NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > 1/1/2017 - OptimaData live!

OptimaData van Start!

OptimaData van Start!

Op 1 januari 2017 hebben wij het start sein gegeven voor de start van de activiteiten van OptimaData!.

OptimaData-Expertise in Databases
OptimaData is een full-service, multi-platform database dienstverlener met een passie voor open source database management systemen. Optimadata levert alle diensten rondom (open source) databasemanagement zoals consultancy, beheer, onderhoud, monitoring en training. Bovendien voorziet OptimaData in staffing ten behoeve van tijdelijke en permanente personele ICT-capaciteit.

De mensen
In OptimaData hebben Martijn Wallet, Gerard Zuidweg en Edco Wallet de krachten gebundeld. Martijn Wallet bediende met DBA on Call reeds jaren tal van opdrachtgevers met expertise en kennis op het gebied van (open source) databases. Daarnaast is Martijn samen met Gerard Zuidweg actief met Pageload BV dat zich richt op web performance optimalisatie. Edco Wallet is op zijn beurt aangetrokken om invulling te geven aan ICT-recruitment en staffing.

Vanaf 1 januari 2017 zullen de database activiteiten van DBA on Call en Pageload worden voortgezet onder de vlag van OptimaData BV.

De ambitie
Onze ambitie is om met OptimaData een kennis- en expertisecentrum te realiseren op het gebied (open source) database management systemen. Kennis en expertise delen met en toegankelijk maken voor andere bedrijven is bij ons voorop.

Eén loket voor alle vraagstukken rond (open source) database technologie, of het nu om de performance van een database gaat, training van (database) professionals, migratie van bestaande database omgeving naar een open source variant of de flexibele inzet en beheer van IT (database) professionals, wij streven ernaar om een volledige oplossing te kunnen bieden aan onze klanten.

Tot slot
Tenslotte zijn we trots te kunnen melden dat onze website vanaf heden “live” is.
Wij nodigen u graag uit om op www.optimadata.nl. te bezoeken voor meer informatie over ons en onze diensten.

Met vriendelijke groet,

Martijn Wallet
Gerard Zuidweg
Edco Wallet

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.