NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > Gratis ticket naar PGConfEU Milaan

Gratis ticket PostgreSQL Conference Europe in Milaan!

Gratis ticket naar PGConfEU 2019 Milaan, OptimaData ZilverSponsor!

PostgreSQL Zomeractie

OptimaData is voor de derde keer op rij zilversponsor van de PostgreSQL Conference Europe (PGConf.EU). In dat licht willen wij graag een Nederlandse PostgreSQL Held, Heldin, DBA, Developer of Rookie de kans geven met ons mee te gaan naar deze "state-of-the-art" PostgreSQL Conferentie in Milaan. Daarom gaan wij een ticket weggeven t.w.v. € 360,- voor toegang tot deze conferentie van 15 tot 18 oktober. Reis en verblijf is voor eigen rekening. Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en maak kans!

PostgreSQL in Nederland

OptimaData is een full-service multi-platform database dienstverlener gespecialiseerd in open source databasemanagement systemen. PostgreSQL is een belangrijk open source database platform voor OptimaData. PostgreSQL Is inmiddels jaar op jaar het sterkst groeiende open source database platform. Met een aktieve wereldwijde community is Postgres een serieus alternatief voor de gevestigde orde als Oracle en Microsoft SQL Server.Wij zijn groot fan van PostgreSQL en zien de populariteit in nederland sterk toenemen. Middels het organiseren van verschillende events zoals Meetups met de PostgreSQL Usergroup NL proberen we de PostgreSQL community in Nederland te stimuleren, aktiveren en met elkaar te verbinden. Het sponsorship van de PGConf.EU 2019 in Milaan sluit aan bij onze open source missie en visie. Wij zien nog weinig Nederlanders op internationale PostgreSQL conferenties terwijl juist deze events een bruisende bron van kennis en inspiratie kunnen zijn. Daarom willen we elke (Nederlandse) Postgres geïnteresseerde graag de kans geven om met deze gratis toegang de mooiste PostgreSQL conferentie van Europa te bezoeken.

PGConfEU 2019 Milan

Wat is de PG ConfEU?

De PG Conf EU is de grootste Postgres conferentie op het Europese vasteland. Het vindt altijd in het najaar plaats, vlak voordat de nieuwe PostgreSQL release met major changes wordt gelanceerd. Tijdens deze belangrijke conferentie, met major contributors als Magnus Hagander, Bruce Momjian en Devrim Gunduz, krijg je al een sneak peak van deze nieuwe release in verschillende "Whats new" sessies. Daarnaast zijn er diepgaande talks met belangrijkste wijzigingen en toepassingsmogelijkheden. OptimaData is voor de derde keer op rij sponsor van dit open source database event en zal met een grote groep DBA's aanwezig zijn. Een absolute aanrader voor elke PostgreSQL DBA of Developer.

Wil je mee naar PG Conf EU 2019?

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief, zie invulscherm hier onder. Ben je al ingeschreven voor onze nieuwsbrief? Stuur ons dan even een email naar informatie@optimadata.nl met onderwerp: Gratis PGConfEU ticket.

Op 18 juli sluit de actie en zullen we 19 juli de winnaar bekend maken!

PostgreSQL Zomeractie

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en maak kans op een gratis ticket t.w.v. € 360,-

PGConfEU 2019 te Milaan

15-18 oktober

Maak kans op gratis ticket PGConfEU 2019 Milaan

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief