Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server Consultancy en beheer

OptimaData levert consultancy, training en beheer diensten voor Microsoft SQL Server database platformen.

Microsoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het ondersteunt een dialect van SQL, de meest gebruikte databasetaal. Het wordt algemeen gebruikt door organisaties voor kleine tot middelgrote databases.

Microsoft SQL Server is een doorontwikkeling van Sybase en is Microsofts product in de markt voor enterprise databases. MS SQL Server concurreert in deze markt met producten van bedrijven als Oracle, IBM en Sybase.

Voor het optimaal functioneren van een SQL Server zullen een aantal Best Practices toegepast moeten worden. Enerzijds tijdens de ontwerp fase, maar ook om het systeem te optimaliseren en goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan disk lay-out, database onderhoud en index strategie.

Welke voorzieningen kunnen het best worden genomen om het systeem beschikbaar te houden? En dan niet alleen tijdens onfortuinlijke gebeurtenissen, maar ook tijdens upgrades, software releases en andere wijzigingen in de database omgeving? De beschikbare mogelijkheden veranderen in een snel tempo en de consultants van OptimaData kunnen een advies geven passend bij je situatie en wensen.


Klik hieronder voor onze verschillende diensten op Microsoft SQL Server. Wij bieden consultancy, trainingen en staffing diensten op dit platform.

MS SQL vacatures

MS SQl trainingen

MS SQL Services

MS SQL Quickscan