Direct naar content

Referenties overzicht

Onze referenties van klanten

Bij OptimaData zijn ze recht door zee en hebben ze echt verstand van zaken. Ze komen ook proactief met oplossingen en advies. Waar we dankbaar gebruik van hebben gemaakt.

Robert Stoppels

BudgetThuis / BudgetEnergie
Wat mij vooral opviel was de daadkrachtige en inhoudelijk sterke opvolging op ons vraagstuk naar een stabiel, toekomstvast en high performing PostgreSQL database setup in GCP.

Fred Kroon

MyWheels
MyWheels
Omdat databasebeheer nu eenmaal niet hun corebusiness is, heeft Voiceworks besloten dit uit te besteden aan OptimaData. OptimaData kan de flexibiliteit bieden die wij nodig hebben.

Bas Roos

VoiceWorks
VoiceWorks

Ook met ons werken?

Wij kunnen van alles vinden van onszelf. Hoe sterk onze expertise is of hoe wij flexibel meebewegen met de klant en inspelen op de klantbehoefte.

Veel meer hechten wij waarde aan hoe klanten dat zelf ervaren en wat zij van onze dienstverlening, expertise en kwaliteit vinden. Uiteindelijk is dat in elk project en bij elke uitdaging onze stip op de horizon.

Diensten
OptimaData heeft ons op professionele wijze geadviseerd en begeleid voorafgaand aan en tijdens de migratie naar een SQL Server Cluster high availability omgeving.

ing. A.N.J. Jessurun

NKI
KNI
OptimaData biedt ons een waardevolle toevoeging door daar van buitenaf kritisch naar te kijken en deskundige aanbevelingen te doen voor volgende stappen.

Karin Valk

Valk Solutions
Valk Solutions
Ik heb OptimaData leren kennen als een zeer deskundige partij die ons regelmatig heeft geholpen met hun veelzijdige, gespecialiseerde kennis van diverse database platformen.

Edwin Wassink

Manager ICT - Sandd
Sandd
Wij hebben OptimaData benaderd en waren direct onder de indruk van de snelle, adequate en pragmatische aanpak van onze case. Binnen een dag is de doelstelling en opdracht helder.

Freek van der Kroon

Infoland
Infoland
OptimaData heeft snel en effectief gereageerd. Ik durf te stellen dat door hun inbreng de performance van de database omgeving sterk is verbeterd.

Marcel Oudmaijer

Kadant
OptimaData levert personeel met en hoog kennisniveau dat een meerwaarde is voor onze organisatie.

Bastiaan de Boer

Recruiter Inhuurdesk Nationale Politie
Nationale Politie