NLEN
Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Vacatures

Zoekresultaten

Informatie Analist

gisteren
Woerden
Ben jij een ervaren Informatie Analist met dikke kennis van Enterprise Architecturen? Weet je van SOA, UML en Archimate? Prachtige lange fulltime opdracht in midden van het land!
Referentie nr:#PAEW00233

New Relic Performance Engineer

gisteren
Naarden
Ben jij een ervaren Performance Engineer? Of heb je vanuit je rol veel ervaring met Web Performance en tooling als New Relic? Mooie rol en samenwerking met OptimaData in grote ecommerce platformen!
Referentie nr:#PAEW00232

Senior Business Analist BI

3 dagen geleden
Utrecht
Ben jij een Senior Business Analist binnen het BI domein? Kennis van big data infrastructuur? Met een business-gedreven aanpak in plaats van een technologie-gedreven aanpak. Mooie lange...
Referentie nr:#PAEW00231

MS Access Programmeur

3 dagen geleden
Amsterdam
Ben jij een ervaren MS Access Specialist? Kennis van zaaksystemen, bedrijfsapplicaties en logistieke procesafhandeling? Mooie concrete opdracht in en voor onze hoofdstad!
Referentie nr:#PAEW00230

SQL Server DBA met CI/CD

11-01-2019
Rotterdam
Ben jij een SQL Server DBA mt ervaring in CI/CD? Wil je in een team werken en remote beheer voeren? Mooie langdurige opdracht met wisselende werkplek!
Referentie nr:#PAEW00229

Senior Oracle DBA

10-01-2019
Amsterdam
Ben jij een ervaren Oracle DBA? Goede kennis van packages, MySQL en Linux omgevingen? Leuke opdracht in onze hoofdstad!
Referentie nr:#PAEW00228

Data (informatie) Analist

09-01-2019
Odijk
Ben jij een ervaren Data Analist met ervaring in Overheid, informatie inventarisatie en analyse? Werkplekken vervanging, in kaart brengen hardware vernieuwing. Mooie lange opdracht van 24+ maanden!
Referentie nr:#PAEW00227
Zoekcriteria