#PAEW00717

ETL Data Engineer

21-09-2022
Utrecht
Ben jij een ETL Engineer met brede blik? Kun je uit de voeten met BODS, BO, datamodellering, Kimball en datavault? Weet je voldoende van databases om rechtop te blijven staan? Prachtige opdracht...
Referentie nr:#PAEW00716

Applicatiebeheerder Signalenportaal

21-09-2022
Utrecht
Ben jij een ondernemende, veelzijdige en vakbekwame DevOps-applicatiebeheerder? Kennis van Oracle, RedHat Linux, Java, Ansible en ELK? Mooie concrete opdracht met direct maatschappelijke impact!
Referentie nr:#PAEW00702

BI Specialist

20-09-2022
Utrecht
Ben jij een kei in Microsoft BI producten en tooling? Kun jij de basis leggen voor een integrale informatie positie? Mooie opdracht met direct maatschappelijke impact!
Referentie nr:#PAEW00714

Open Source Cloud Engineer

01-07-2022
Naarden
Heb je kennis van cloud providers, database platformen ontwerpen, opzetten en geautomatiseerd deployen? bekend met PostgreSQL of MariaDB of MySQL? Nieuwe functie in een nieuwe rol: de DBA van 2021!
Referentie nr:#PAEW00175

Database Reliability Engineer

01-07-2022
Naarden
Heb jij passie voor databases? Op zoek naar "the next level" of de transformatie waar de markt om vraagt? Als Database Reliability Engineer bij OptimaData kun je je hart en hard ophalen!
Referentie nr:#PAEW00176

PostgreSQL DBRE

01-07-2022
Naarden
Zie jij ook de sterke groei van PostgreSQL? Zou je willen investeren in je kennis en mooie projecten doen bij de marktleider in PostgreSQL dienstverlening in NL? 
Referentie nr:#PAEW00254
Zoekcriteria