NL
Direct technisch advies?
Home > Over ons > Events > Events publiceren > Run Postgres - The Kubernetes Way

Run Postgres - The Kubernetes Way - 17 mei 2022

KubeCon & CloudNativeCon 16 - 20 may 2022 - Postgres The Kubernetes Way

KubeCon Valencia 2022

Van 16 tot 20 mei is de KubeCon en CloudNativeCon conferentie in Valencia. Goed nieuws! Je hoeft er niet speciaal zelf naar toe af te reizen, er is ook virtueel, online toegang tot alle sessies. Ben je geïnteresseerd in containers, cloud deployment en cloudnative technologie? Dan is dit een mooie conferentie om (virtueel) te bezoeken. Je wordt meegenomen in de moderne toepassingen, mogelijkheden van cloud en container technologie en nieuwe manieren om databases in te richten, te deployen en runnen in de cloud. Al dan niet native. Je kan via deze link de agenda raadplegen of er onderwerpen zijn die je aanspreken.

Via deze link kun je registreren voor de virtuele toegang tot de complete KubeCOn sessies.

Demo Run Postgres the Kubernetes Way - Martijn Wallet

Zeker de moeite waard omdat op 17 mei om 15.30 uur onze CTO en Database Leading Expert Martijn Wallet in samenwerking met EDB een deep dive demo zal geven over "Run Postgres - The Kubernetes Way". En daarna om 17.00 uur voor de deelnemers die fysiek aanwezig zijn op KubeCon.

Een sessie met Martijn Wallet (CTO en Database Leading Expert) van OptimaData, de Nederlandse EDB-partner, om meer te leren over hoe wij onze klant Royal Van Oord, een wereldwijd gerenommeerd Nederlands maritiem aannemingsbedrijf dat gespecialiseerd is in baggeren, landwinning en de bouw van kunstmatige eilanden - wie kent Dubai's Palm Jumeirah niet -, begin 2022 hebben geholpen bij de migratie van meerdere applicaties, zowel onshore als aan boord, en hun database naar een Kubernetes-cluster met behulp van de Cloud Native PostgreSQL-operator.

Hoe werkt de CloudNative Postgres Kubernetes Operator?

Postgres kan heel goed binnen een Kubernetes cluster draaien, er zijn echter wel wat uitdagingen aan het deployen van Postgres binnen Kubernetes om het maximale eruit te halen. Wat gaan we tijdens de demo doen?

  • Installeren van de Cloud Native PostgreSQL Operator
  • Een PostgreSQL-cluster met drie nodes implementeren
  • Installeren en gebruiken van de kubectl-cnp plugin
  • Testen van failover om de veerkracht van het cluster te verifiëren

Martijn zal als experienced tech lead consultant vragen beantwoorden met zijn kennis en ervaringen uit de praktijk. Bekijk hier de complete sessie met vanaf 25:55 het interview met Martijn.

registeren

Run Postgres - The Kubernetes Way met Martijn Wallet

Voor de presentatie en demo van Run Postgres - The Kubernetes Way is een aparte registratie nodig, ook als je al deelnemer bent van KubeCon. Ook als je geen deelnemer bent van KubeCon kun je kosteloos deelnemen aan deze sessie of webinar. Daarvoor kun je via onderstaande link je aanmelden, dan krijg je toegang tot de webinar-editie van deze demo.

Registreren voor de sessie Run Postgres - The Kubernetes Way

Online sessie 17 mei 15.30 uur

Run Postgres - The Kubernetes Way

Door EDB - Gabriele Bartolini

met Martijn Wallet

Online live demo en toepassingen in de praktijk met klantcase ervaringen van Royal Van Oord

17 mei 15.30 uur

Online

Registreren

EDB partner

PostgreSQL

 

Neem contact met ons op

Vul hier het telefoonnummer in en wij zullen zo snel mogelijk terugbellen. Of neem zelf contact op.

Zelf contact opnemen

Op de hoogte blijven?

Schrijf je in voor het laatste (open source) database nieuws, events en blogs.