NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Actuele data- en database vacatures en interim opdrachten

Wij zijn altijd op zoek naar geestdriftige Database Professionals. Hier vind je alle vacatures als DBA of DBRE bij OptimaData in het vaste team van (open source) Database Consultants. Maar ook aktuele interim (detachering) opdrachten voor ZZP-ers / freelancers binnen het database en business intelligence domein zoals BI Specialisten, Data Scientisten, Data Analisten en DBA's.

Projectmanager ICT

vandaag
Odijk
Ben jij sterk in de realisatie, invoering en ingebruikname van nieuwe of gewijzigde IV- en/of ICT-producten en -diensten ? een inspirerende en resultaatgericht leider? Mooie lange veelzijdige...
Referentie nr:#PAEW00297

SQL Server DBA

gisteren
Den Haag
Heb jij veel ervaring met SQL Server migraties? En concreet met geclusterde SQL Server 2012 omgeving naar virtuele cluster op basis van SQL Server 2016/2017? Mooie lange opdracht!
Referentie nr:#PAEW00296

Business Analist BI

3 dagen geleden
Amsterdam
Ben jij een sterke Analist in het BI domein? Ruime kennis van bronontsluiting en datawarehouses? En ervaring als productowner? Mooie lange opdracht met inhoud!
Referentie nr:#PAEW00295

Data Analist

3 dagen geleden
Rotterdam
Wil je meewerken aan de juiste mix van voertuigen bij de Nationale Politie? En betrokken bij de uitrol van de nieuwe Audi's? Prachtige opdracht als Data-Analist!
Referentie nr:#PAEW00294

Senior BI Specialist BODS

16-05-2019
Amsterdam
Ben je een ervaren BI Specialist met ruime kennis van BODS, Oracle en SQL? Je kent je weg in DWH land en kan een team meenemen in architecturen en ontwikkeling? Dan is dit een mooie kartrekkende rol!
Referentie nr:#PAEW00293

Multi-platform DBA

04-10-2018
Naarden
Nog niet eerder gehoord van een Multiplatform DBA? Dat kan kloppen, want dat ga jij worden als je uit je comfortzone durft te stappen en de uitdaging aangaat om met ons te groeien!...
Referentie nr:#PAEW00196

SQL Server Specialist

04-10-2018
Naarden
Ben je een leergierige IT-er? Enige jaren ervaring als DBA of Systeembeheerder? Kennis van Windows en bij voorkeur SQL Server? Kom bij ons je specialisatie versterken!
Referentie nr:#PAEW00197

Oracle DBA

04-10-2018
Naarden
Ben je een ervaren Oracle DBA en toe aan iets totaal nieuws? Benieuwd hoe jij je senioriteit kunt inzetten zonder nog bezig te zijn met Oracle? Kom dan eens praten!
Referentie nr:#PAEW00198
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.