Direct naar content

Qualogy and OptimaData win tender Utrecht!

Database management municipality of Utrecht

IT service providers Qualogy and OptimaData will take on full database management for the municipality of Utrecht for a minimum period of 2 years, with the option to extend six times for a year. During the virtual kick-off on Thursday, January 13, the intention was expressed for a long-term cooperation.

Oracle, MS SQL Server en MySQL

Met de gunning van de openbare aanbesteding is het beheer van meer dan 80 Oracle Databases overgedragen aan Qualogy uit Rijswijk. Partner OptimaData uit Naarden is opgelijnd voor het beheer van 300 Microsoft SQL Server databases en 55 MySQL databases. De twee dienstverleners werken al succesvol samen in een soortgelijk traject bij een andere gemeente.

Specialistische kennis Qualogy en OptimaData

Manager Qualogy for Support Michel Schildmeijer en Managing partner Gerard Zuidweg kijken uit naar een succesvolle transitie. Michel vertelt: “Qualogy en OptimaData hebben veel ervaring met beheerklanten zoals gemeente Utrecht. We hebben de kennis en specialisten in huis voor een snelle en succesvolle transitie.”

Beheer grootschalige trajecten

Meerdere IT-dienstverleners schreven zich in voor de aanbesteding. Qualogy en OptimaData hebben de aanbesteding gewonnen door het beste te scoren op de criteria uit het programma van eisen. Gerard Zuidweg: “De gunning van deze aanbesteding toont aan dat het partnership in staat is het beheer van grootschalige trajecten op zich te nemen. We kijken uit naar een fijne samenwerking met gemeente Utrecht.”

Meer informatie

Neem voor meer informatie contact op met Gerard Zuidweg via gerard@optimadata.nl of 0353690307