NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Nieuws > Nieuws publiceren > contact in coronatijd

OptimaData ook tijdens coronacrisis operationeel

Flexibiliteit

Tijden van coronavirus vergen maatregelen en flexibiliteit. OptimaData is gewoon zoals u van ons gewend bent (24/7) operationeel, zij het op verschillende fysieke locaties zoals thuis. Daar zijn we op en voor ingericht. Veel van onze bestaande werkzaamheden en omvangrijke delen van onze diensten werden voor de coronacrisis ook al remote uitgevoerd.

Fysiek contact, gesprekken, meetings en sollicitatieprocedures zullen we flexibel op een andere wijze dan we met elkaar gewend zijn opzetten. Maar we kunnen met elkaar in contact zijn en services blijven verlenen.

Bereikbaarheid

Recruitment, sales, financieel, HR en marketing
We zijn telefonisch bereikbaar via 035-3690307. De telefoon staat indien nodig doorgeschakeld naar de juiste persoon om u te woord te staan.

Direct technisch advies
Onze gratis database hulplijn is net zoals anders gewoon bereikbaar.
Via 035-3690304 krijgt u direct een technisch consultant aan de lijn die uw technische database vragen kan beantwoorden of verder kan helpen.

Servicedesk
Onze servicedesk voor bestaande en aangesloten klanten is bereikbaar via het bekende nummer.

Kantoor
Ons kantoor is (vooralsnog) elke dag tijdens kantoortijden open. Met een uiterst minimale "coronabezetting". We kunnen echter helaas geen bezoek ontvangen.

Sollicitatieprocedure

Wij hebben openstaande vacatures en, hoewel op dit moment in mindere mate, ook nog steeds openstaande interim opdrachten. En er komen ook nieuwe interimopdrachten bij.

Alles draait bij OptimaData Recruitment gewoon door dus u kunt solliciteren via onze website op de gebruikelijke wijze en andere kanalen.
In eerste instantie zullen we via email en telefonisch contact de sollicitatie of reactie op interim-opdracht oppakken.

Intakegesprek
Mochten wij een intakegesprek willen plannen dan maken we gebruik van Skype, Whatsapp of Facetime voor het eerste gesprek.

Interview met de klant
Voor de interimopdrachten waar de klant de kandidaat wil spreken voor een interview zal ook een video-call opgezet worden.

Starten en inwerken
Wij staan dagelijks in goed contact met onze opdrachtgevers. Als na een interview de kandidaat kan starten zal in overleg worden bepaald wat wijsheid is in de specifieke situatie. Een aantal opdrachtgevers hebben bijvoorbeeld geen bezwaar dat de nieuwe professional remote wordt ingewerkt. Voor een ander deel van de opdrachtgevers is dat niet haalbaar en zal de startdatum mede afhankelijk zijn van de adviezen vanuit de overheid aangaande de huidige en dan geldende maatregelen.

Beschikbaarheid
Wij kunnen ons voorstellen dat de huidige situatie onzekerheid met zich meebrengt, zeker voor ZZP-ers. Mocht je nu al beschikbaarheid voorzien of je wilt kunnen voorsorteren op komende beschikbaarheid, aarzel niet om ons te contacten. Waar mogelijk kunnen we je verder helpen en als we in contact staan, kunnen we ook meer doen.

Nieuwe en potentiële klanten

Voor nieuwe of potentiële klanten willen we graag benadrukken dat wij ook vóór de coronacrisis al gewend waren om (zelfs in nieuwe omgevingen) op afstand te werken. Dat we nu noodzakelijkerwijs elkaar niet fysiek kunnen ontmoeten of een DBA Consultant veilig bij u op locatie kunnen laten werken neemt niet weg dat u ons gewoon kunt inschakelen. Ook als er op dit moment technische zaken spelen of er is sprake van een bezettingsprobleem in uw team, wij staan klaar om u te ondersteunen. Uiteraard is dat anders dan gebruikelijk maar we zijn voorzien van alle technische middelen en vooral de persoonlijke skills om adequaat in te stappen.

Vragen?

Heeft u vragen, beschikbaarheid, specifieke behoefte of mogelijk zorgen om uw database omgeving of team-bezetting? Aarzel niet om vrijblijvend contact op te nemen. Dat kan via ons contactformulier, door te bellen met 035-3690307 of WhatsApp naar 0640182212.
Onze nummers

Kantoor
0353690307

Database hulplijn
0353690304

Servicedesk
24/7 bereikbaar

Skype
edwallet

WhatsApp
0640182212

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.