NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures & opdrachten

Zoekresultaten

Business Intelligence Consultant

2 dagen geleden
Oss
Ben jij een inspirerende BI consultant? Kun jij de kar richting data gedreven werken trekken en heb je ook kennis van Cognos en Pentaho? Dan is dit een mooie parttime klus om je tanden in te zetten!
Referentie nr:#PAEW00668

Product Owner Datalab

2 dagen geleden
Tilburg
Ben jij een ervaren ProductOwner met focus op Data? Kun jij overzicht en rust inbouwen? Door scrumsessies stakeholders en ontwikkelteam aangesloten houden. Mooie parttime rol!
Referentie nr:#PAEW00667

DevOps Engineer Dataverwerking

3 dagen geleden
Amsterdam
Ben jij een ervaren DevOps Engineer met focus op Dataplatformen? Azure, datapipeline oplossingen zoals Apache Airflow en met CI/CD in een Agile gerichte omgeving? Mooie sturende rol!
Referentie nr:#PAEW00666

Data Engineer (2 FTE)

4 dagen geleden
Zwolle
Ben jij een sterke en zelfstandige Data Engineer? Goede kennis van de opzet van Big Data platformen en deze koppelen met nieuwe applicatie? In staat zelf eigen werk te plannen en te prioriteren? 
Referentie nr:#PAEW00633

Ops Engineer

19-05-2022
Odijk
Ben jij een gedreven Ops Engineer of Technisch Applicatiebeheerder met goede PostgreSQL of Oracle kennis? Ervaring met Ansible, webservices en Linux? Mooie opdracht met innovatieve oplossingen!
Referentie nr:#PAEW00621
Zoekcriteria
Optimadata gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.