NLEN
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > Webinar Galera Manager for MySQL on AWS

Webinar: De nieuwe Galera Manager Deploys Galera Cluster voor MySQL in Amazon Web Services

Live demo woensdag 21 oktober

Een nieuw tijdperk is aangebroken voor Galera Cluster-monitoring en -beheer aangezien onlangs Galera Manager 1.0 is uitgebracht, zodat iedereen zijn Galera-clusters kan inzetten binnen een Amazon Web Services (AWS) Elastic Compute Cloud (EC2) -omgeving om MySQL High Availability te bereiken, Multi-Master MySQL, active-active clustering direct op Amazon en Disaster Recovery, allemaal vanuit het comfort van een webbased grafische gebruikersinterface (GUI).

Om deze release te ondersteunen en te vieren organiseert Codership een webinar & LIVE demo op woensdag 21 oktober om 14.00 uur CEST.
 

Galera Manager is de tool om Galera Clusters te deployen in een AWS EC2 omgeving

De Galera Manager is de nieuwe grafische gebruikersinterface (GUI) tool voor het deployen van Galera Clusters op Amazon Web Services (AWS) Elastic Compute Cloud (EC2). Hiermee kan een beheerder eenvoudig nodes maken en toevoegen, zonder dat hij elke node handmatig hoeft te configureren. Misschien nog handiger is dat Galera Manager grafieken levert voor het bewaken van de host- en databasestatistieken, om de goede en efficiënte werking van uw cluster te garanderen. Er zijn honderden statistieken om uit te kiezen. Galera Manager is volledig webbased en werkt in elke standaard webbrowser om uw clusters te beheren en te bewaken.

 

Join de webinar & LIVE demo!

Neem deel aan het webinar om een ​​live demo te zien hoe u uw Galera Cluster monitoring en beheer gemakkelijker kunt maken met Galera Manager.

Emea Webinar wo, 21 okt 2020 14:00 - 14:50 CEST.

Registeer voor online webinar

Webinar Galera Manager
  • Woensdag 21 oktober

    1400 CEST - 1450 CEST
  • LIVE Demo

Meer over Galera Manager

Galera Cluster Partnership

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.