NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Zoekresultaten

Projectmanager ICT

vandaag
Odijk
Ben jij sterk in de realisatie, invoering en ingebruikname van nieuwe of gewijzigde IV- en/of ICT-producten en -diensten ? een inspirerende en resultaatgericht leider? Mooie lange veelzijdige...
Referentie nr:#PAEW00297

SQL Server DBA

gisteren
Den Haag
Heb jij veel ervaring met SQL Server migraties? En concreet met geclusterde SQL Server 2012 omgeving naar virtuele cluster op basis van SQL Server 2016/2017? Mooie lange opdracht!
Referentie nr:#PAEW00296

Business Analist BI

3 dagen geleden
Amsterdam
Ben jij een sterke Analist in het BI domein? Ruime kennis van bronontsluiting en datawarehouses? En ervaring als productowner? Mooie lange opdracht met inhoud!
Referentie nr:#PAEW00295

Data Analist

3 dagen geleden
Rotterdam
Wil je meewerken aan de juiste mix van voertuigen bij de Nationale Politie? En betrokken bij de uitrol van de nieuwe Audi's? Prachtige opdracht als Data-Analist!
Referentie nr:#PAEW00294

Senior BI Specialist BODS

16-05-2019
Amsterdam
Ben je een ervaren BI Specialist met ruime kennis van BODS, Oracle en SQL? Je kent je weg in DWH land en kan een team meenemen in architecturen en ontwikkeling? Dan is dit een mooie kartrekkende rol!
Referentie nr:#PAEW00293
Zoekcriteria
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.