Direct technisch advies?
Direct een ervaren DBA aan de lijn voor database hulp, support en ondersteuning. We kunnen eventueel direct met u meekijken!035 369 0304
dba@optimadata.nl
Home > Sybase

Sybase Consultancy en beheer

OptimaData levert consultancy, training en beheer diensten op Sybase database platformen.

Sybase ASE (Adaptive Server Enterprise) is een relationele database management systeem die tot heel recent gemaakt en verkocht werd door Sybase, Inc. Sinds 2010 is Sybase volledig geintegreerd in SAP. ASE is een veelzijdige, enterprise-class RDBMS die vooral erg goed is in het afhandelen van OLTP (Online Transaction Processing) workloads. ASE wordt intensief gebruikt in de financiele wereld (banken, beursen en verzekeringsmaatschappijen), in E-commerce, maar ook in veel andere branches.

Stabiliteit en beschikbaarheid staan hoog in het vaandel bij de producten van Sybase ASE. Naast ASE zijn IQ en SQL Anywhere (ASA, Adaptive Server Anywhere) ook producten die door Sybase zijn ontwikkeld en op de markt gebracht.

SAP IQ (ook SAP Sybase IQ of Sybase IQ genoemd) is een column-based, petabyte scale, relational database software systeem die gebruikt wordt voor business intelligence, data warehousing, en data markets. De primaire functie van IQ is het analyseren van grote hoeveelheden data in een betaalbare, hoog beschikbare omgeving. SAP IQ wordt veelal geprezen om het pionieren in de commercie rondom column-store technologie.

SQL Anywhere Server is een high performance en embeddable relationeel database-management systeem (RDBMS) die schaalt van duizenden gebruikers in server omgevingen tot desktop en mobiele applicaties in die overal gebruikt worden in zero-administration omgevingen.

Ultralite: UltraLite is een database-management systeem ontwikkeld voor mobiele systemen met een kleine footprint zoals PDAs en smart phones.

Mobilink: MobiLink is een hoog schaalbare, session-based synchronization technology om data uit te wisselen met relationele en andere niet relationele data sources.

QAnywhere: QAnywhere faciliteert in de ontwikkeling van robuuste en veilige store-and-forward mobile messaging applicaties.

SQL Remote: SQL Remote technology is gebaseerd op het doorgeefluik principe die van tijd tot tijd synchronisatie toestaat voor gebruikers tussen SQL Anywhere databases met behulp van een file of berichten mechisme.

Klik hieronder voor onze verschillende diensten op Sybase. Wij bieden consultancy, trainingen en staffing diensten op dit platform.

Sybase vacatures

Sybase trainingen

Sybase services

Sybase 24x7 support