Direct naar content

Staffing & Recruitment

Onze staffing diensten

Onze core-business is database consultancy en beheer. Dat doen wij met ons team vaste medewerkers DBA Consultants en Database Reliability Engineers. Aangevuld met een kernploeg van Data(base) Engineers die op interimbasis inzetbaar zijn. Om onze eigen werving te realiseren hebben wij een sterke recruitmentmachine opgezet. Middels moderne sourcing technieken maar bovenal persoonlijk contact en benadering weten wij zeer goede data professionals aan ons te binden. Wij zetten onze recruitment kracht ook graag in voor onze klanten en relaties.

Door onze positie in het database werkveld krijgen wij ook veel vragen die betrekking hebben op componenten rond de databases. Zoals ETL koppelingen, SSIS jobs, Cloud deployment, Data Analyse, Data Science, Dashboarding, Reporting, Requirements Analyse, Data Engineering, etc.

Daar willen en kunnen wij u graag bij helpen.

Direct contact
OptimaData levert personeel met en hoog kennisniveau dat een meerwaarde is voor onze organisatie.

Bastiaan de Boer

Recruiter Inhuurdesk Nationale Politie
Nationale Politie

Detachering en Interim

Wij beschikken over een kernploeg van flexibel inzetbare Database Engineers, Data Engineers. Daarnaast hebben wij dagelijks contact met ons groot netwerk van data professionals voor wie wij bemiddelen in interim opdrachten bij verschillende opdrachtgevers.

Op deze manier kunnen onze klanten en opdrachtgevers (of MSP en brokers) bedienen met een geselecteerde groep Data(base) Engineers en ZZP’ers die aan ons zijn verbonden. Flexibele inhuur via OptimaData Interim heeft een enorm voordeel: zowel de Interim Data(base) Engineer, de ZZP’er als de eindklant kan direct gebruik maken van ons database kennis- en expertisecentrum.

Zodat de Interim Data(base) Engineer en ZZP-er op locatie bij de opdrachtgever een enorme kennis voorsprong kan bieden. Met één Interim Data(base) Engineer of ZZP’er huurt u in feite OptimaData in met alle kennis die voorradig is, zonder extra kosten. Afhankelijk van uw wensen en de duur van de inzet is er een vast uurtarief. Wij garanderen 100% compliancy en daarmee risicovrij inhuren.

“OptimaData is een verademing in de wereld van recruiting. Heldere en snelle communicatie met bovendien inhoudelijk verstand van zaken.”

Peter Kunz

Programma Manager Cloudmigratie

RecruiterCode

RecruiterCodeDe Recruitercode beschrijft het gedrag en de kennis dat hoort bij het bekwaam en integer uitoefenen van de rol van recruiter. Deze Recruitercode levert een bijdrage aan de professionalisering van recruitment. Deze code is een samenhangend geheel van praktische richtlijnen en ethische principes, regels en opvattingen die de recruiter hanteert bij het uitoefenen van haar vak.

Wij staan met onze Staffing diensten voor bekwaam en integer recruitment. Wij zijn formeel geregistreerd. Voor meer informatie en eventuele klachtenprocedure kijk op RecruiterCode.

OptimaData Interim

Wij bieden Data professionals een werkthuis waar zij kunnen groeien op persoonlijk en professioneel vlak. Wij beloven onze klanten Optimaal presterende dataplatformen. Laten we samen excelleren!

Begin je carrière als database professional bij OptimaData Interim en werk gedurende minimaal 1 jaar aan verschillende klantprojecten. Dit biedt je waardevolle praktische ervaring met verschillende databasesystemen.

Edco Wallet en Gerard Zuidweg

Voor ZZP-ers

Werken als ZZP’er voor OptimaData betekent vrijheid in verbondenheid. Door onze jarenlange ervaring en beweging binnen het database spectrum worden wij veel benaderd voor aanpalende rollen zoals Data Analist, Informatie Analist, Data Scientist, BI Specialist, Cloud Engineer, Data Engineer, DevOps etc. Wij nemen je graag op in onze kernploeg en staan voor persoonlijk contact en een situationele aanpak.

We zijn benaderbaar en willen je graag helpen bij het vinden van uitdagende projecten en je ondersteunen als je op een project aan het werk bent. Daarnaast kennen we een interessant Partnerprogramma voor ZZP’ers.

Gerard Zuidweg

ZZP-inhuur voor opdrachtgevers

Zorgeloos ZZP’ers inhuren kan via OptimaData. Ons ZZP-netwerk, onze kernploeg, voorziet in alle data(base)expertise en aanpalende rollen rond het database platform en is op voorhand al door ons gezien en gekend.Wij bewegen ons al jarenlang in de data(base)wereld en hebben daardoor een diep en breed netwerk opgebouwd.

Ook voor aanpalende expertise zoals Business Intelligence, Data-Analyse, (Cloud)Infrastructuur, DevOps of Software Development kunnen wij onze recruitmentkracht inzetten om u te ondersteunen met de juiste expertise in uw project: snel, goed en transparant.

ZZP-inhuur via OptimaData

Blue Elephant Pack

De Blue Elephant Pack is een subgroep onder de PostgreSQL Usergroup NL waar we met een serie handson trainingsavonden, mentor-coaching, training-on-the-job en gericht onderlinge kennisdeling de PostgreSQL kennis en ervaring in Nederland willen versterken en versnellen. Daarnaast biedt het programma concreet kans op mooie en inhoudelijke PostgreSQL opdrachten voor interim professionals en ZZP-ers.

The Blue Elephant Pack, een PostgreSQL opleidings- en coachingsprogramma van OptimaData

Op zoek naar een uitdagende baan of opdracht?

Wij staan voor

Pieter Groenendijk

Recruitment Consultant
Pieter Groenendijk - Recruitment Consultant
01 04

Laatste nieuws