Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server Consultancy en beheer

Microsoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het ondersteunt een dialect van SQL, de meest gebruikte databasetaal. OptimaData levert consultancy, training en beheer diensten voor Microsoft SQL Server database platformen.

Microsoft SQL Server is een relationeel databasebeheersysteem ontwikkeld door Microsoft. Het ondersteunt een dialect van SQL, de meest gebruikte databasetaal. Het wordt algemeen gebruikt door organisaties voor kleine tot middelgrote databases.

Oorsprong Microsoft SQL Server

Microsoft SQL Server is een doorontwikkeling van Sybase en is Microsofts product in de markt voor enterprise databases. MS SQL Server concurreert in deze markt met producten van bedrijven als Oracle, IBM en Sybase.

Database onderhoud en best practices

Voor het optimaal functioneren van een SQL Server zullen een aantal Best Practices toegepast moeten worden. Enerzijds tijdens de ontwerp fase, maar ook om het systeem te optimaliseren en goed te kunnen beheren. Denk daarbij aan disk lay-out, database onderhoud en index strategie.

Microsoft SQL Server database beheer

Welke voorzieningen kunnen het best worden genomen om het systeem beschikbaar te houden? En dan niet alleen tijdens onfortuinlijke gebeurtenissen, maar ook tijdens upgrades, software releases en andere wijzigingen in de database omgeving? De beschikbare mogelijkheden veranderen in een snel tempo en de consultants van OptimaData kunnen een advies geven passend bij uw situatie en wensen.

Een QuickScan voor een goed beeld van uw omgeving met een set aanbevelingen voor optimale performance van uw huidige en toekomstbestendige database omgeving. Toepassen van best practices en performance tuning om het maximale rendement uit uw configuratie te halen. Regelmatige HealthChecks om een vinger aan de pols te houden in relatie tot vervuiling, groei van de database of hernieuwde datamodellering. Met database beheer middels de diensten Managed Consultancy of Managed Services bent u verzekerd van business continuity, database onderhoud en 24/7 support bij verstoringen of incidenten.

Ik wil graag informatie over Microsoft SQL Server database consultancy en beheer

 

Klik hieronder voor onze verschillende diensten op Microsoft SQL Server. Wij bieden consultancy, trainingen en staffing diensten op dit platform.

MS SQL vacatures

MS SQL Trainingen

MS SQL Beheer

MS SQL QuickScan

Top 8 Database Events 2019

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.
LAAT HIER UW VRAAG ACHTERSTEL UW VRAAG
Consultant

Sorry

Op dit moment is er niemand online. Laat uw gegevens hier achter, dan nemen wij contact op.

Bedankt

Bedankt voor de informatie, we nemen snel contact met u op.