NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl

Oplossen

Eerste hulp bij Database issues!

De experts en consultants van OptimaData kennen alle gangbare en minder gangbare open source en cloud databaseplatformen. Verstoringen, dataverlies, performanceverlies of zelfs downtime zijn problemen waar u niet op zit te wachten. OptimaData staat klaar om u snel, vakkundig en doelgericht te helpen bij database problemen.

Kijk ook eens bij onze referentieprojecten.

Wij helpen u bijvoorbeeld met:

U kunt zelfs direct (gratis) bellen met een Technisch Database Specialist (035-3690304). U kunt uw technische vraag aan de DBA-consultant stellen en in veel gevallen zal hij direct met u meekijken - in ieder geval nog dezelfde dag!

24/7 support

Bij OptimaData is er altijd een database consultant of engineer beschikbaar voor uw probleem. Door middel van remote desktoptools kunnen wij direct met u meekijken, uw problemen analyseren en direct tot actie overgaan. Bij OptimaData gaan woord en daad hand in hand!

Voor directe (gratis) hulp en ondersteuning bij database problemen, verstoringen of adviesvragen bel 035-3690304 en 1 van onze DBA Consultants staat direct tot uw beschikking!

Databaserecovery

Corruptie in de database-omgeving na een crash? De database consultants van OptimaData hebben het allemaal gezien... Corrupte UNDO tablespaces, split-brain scenario's, corrupte tabellen of indexen. OptimaData weet raad en helpt u met het herstellen van de omgeving, zodat u zorgeloos verder kunt met uw business. 

Managed Consultancy

OptimaData heeft met ‘Managed Database Consultancy & Beheer’ een dienst ontwikkeld waarmee een organisatie zich verzekert weet van een zorgeloze day-to-day operatie en tevens een sparringspartner heeft voor keuzes en de dilemma’s voor de lange termijn.

U heeft de gegarandeerde beschikking over een gekwalificeerde DBA op elk moment dat u dat wenst.

Wat is Managed Consultancy

Direct ondersteuning bij database verstoringen

Meer weten over onze support diensten of zelfs direct hulp nodig?

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Neem zelf contact op

LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.
Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.